daria1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Rosa też merda do Berka ogonkiem i życzy mu powodzenia w treningu czystości :p Quote
Magda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 PositiveThought napisał(a):rośnij nam w szczęściu i zdrowiu, Beresiu! Magda, muszę Ci powiedzieć, że jak tu przychodziłam tylko po to, żeby czytać, to byłaś dla mnie jedną z najbardziej charakterystycznych postaci... nie wiem nawet jak ^^ Hihi...:eviltong: :eviltong: Quote
Hania:) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 daria1 napisał(a):Rosa też merda do Berka ogonkiem i życzy mu powodzenia w treningu czystości :p Dziękujemy wszystkim za pamięć i miłe słowa....:loveu::loveu::loveu: A powodzenia w treningu czystości to nie tylko Berkowi trzeba zyczyć, ale tez jego biednej pani:placz: która jest dokładnie przetrenowana w lataniu po domu ze ściereczką, względnie papierem toaletowym. Więc sama mam trening czystości, że hej!:cool3: Quote
Hania:) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 PositiveThought napisał(a):on po prostu dba o Twoją linię, a Ty tego nie doceniasz :evil_lol: Rozszyfrowałaś mojego psa:):):):):) to jest to!:evil_lol: To ja go w takim razie przestane uczyc tej czystości, jak polatam ze sciereczką przez najbliższe 15 lat, to bede piękna i bede miała figurę jak supermodelka.:multi::multi::multi: Positive Thought, a moze by tak ten pomysł opatentować?:cool3: Zrobiłybyśmy fortunę!!!!!!!:laola: Quote
Hania:) Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 PositiveThought napisał(a):tak! będziemy bogate! chcesz być szczupła i zgrabna? kup sobie yorkusia! myślę, że za te 15 lat to z Ciebie taki patyczek zostanie! :evil_lol: Skąd, jaki patyczek, bede miała mięśnie jak Gołota (od wynoszenia kuwety). :multi::multi::multi: Quote
Pegaza Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Niech Wam Mili będzie wiosennie, słonecznie, witecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech sie w Śmingus Dyngus woda na Was leje a wielkanocny Zając przyniesie radość i nadzieje. :krolik: :krolik: :krolik: Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Świąteczne życzenia, Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy. Quote
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kochani! Zdrowych, spokojnych i miło spędzonych świąt w gronie najbliższych oraz mokrego dyngusa:cool3: Proszę za dużo nie jeść:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ja rowniez zycze wszystkim wesołych, zdrowych i słonecznych świąt oraz dodatkowych ogonków dla tych co chcą :loveu: Quote
nane Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Justa95'] Własnoręcznie rysowałam :) . i takie życzenia są najpiękniejsze :loveu: Quote
nane Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 to może teraz my http://www.100lat.info/kaczki/ wszystkiego naj .... Quote
danani Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 My równiez dołączamy się do życzeń świątecznych, a także informujemy, że Iwankowi stuknęły dzisiaj 3 latka :lol: Dorosły juz z niego facet :cool3: Quote
maartucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kochane to Dla was wszystkich: Wielkanoc pachnie wiosna... to pora tak radosna, pelna pisanek kolorowych i prezentow zajaczkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnostwo wody w dyngusowy poranek. Zyczy: Martussia i Toficzek Quote
MałaMi Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zgadnijcie kto? Zgadnijcie skąd? :hmmmm: Życzy Wam Wesołych Świąt :), nie myślcie sobie , że to bajka :Rose: , życzę Wam smacznego jajka, niech tradycja wodę leje, bo zajączek dziś szaleje:sweetCyb: . Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało:eating: , by szyneczka nie tuczyła;) , atmosferka była miła :mdrmed: , mokrego Dyngusa i ode mnie całusa:B-fly: tego Kochanym Yorkofiołom życzy Ola :loveu: Quote
daria1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wszystkim sympatycznym dogomaniakom spokojnych Swiąt życzy Madzia z rodzinką :loveu: Quote
Suzy666 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ZDROWYCH,POGODNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT ORAZ MOKREGO DYNGUSA życzy PATRYCJA ze swoją GROMADKĄ ;) Quote
Sara_i_Aris Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składamy najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego poniedziałku, ciepłych promyków wiosennego słońca oraz samych uśmiechów: Sara i Aris Quote
Magda Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A ja się tak pochwalę, że dokładnie 17 lat temu o godzinie 10:35 urodziła się Madzia:multi::multi: Zapraszam na torcik:tort: Quote
Anusia & Alutka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wszyskiego naj naj naj Magduśka[SIZE="1"] /wredna małpo/ :new-bday: :BIG: :laola: A wieczorkiem :razz: :drink1: :beerchug: :knajpa: :popcorn: Quote
nane Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :new-bday: :drink1: :beerchug: :knajpa: :laola: :popcorn: :chlup: :cunao: :BIG: :tort: :bday: Quote
Pegaza Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No to wszystkiego najlepszego Madzia:lol: :calus: :BIG: :new-bday: :laola: :cunao: :drink1: :laola: Quote
Recommended Posts