Maszaberla Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Gonia13']Może jakaś zrzuta na DT płatny?:roll:[/quote] Jestem za! Quote
Neczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Nie wiem, czemu ta Pani nie zadzwoniła, wydawała mi się bardzo konkretna i przejęta sytuacją psiaka...:shake: Za to miałam dziś kolejny telefon, Pani z Warszawy, gdy znajdzie chwilkę wolnego czasu, wybierze się odwiedzić Axla w schronisku, może coś z tego będzie :kciuki: ...może tym razem...:roll: Quote
Brucio Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 moj pies dostal pierwszy atak padaczki w wieku 10 lat :-(.To bylo ponad miesiac temu.Od tej pory jest na lekach i atakow nie bylo. Nie wiem czy to co ma Axelek to moze byc padaczka ale jesli tak to lekami mozna ja kontrolowac podobno:-( Trzymam kciuki za Axelka Quote
Maszaberla Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Neczka']Nie wiem, czemu ta Pani nie zadzwoniła, wydawała mi się bardzo konkretna i przejęta sytuacją psiaka...:shake: Za to miałam dziś kolejny telefon, Pani z Warszawy, gdy znajdzie chwilkę wolnego czasu, wybierze się odwiedzić Axla w schronisku, może coś z tego będzie :kciuki: ...może tym razem...:roll:[/quote] Neczka a masz nr tel do tej Pani? Zeby w razie czego nie przepadla:oops: Quote
Neczka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Do tej 2 Pani mam, tamten 1 numer przepadł... Quote
figa33 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Axelku , piesku domku Ci potrzeba , ani zimnego schronu...:shake: Quote
maarit Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ajjjj bidulu szczęścia nie masz i jeszcze choróbsko sie dowaliło... Quote
Maszaberla Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Neczka']Do tej 2 Pani mam, tamten 1 numer przepadł...[/quote] To jakies pocieszenie, marne ale zawsze jakis kontakt pozostaje... Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [FONT=Palatino Linotype][/FONT]Przynajmniej dziś słoneczko świeci, nie jest Ci tak zimno piesku w tym boksie... Ktoś przyjdzie, może przeciągnie ręką psa po grzbiecie przy okazji dawania wody... [CENTER][LEFT][CENTER][LEFT] [/LEFT] [IMG]http://i427.photobucket.com/albums/pp360/Neczka123/CIMG4366-1.jpg[/IMG] [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] Quote
Maszaberla Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Neczka'] [LEFT][IMG]http://i427.photobucket.com/albums/pp360/Neczka123/CIMG4366-1.jpg[/IMG][/LEFT] [/quote] Axelku kochany... Quote
majka50 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Napiszcie co tam u psinki słychać???????????? Quote
Neczka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 W schronisku byłam ostatnio w piątek, był wielki płacz z boksu... Chwilowa radość na wybiegu, ale co mu z tej chwili :-(:-( Quote
maarit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Błagam o dom. Ta pani sie nie odezwała?:placz: Quote
Neczka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Pani powiedziała, że weźmie sobie dzień wolnego i przyjedzie do schroniska, nie wykluczone, że wyjedzie już nie sama... Ale nie chcę się cieszyć za czasu... przecież tak już to różnie wychodziło :shake: Quote
maarit Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Neczka']Pani powiedziała, że weźmie sobie dzień wolnego i przyjedzie do schroniska, nie wykluczone, że wyjedzie już nie sama... Ale nie chcę się cieszyć za czasu... przecież tak już to różnie wychodziło :shake:[/quote] Racja - lepiej ochłońmy i trzymajmy kciuki:roll: Quote
Becia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Neczka']Pani powiedziała, że weźmie sobie dzień wolnego i przyjedzie do schroniska, nie wykluczone, że wyjedzie już nie sama... Ale nie chcę się cieszyć za czasu... przecież tak już to różnie wychodziło :shake:[/quote] oj różnie niestety i teraz póki pies w schronisku to cieszyć się nie ma co na zapas bo potem to wszystko bardzo przykre....:shake: Quote
Neczka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Axelku, jak Ci jest w tym boksie... ? Smutno pewnie, prawda... ? :shake::-( Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Neczka']Pani powiedziała, że weźmie sobie dzień wolnego i przyjedzie do schroniska, nie wykluczone, że wyjedzie już nie sama... Ale nie chcę się cieszyć za czasu... przecież tak już to różnie wychodziło :shake:[/quote] Pani nie powiedziala kiedy konkretnie? Quote
Becia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 skoro wie że pies chory a jej zależy to powinna się pośpieszyć.....:roll: Quote
koss Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 DZIEWCZYNY..a [B]co z jego diagnozą, czy jest jakas mozliwośc zabrania go do specjalisty..[/B].jezeli to padaczka,to kazdy dzień bez leków -jest przyczyną ...[B][I]to jest bardzo wazne[/I][/B]. Przepraszam,ze tak marudze -ale to jest w tej chwili najwazniejsze...Wyposażony w odpowiednie leki -bedzie miał zupełnie inny komfort zycia nawet w ..schronie, tak bez leków w boksie ..CHOLERA:-(:-( Quote
Neczka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [B]Marszabela[/B], Pani nie określiła się dokładnie, nie mam pojęcia, kiedy się pojawi... [B]koss[/B], ja się nie bardzo orientuję w klinikach etc., ale może Ty wiesz o jakimś konkretnym miejscu, gdzie znajdowałby się jakiś dobry lekarz, który mógłby pomóc Axelkowi ? Quote
koss Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 NECZKA -[B]wiem ale u mie w Gdyni[/B]...NIE WIEM ,GDZIE psiak przebywa...chyba nalezy pytać o psiego nerologa...????ale przeciez nie w Gdyni...ciut blizej :eviltong:Axela- ale [COLOR=red][B][I] to ważne...[/I][/B][/COLOR] Quote
Maszaberla Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='koss']DZIEWCZYNY..a [B]co z jego diagnozą, czy jest jakas mozliwośc zabrania go do specjalisty..[/B].jezeli to padaczka,to kazdy dzień bez leków -jest przyczyną ...[B][I]to jest bardzo wazne[/I][/B]. Przepraszam,ze tak marudze -ale to jest w tej chwili najwazniejsze...Wyposażony w odpowiednie leki -bedzie miał zupełnie inny komfort zycia nawet w ..schronie, tak bez leków w boksie ..CHOLERA:-(:-([/quote] No wlasnie Neczka - Axel jest w boxie, ma padaczke ale nie dostaje lekow? Quote
maarit Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ja się na "psiej medycynie" nie znam. Napisze tyle. U człowieka każdy atak padaczkowy nie jest obojętny dla mózgu. Kolejne komórki są uszkadzane i ataki będą się nasilać. Leki hamują te niekontrolowane ruchy, wywołane przez "wadliwie działające komórki". Tak słyszałam. A podobno psy ,mają podobne choroby jak ludzie.... Quote
Recommended Posts