BUDRYSEK Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Do schronu trafil mlody szpic zostal pogryziony przez inne psy martwe oczko musialo zostac usuniete przy okazji zostal wykastrowany Na razie mieszka w kociarni ale jak tylko pojawi sie nastepna bida trafi na ta zimnice do kojca Oczko jest napuchniete mam nadzieje ze zostalo dobrze zoperowane?! postaram sie o lepsze fotki w weekend Szpicus nie jest agresywny za siatka sa koty ale nie jest nimi zainteresowany Pilnie potrzebny DT/DS!!! W schronie nie ma szans!!! Quote
wellington Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 mam nadzieje ze zostalo dobrze zoperowane?! Ja tez ! Budrysku, wiem ze trudno odpowiedziec, ale tak w przyblizeniu : Ile wazy i czy jest raczej maly czy sredni ? Waga tez wlasciwie nic nie znaczy, bo pewnie wychudzony, ale rozmiar taki jak +/- sznaucerek ? Quote
wellington Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Wysokosci ludzkich kolan moga sie znaczaco roznic :evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 wellington napisał(a):Ja tez ! Budrysku, wiem ze trudno odpowiedziec, ale tak w przyblizeniu : Ile wazy i czy jest raczej maly czy sredni ? Waga tez wlasciwie nic nie znaczy, bo pewnie wychudzony, ale rozmiar taki jak +/- sznaucerek ? sięga tak mniej więcej do kolana-więc chyba jest średni? postaram sie zważyc Go w niedz. Quote
BUDRYSEK Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 wellington napisał(a):Wysokosci ludzkich kolan moga sie znaczaco roznic :evil_lol: no to w takim razie średni ;) Quote
wellington Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Budrysku, jesli by byl u Was gdzies w poblizu dobry hotel dla pieskow, taki nie za wielki, z opieka porzadna, z cieplymi boksami, itd., nie moznaby tam wsadzic Rodzynka i szpica do jednego boksu ? Zeby doszly do siebie ? Albo dobry platny dt ? Z kosztami juz jakos by sie uzbieralo .....mysle. Quote
BUDRYSEK Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 niestety nie ma nic w poblizu :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja myślę, że płatny tymczas jak najbardziej wchodziłby w grę - zawsze szukamy choćby takiej możliwości. Ale hotel to cięższa sprawa, tam kwota jest o wiele większa(25zł + karma za psa na dobę), na utrzymaniu sa też inne psy, a wciąż nie ma pieniędzy.... Quote
wellington Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja myślę, że płatny tymczas jak najbardziej wchodziłby w grę - zawsze szukamy choćby takiej możliwości. Ale hotel to cięższa sprawa, tam kwota jest o wiele większa(25zł + karma za psa na dobę), na utrzymaniu sa też inne psy, a wciąż nie ma pieniędzy.... Ten platny dt musialby wziac obydwa te malce - moze by skusic dobra zaplata ? Jestem pewna ze sie uzbiera ! A one takie sliczne, jak beda wypucowane i odchuchane to znajda amatorow na bank ! Quote
BUDRYSEK Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 dzisiejsze fotki jak dla mnie to oczko nie wygląda za dobrze :( wybrzuszone,nie wiem czy nie popuścił troche szew? zakrzepła krew :( nasypałam Mu karmy-ale nie podszedł nawet Quote
BUDRYSEK Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 wellington napisał(a):Te ostatnie fotki - to juz z boksu czy z biura ? Szpicus jest cały czas w kociarni-jest tam ciepło robiłam je tel więc sa kiepskie,poza tym ciągle był w ruchu Quote
wellington Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Te ostatnie fotki - to juz z boksu czy z biura ? Quote
wellington Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Jak dlugo bedzie mogl tam byc ? I zeby nie dostal tam jakiegos zakazenia. Na jednym zdjeciu z profilu ma taka dluga kufe zupelnie jak nie szpic.... Quote
BUDRYSEK Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 wellington napisał(a):Jak dlugo bedzie mogl tam byc ? I zeby nie dostal tam jakiegos zakazenia. Na jednym zdjeciu z profilu ma taka dluga kufe zupelnie jak nie szpic.... jak dla mnie to to jest miniaturka owczarka podhalańskiego ;) w kociarni będzie dopóki nie pojawi się kolejna bida Quote
gonia66 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Eh....co tu mozna napisać??Można tylko zapłakać nd losem tej kolejnej juz bidy malutkiej...:placz::placz::placz::placz: Quote
BUDRYSEK Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Pilnie szukam dt dla 6 tyg Maleństwa zamarzała w schronie jedziemy do weta __________________ Quote
BUDRYSEK Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 wątek Gwiazeczki przemarzniętej w schronie :-( Gwiazdeczka ma 6 tyg.i złamany mostek-pilnie szuka DT/DS!!! Byłam wieczorem w schronie oczko nie wygląda dobrze-jest zakrzepła krew ogólnie czuje się dobrze Quote
nika28 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Zapisuje się na wątek i podnoszę biedaka :-( Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 nikt nie pokocha Szpicusia? :( Quote
togaa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 bubu z dziewczynami pewnie pojechała do schronu... Ciekawe co one powiedzą o szpicku...? To oczko zakrwawione mnie martwi... Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-rozne-na-zywieckie-psiaczki-do-02-03-09-do-godz-22-00-a-132160/#post11844529 Quote
Recommended Posts