magda z. Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/zabezpiecz-rower-przed-zlodziejem-pomoz-emmie-once-z-dluzyny-18-03-22-00-a-133325/#post11942408 bazarek z fantami od agenciary:loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Znowu się wewalę z offem, noale :lol: lolka zajrzyj tu Dalmatyńczykiwpotrzebie.pl • Zobacz temat - 8-letni kropek w brązowe kropki - Dłużyna Mamy prawdopodobnie dla tego kropka DT, potrzebna pomoc przy wyciągnięciu. Quote
lolka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 figa to na 100 procent chłop o do tego przytulaśny ......... czytałam Wasz watek ale z tego co zauważyłam ta babeczka zrezygnowała z oferowanego Dt ze względu na odległość........nie ma co okrywać że to bardzo niefortunne połączenie, ok 7 godzin w jedną stronę:roll: a wracając do Emmy to nie mam dobrych wieści...........na poczatku jak zaczęła dostawać specjalna karme było dobrze....koopka się nieco unormowała ale teraz znowu ma straszne rozwolnienie i obawiam sie z ta watroba to powazna sprawa...............pogadam z wetem , zrobimy kolejne badania i niech mówi co mamy dalej robić......... bardzo trudno bedzie jej znaleźc domek:placz::placz:, mało kto jest gotowy wydawac 200 zł co miesiąc na karmę a my nie jestesmy w stanie dać deklaracji na kupowanie do końca jej zycia................nie wiem co z ta pindoliną począć a jeszcze mała glizda juz dobrze sie poczuła w schroo i zaczyna fikac do innych psów:roll: Quote
Seaside Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 pięna psica.... allegro by się przydało... wyróżnianoe najlepiej.... na razie pomóć nie mogę bo dług mam za weta mojego tymczasa.... :( Quote
Lidan Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 lolka napisał(a):bardzo trudno bedzie jej znaleźc domek:placz::placz:, mało kto jest gotowy wydawac 200 zł co miesiąc na karmę a my nie jestesmy w stanie dać deklaracji na kupowanie do końca jej zycia................nie wiem co z ta pindoliną począć E no...bez przesady :shake: Chyba nikt rozsądny nie myśli, że da się wyżywić dużego psa za 20 czy 50 zł miesięcznie. Na ziemniaki i skwarki do nich chyba więcej trzeba wydać. Według mnie to akurat nie jest największy problem dla kogoś kto naprawdę zechce zaadoptować psa. Gorsza jest sama wątroba Emmy :-( Quote
:: FiGa :: Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ojj niestety. W Polsce teraz ciężko z domami. Podeślemy go fundacji niemieckiej. Jesli tam dom się znajdzie to bez sensu byłoby wiezienie go do Warszawy. A Emmie życzę znalezienia domku. Właścicieli, którzy podejmą się nawet i kupowania drogiej karmy :) Quote
:: FiGa :: Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Żeby nie robić off topu http://www.dogomania.pl/forum/f28/dalmatynczyk-w-dluzynie-gornej-133442/#post11951923 tu przenosimy się z paplaniem o dalmacie. Quote
magda z. Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Żeby nie robić off topu http://www.dogomania.pl/forum/f28/dalmatynczyk-w-dluzynie-gornej-133442/#post11951923 tu przenosimy się z paplaniem o dalmacie. zaraz się tam zamelduję;) a niunia nasza do góry!!!!!!!! Quote
lolka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 nasza Emmmunia bardzo posmutniała...........wiecznie leje, nikt schroo teraz nie odwiedza i nawet spacerków nie ma, więc siedzi jak pozostałe 180 psiaków bezczynnie w małej klatce i płacze Quote
Seaside Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 naprawdę dobra reklama by jej się przydała :( Quote
lolka Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Emunia dostała od sponsorów spory zapasik karmy i suchej i puszek:multi:...oczywiście wszystko dla wątrobowców niestety nadal ma straszne rozwolnienie........nie wiem co robić, jakie badania jej robić aby dowiedzieć się na co choruje Quote
*Gajowa* Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Czy Emma miała badany kał ? U mojej aktualnej podopiecznej ONki z długotrwałą biegunką badanie kału wykazało występowanie wąsogłówki i po podaniu Aniprazolu przez 3 kolejne dni biegunka ustąpiła. Mamy nadzieję, że nie powróci i jedyna przyczyną biegunki był pasożyt... Quote
lolka Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 *Gajowa* napisał(a):Czy Emma miała badany kał ? U mojej aktualnej podopiecznej ONki z długotrwałą biegunką badanie kału wykazało występowanie wąsogłówki i po podaniu Aniprazolu przez 3 kolejne dni biegunka ustąpiła. Mamy nadzieję, że nie powróci i jedyna przyczyną biegunki był pasożyt... nie miała takiego badania:shake:............ Quote
*Gajowa* Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Koniecznie jej takie badanie zróbcie. Długotrwała biegunka mogła być powodem pozbycia się psa... ludzie są podli :mad:. Quote
agenciara Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Przy współpracy z Magdą Z. rozpoczął się i owocnie zakończył malutki bazarek dla Emmy. :multi::multi: 17 złotych poleci na konto Emmy :multi::multi: Quote
magda z. Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 agenciara napisał(a):Przy współpracy z Magdą Z. rozpoczął się i owocnie zakończył malutki bazarek dla Emmy. :multi::multi: 17 złotych poleci na konto Emmy :multi::multi: a ja podziekuję za cierpliwość, bo długo zaczynałyśmy ten bazar, ale się udało:multi::multi: dzieki agenciarze, bo ona fanty przekazała. Moje mutter powraca i ma znów szafę przelecieć, wtedy do niesprzedanych ciuchów dorzucę cos nowego:cool1: Quote
Recommended Posts