Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, czemu ta Pani nie zadzwoniła, wydawała mi się bardzo konkretna i przejęta sytuacją psiaka...:shake:
Za to miałam dziś kolejny telefon, Pani z Warszawy, gdy znajdzie chwilkę wolnego czasu, wybierze się odwiedzić Axla w schronisku, może coś z tego będzie :kciuki: ...może tym razem...:roll:

Posted

moj pies dostal pierwszy atak padaczki w wieku 10 lat :-(.To bylo ponad miesiac temu.Od tej pory jest na lekach i atakow nie bylo.
Nie wiem czy to co ma Axelek to moze byc padaczka ale jesli tak to lekami mozna ja kontrolowac podobno:-(
Trzymam kciuki za Axelka

Posted

[quote name='Neczka']Nie wiem, czemu ta Pani nie zadzwoniła, wydawała mi się bardzo konkretna i przejęta sytuacją psiaka...:shake:
Za to miałam dziś kolejny telefon, Pani z Warszawy, gdy znajdzie chwilkę wolnego czasu, wybierze się odwiedzić Axla w schronisku, może coś z tego będzie :kciuki: ...może tym razem...:roll:[/quote]

Neczka a masz nr tel do tej Pani? Zeby w razie czego nie przepadla:oops:

Posted

[FONT=Palatino Linotype][/FONT]Przynajmniej dziś słoneczko świeci,
nie jest Ci tak zimno piesku w tym boksie...

Ktoś przyjdzie, może przeciągnie ręką psa po grzbiecie przy okazji dawania wody...
[CENTER][LEFT][CENTER][LEFT]
[/LEFT]
[IMG]http://i427.photobucket.com/albums/pp360/Neczka123/CIMG4366-1.jpg[/IMG]
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

Pani powiedziała, że weźmie sobie dzień wolnego i przyjedzie do schroniska, nie wykluczone, że wyjedzie już nie sama...
Ale nie chcę się cieszyć za czasu... przecież tak już to różnie wychodziło :shake:

Posted

[quote name='Neczka']Pani powiedziała, że weźmie sobie dzień wolnego i przyjedzie do schroniska, nie wykluczone, że wyjedzie już nie sama...
Ale nie chcę się cieszyć za czasu... przecież tak już to różnie wychodziło :shake:[/quote]

Racja - lepiej ochłońmy i trzymajmy kciuki:roll:

Posted

[quote name='Neczka']Pani powiedziała, że weźmie sobie dzień wolnego i przyjedzie do schroniska, nie wykluczone, że wyjedzie już nie sama...
Ale nie chcę się cieszyć za czasu... przecież tak już to różnie wychodziło :shake:[/quote]

oj różnie niestety i teraz póki pies w schronisku to cieszyć się nie ma co na zapas bo potem to wszystko bardzo przykre....:shake:

Posted

Pani nie powiedziala kiedy konkretnie?

Posted

DZIEWCZYNY..a [B]co z jego diagnozą, czy jest jakas mozliwośc zabrania go do specjalisty..[/B].jezeli to padaczka,to kazdy dzień bez leków -jest przyczyną ...[B][I]to jest bardzo wazne[/I][/B]. Przepraszam,ze tak marudze -ale to jest w tej chwili najwazniejsze...Wyposażony w odpowiednie leki -bedzie miał zupełnie inny komfort zycia nawet w ..schronie, tak bez leków w boksie ..CHOLERA:-(:-(

Posted

[B]Marszabela[/B], Pani nie określiła się dokładnie, nie mam pojęcia, kiedy się pojawi...

[B]koss[/B], ja się nie bardzo orientuję w klinikach etc., ale może Ty wiesz o jakimś konkretnym miejscu, gdzie znajdowałby się jakiś dobry lekarz, który mógłby pomóc Axelkowi ?

Posted

NECZKA -[B]wiem ale u mie w Gdyni[/B]...NIE WIEM ,GDZIE psiak przebywa...chyba nalezy pytać o psiego nerologa...????ale przeciez nie w Gdyni...ciut blizej :eviltong:Axela- ale [COLOR=red][B][I] to ważne...[/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='koss']DZIEWCZYNY..a [B]co z jego diagnozą, czy jest jakas mozliwośc zabrania go do specjalisty..[/B].jezeli to padaczka,to kazdy dzień bez leków -jest przyczyną ...[B][I]to jest bardzo wazne[/I][/B]. Przepraszam,ze tak marudze -ale to jest w tej chwili najwazniejsze...Wyposażony w odpowiednie leki -bedzie miał zupełnie inny komfort zycia nawet w ..schronie, tak bez leków w boksie ..CHOLERA:-(:-([/quote]

No wlasnie Neczka - Axel jest w boxie, ma padaczke ale nie dostaje lekow?

Posted

Ja się na "psiej medycynie" nie znam. Napisze tyle. U człowieka każdy atak padaczkowy nie jest obojętny dla mózgu. Kolejne komórki są uszkadzane i ataki będą się nasilać. Leki hamują te niekontrolowane ruchy, wywołane przez "wadliwie działające komórki". Tak słyszałam. A podobno psy ,mają podobne choroby jak ludzie....