Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=purple]Dzisiaj mamy 6go lipca:loveu: , dzień w którym mój Kochany:laola: Oskarcio:loveu: przyszedł na świat:multi: i z tego miejsca chciałam mu złozyć wszystkiego najlepszego, aby nadal był takim kochanym psiurkiem jakim jest do tej pory, słuchał się pańci, był grzeczny na spacerkach :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=purple]Sobie z kolei życzę, aby takich urodzin było jak najwięcej :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=purple]:new-bday:[B]Sto Lat Kochany z Okazji 4 urodzinek :smilecol: :BIG: :tort:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[COLOR=purple]P.S jakoś mi tak smutno, bo to pierwsze urodzinki, które nie spędzamy razem :-([/COLOR]

Posted

[B][COLOR=#800080][SIZE=3] 07.07.07
[/SIZE]Misiu dziś kończy 3 miesiąc! :evilbat:[/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B] :sweetCyb: :bigcool: :jumpie: :Cool!: :B-fly:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080] [/COLOR][/B]

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

UWAGA! Bede przemawiac :grins:

Mam przyjemnosc :roll: oglosic, iz w dniu dzisiejszym nasza Madzka /czytaj: Madziasto4/ osiagnela pelnoletnosc. Tak wiec jeszcze raz pragne zyczyc jej sto lat :cool1: [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]bo tak wypada[/SIZE][/COLOR]

Dziękuję za uwagę :loveu:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']UWAGA! Bede przemawiac :grins:

Mam przyjemnosc :roll: oglosic, iz w dniu dzisiejszym nasza Madzka /czytaj: Madziasto4/ osiagnela pelnoletnosc. Tak wiec jeszcze raz pragne zyczyc jej sto lat :cool1: [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]bo tak wypada[/SIZE][/COLOR]

Dziękuję za uwagę :loveu:[/QUOTE]
Mam przyjemność :roll: podziękować [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]bo tak wypada[/SIZE][/COLOR]:cool1: