Jump to content
Dogomania

Halowe Zawody Agility w Białymstoku pt"Miasto Przyjaciół - Marzenie" 18-19.04.2009

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Felki Ghandi i Jazz']
Czy dobrze zrozumiałem, że kwalifikacje będą odbywały się na torkach zerówkowych?[/quote]

Witam!

Chyba źle zrozumiałeś, bo nigdzie takiej informacji nie umieszczono;).
W Regulaminie agility FCI nie ma klasy Zero.;)
pozdrawiam

Posted

Grrr czego nie możecie robić takich fajnych zawodów w innych tygodniach. Akurat wszystkie zawody w tym roku wypadają kiedy ja mam szkołę :angryy:

Posted

Super!!!:multi::multi::multi:

cóż za wspaniała niespodzianka:crazyeye::multi:
Piotr ta informacja to balsam na moją zranioną duszę ponieważ
jak do tej pory wszystkie terminy zawodów w 2009 roku były dla mnie
nie dostępne

STAWIMY SIĘ W KOMPLECIE
Kasia,Tomek i 12 łap :eviltong:

Posted

[quote name='Junka']Grrr czego nie możecie robić takich fajnych zawodów w innych tygodniach. Akurat wszystkie zawody w tym roku wypadają kiedy ja mam szkołę :angryy:[/quote]
[B]Junka[/B]: ja bym na Twoim miejscu zmieniła szkołę. W końcu są rzeczy ważne i ważniejsze...;)

Posted

[quote name='Edyta & Regis'][B]Junka[/B]: ja bym na Twoim miejscu zmieniła szkołę. W końcu są rzeczy ważne i ważniejsze...;)[/quote]

żebyś wiedziała, ze tak zrobie! :cool3:Przenoszę sie na dzienne od następnego roku. Bo tak nie moze być, opuszczam najfajniejsze zawody zawsze przez to :angryy:

Posted

[quote name='Bobek']Witam!

Chyba źle zrozumiałeś, bo nigdzie takiej informacji nie umieszczono;).
W Regulaminie agility FCI nie ma klasy Zero.;)
pozdrawiam[/quote]

"Dla młodych uczestników kwalifikacji MŚM 2009 będą ustawione osobne tory dostosowane do kategorii wiekowej"
Ale jest za to taka informacja.
Z tego co wiem są 2 kategorie wiekowe: dzieci i młodzież, dlatego ciekawi mnie w/g jakich zasad bedą ustawiane torki? Skoro piszesz, że nie zerówki to rozumiem, że pełny zestaw przeszkód..?
Może coś więcej n/t temat...

Posted

[QUOTE]Z tego co wiem są 2 kategorie wiekowe: dzieci i młodzież, dlatego ciekawi mnie w/g jakich zasad bedą ustawiane torki? Skoro piszesz, że nie zerówki to rozumiem, że pełny zestaw przeszkód..?
Może coś więcej n/t temat... [/QUOTE]

W opisie zawodów prosiłem o cierpliwość, czekam na wytyczne od Przewodniczącego podkomisji agility, to wszystko co na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć.;)

Posted

[quote name='wendka']Ta pani mi sie bardziej kojarzy bardzo z powaznym podejsciem do numerkow startowych [/quote]
Dokładnie :p. A już myślałam, że tylko ja mam takie skojarzenia :evil_lol:.

[QUOTE]Pod koniec dnia ci co biegali np z dwoma psami przyklejali numerki szarą taśmą do pakowania lub przypinali agrafkami :evil_lol:[/QUOTE]
Ja bym nawet mogła przypiąć, ale po tym, jak postanowiła zmienić tor, jak już stałam na starcie, przez co w oczekiwaniu na start zdążyłam przemoknąć doszczętnie, nie miałam nawet za bardzo co przyczepiać, bo mój numerek odpłynął :eviltong:.

Ale mimo to, chciałabym przyjechać (ta Aqua... :loveu:), ale pewnie mi się nie uda :cool1:.

Posted

[quote name='Edyta & Regis']ja bym na Twoim miejscu zmieniła szkołę. W końcu są rzeczy ważne i ważniejsze...;)[/quote]

haha :diabloti:
to Asiu Junkowa Ty zmieniasz szkołę a ja zrezygnuję z matury i jadymy :evil_lol:

Posted

A ja pod koniec po prostu zapomniałam o zmianie numerku, ale jak się miało tylko jeden, to nikt tego nie zauważył... :evil_lol: (za dwa najpierw mi się dostało ;)) Ale przyjeżdżamy! W końcu to blisko a od połowy roku możemy mieć przerwę w zawodach :p
A co do numerków, to po prostu wezmę na wszelki wypadek wystawową opaskę na rękę :cool3:

Posted

[quote name='Bzikowa']haha :diabloti:
to Asiu Junkowa Ty zmieniasz szkołę a ja zrezygnuję z matury i jadymy :evil_lol:[/quote]

Całkiem logicznie myślisz :diabloti::evil_lol:

Posted

Zapraszamy do wpisów na zawody:multi: :lol:Formularz zgłoszeń jest "Czynny"- był "Nieczynny"- jeżeli z powodu np. awarii , lub zakłóceń atmosferycznych będzie "Nieczynny" to już za chwilę po remoncie będzie "Czynny".:razz:

Nadal oczekujemy na -wytyczne od przewodniczącego podkomisji agility na temat kwalifikacji MŚM 2009. Trwają ostatnie dopieszczenia regulaminu. ;)

Serdecznie pozdrawiam

Posted

[COLOR=Navy][B]Zasady Kwalifikacji do Młodzieżowych Mistrzostw Świata 2009.[/B][/COLOR]

[url=http://www.alpi.piasta.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=32:zasady-kwalifikacji-mm-2009&catid=7:zawody&Itemid=13]Zasady Kwalifikacji MMŚ 2009[/url]

[COLOR=Navy][/COLOR]

Posted

Bobek, czyli ze taka ja, co lat 18 skonczylam 01.01.09 tez moge brac w tych MMS udzial? Jesli tak, to moze przeloze sterylke suki na zime jednak...

Posted

A ja się jeszcze dopytam.. bądź jestem osobą ograniczona manualnie i nie umiem tego znaleźć.
czy startowe wynosi tyle samo co w przypadku zwykłych zawodów?
i
Co z możliwością uczestniczenia w egzaminach? w jaki sposób mam zasygnalizować tak ową moją chęć?

Pozdrawiam. ;)