Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):
A ja się tak pochwalę, że dokładnie 17 lat temu o godzinie 10:35 urodziła się Madzia:multi::multi:
Zapraszam na torcik:tort:

Ooo nie wiedzialam :placz: Ale spoznione najserdeczniejsze zyczenia!! :Rose: :Rose: Mam nadzieje ze prezentow bylo duuuuzo! :)

Posted

Dobra Saro ja lubię torty owocowe,więc wez mnie pod uwagę :eviltong:
tylko musisz chyba obrabować bank bo jak się tu zlecą wszystkie głodomory to jeden torcik będzie mało ;)

Posted

[quote name='Magda_Miki']Już niedługo kolejna rocznica? Arisek?:razz:
Tak, już w poniedziałek, ale że nie wiem czy będę tego dnia na dgm, to już teraz wstawiam obrazek:

I dla każdego torcik: :tort:

A w galerii, prawdopodobnie jutro, opiszę jak Aris trafił do mnie, bo chyba nigdzie o tym nie pisałam, więc zapraszam jutro do galerii :loveu:

Posted

Arisku :loveu:
życzę ci dużo miłości Pańci:calus:, wspaniałych i długich spacerów:painting: , pełnej miseczki twojego ulubionego jedzonka :sabber: i dużo .... dużo wspaniałych i pięknych suczek :cool3:

:new-bday: :tort: :BIG: :laola: :laola: :cunao: :cunao:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Wszystkiego naj Arisiowi :loveu:

A dla Koregry i małżonka :razz: dużo dużo szczęścia na każdy dzień :calus:

Dziękuję bardzo Anusia za pamięć :loveu:

Posted

Dokładnie dnia 19 kwietnia 2004r. o godzinie 3.15 urodził się ważący 16dkg Vasco Cardea

Mój kochany Vasylku życzę ci aby Twoje życie było pełne miłości:loveu: , zabaw:mad: , wszelkiego rodzaju psotów:evil_lol: abyś uwielbiał wystawy tak jak do tej pory:painting: i był dumny ze swoich 12 dzieci:cool3: , które już są na świecie (.... jest w drodze)
życzy ci Twoja Pańcia Marta:loveu:
& reszta domowników

Posted

Positive - Wszystkiego najlepszego dla Twojego Aidi
Niech nam żyje 100 latek i rośnie silny i przedewszystkim zdrowy!!!!
No i żeby Pańcia nigdy nie zapominała o smakołyczkach.
A na osłode tego wyjątkowego dnia bukiety ciastkowe tylko dla Ciebie AIDI:lol: :tort: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG:

Posted

:laola:
STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM

[SIZE="4"]AIDI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZINEK DUŻO SMAKOŁYKÓW I WIELE RADOSNYCH DNI

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: