MałaMi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Madziu !! :multi: Wszystkiego Najlepszego !!!!!! :laola: :BIG: :new-bday: :bday: :tort: :B-fly: Quote
Magda Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dziękuje:multi: Jesteście kochane:buzi::buzi: A teraz lecę po kwiatki, bo moi rodzice maja dzisiaj 25. rocznicę ślubu:razz: Ale trafiłam:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wszystkiego najlepszego Magda! :Rose: :new-bday: :BIG: :bday: :tort: :knajpa: :drink1: :drinka: :beerchug: :popcorn: :chlup: :drinking: :cunao: :laola: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Madziulka, życzenia już Ci składałam w Waszej galerii, ale nie zaszkodzi, jeśli złożę Ci jeszcze raz tutaj :loveu: Wszystkiego najlepszego!!!! :multi: Quote
daria1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin Madziu !!!:new-bday: Quote
Megula Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):A ja się tak pochwalę, że dokładnie 17 lat temu o godzinie 10:35 urodziła się Madzia:multi::multi: Zapraszam na torcik:tort: Ooo nie wiedzialam :placz: Ale spoznione najserdeczniejsze zyczenia!! :Rose: :Rose: Mam nadzieje ze prezentow bylo duuuuzo! :) Quote
daria1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czy my dostaniemy kawałek tortu???:placz: Wiem,wiem że pózna pora i idzie w biodra,ale w końcu raz nie zawsze :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Nie martwcie się, jeszcze się najecie tortu :eating: Już w poniedziałek, 16 kwietnia, Aris kończy 2 latka, więc czekajcie cierpliwie :loveu: Quote
daria1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dobra Saro ja lubię torty owocowe,więc wez mnie pod uwagę :eviltong: tylko musisz chyba obrabować bank bo jak się tu zlecą wszystkie głodomory to jeden torcik będzie mało ;) Quote
Magda Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 No ja teraz dopiero tu trafiłam i dziękuje ponownie za kolejne życzenia:loveu: Już niedługo kolejna rocznica? Arisek?:razz: Quote
Sara_i_Aris Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']Już niedługo kolejna rocznica? Arisek?:razz: Tak, już w poniedziałek, ale że nie wiem czy będę tego dnia na dgm, to już teraz wstawiam obrazek: I dla każdego torcik: :tort: A w galerii, prawdopodobnie jutro, opiszę jak Aris trafił do mnie, bo chyba nigdzie o tym nie pisałam, więc zapraszam jutro do galerii :loveu: Quote
Magda-Yorki Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No to wszystkiego najlepszego dla Ariska!!! :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :cunao: :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :laola::laola: Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Arisku :loveu: życzę ci dużo miłości Pańci:calus:, wspaniałych i długich spacerów:painting: , pełnej miseczki twojego ulubionego jedzonka :sabber: i dużo .... dużo wspaniałych i pięknych suczek :cool3: :new-bday: :tort: :BIG: :laola: :laola: :cunao: :cunao: Quote
Anusia & Alutka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Wszystkiego naj Arisiowi :loveu: A dla Koregry i małżonka :razz: dużo dużo szczęścia na każdy dzień :calus: Quote
Pegaza Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Ariska zdrówka życzymy i psich smakołyków dużo uścisków od pańci:new-bday: :BIG: :bday: Quote
daria1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Arisku kochany dużo wspaniałych i szczęśliwych dni ze swoją Panią życzy Ci Rosa ze swoją Panią :smilecol::new-bday: Quote
koregra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wszystkiego naj Arisiowi :loveu: A dla Koregry i małżonka :razz: dużo dużo szczęścia na każdy dzień :calus: Dziękuję bardzo Anusia za pamięć :loveu: Quote
nane Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dokładnie dnia 19 kwietnia 2004r. o godzinie 3.15 urodził się ważący 16dkg Vasco Cardea Mój kochany Vasylku życzę ci aby Twoje życie było pełne miłości:loveu: , zabaw:mad: , wszelkiego rodzaju psotów:evil_lol: abyś uwielbiał wystawy tak jak do tej pory:painting: i był dumny ze swoich 12 dzieci:cool3: , które już są na świecie (.... jest w drodze) życzy ci Twoja Pańcia Marta:loveu: & reszta domowników Quote
daria1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Wszystkiego najlepszego kochany Vasylku abyś był zawsze szczęśliwy i radosny :loveu: Buziaki od Rosy i jej pani Quote
Sara_i_Aris Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO VASYLKU, JESZCZE WIĘCEJ ŚLICZNYCH I ZDROWYCH DZIECI ORAZ WIECZNEJ MIŁOŚCI SWOJEJ PAŃCI :loveu: Quote
Pegaza Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Positive - Wszystkiego najlepszego dla Twojego Aidi Niech nam żyje 100 latek i rośnie silny i przedewszystkim zdrowy!!!! No i żeby Pańcia nigdy nie zapominała o smakołyczkach. A na osłode tego wyjątkowego dnia bukiety ciastkowe tylko dla Ciebie AIDI:lol: :tort: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: Quote
SylwiaZ Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :laola: STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM [SIZE="4"]AIDI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZINEK DUŻO SMAKOŁYKÓW I WIELE RADOSNYCH DNI :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Sara_i_Aris Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 AIDUSIU, ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, OBY NIGDY NIE ZGASŁA TWOJA I BEATKI MIŁOŚĆ ORAZ CAŁEJ MASY SMAKOŁYKÓW :new-bday: :BIG: Quote
Recommended Posts