Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj byłam u naszej pannicy.........czuje się juz dobrze:multi: tfu tfu aby nie zapeszyć, jest bardzo wesoła i tak się przyzwyczaiła do codziennych spacerków, że pinda tylko szuka okazji aby uciec z kojca:evil_lol:
jedna z pracownic powiedziała, że prawdopodobnie kierownik znalazł jej ludzia.............jutro zapytam o szczegóły ..........ale byłoby cudownie:lol:

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Czy Emma już w domku ?

niestety sunia nadal w schoo:-(
gdzieś za dwa tygodnie zrobimy jej ponowne badania aby sprawdzić czy wątroba nadal szwankuje..........a Emma czuje się dobrze, jest taka kochana

Posted

Dorothy napisał(a):
czyli z ludziem nie wyszło..
a jak ona sie czuje? zachowuje?

sunia czuje się o niebo lepiej.......ale ma małą klatkę więc bardzo się w niej meczy:-( a na spacery ze strony pracowników nie ma co liczyć
jak tylko zobaczy ludzia to głośno krzyczy i już jest gotowa do spacerku.....niestety ja nie wiem kiedy pojadę do schroo, Mariola wyjeżdza , Kasia pojedzie dopiero w poniedziałek i to niestety cała nasza wielka armia do pomocy:shake:

Posted

Zbójini napisał(a):
czy my ją ogłaszamy w ogóle?

może nie powinnam dziś nic pisać bo mam zły dzień i będę marudziła.....ale powiem krótko, wczoraj Verdona nie pojechała do nowego doumu bo nie zdarzyłabym po pracy dowieźc ją do wrocka:placz:, do czego zmierzam....a do tego że nie daje rady jeżdzić do schroo, ogłaszac i jeszcze rozwozić po polsce, po prostu czasowo jest to niemozliwe ..........a niestety nikt nie chce chociaż trochę mnie odciązyć,
i boje się że ją ogłoszę a potem znajdzie sie ktoś w polsce kto pokocha emme , ja nie dam rady jej zawieźc i klops
jestem do tego stopnia rozgoryczona, że ......ach nie bedę juz marudziła

Emma nie ma ogłoszen żadnych

Posted

lolka chyba potrzebujesz odpoczynku i nowego spojrzenia na świat oraz przeanalizowania co jest ważniejsze i możliwe do wykonania przez Ciebie samą, a co możesz powierzyć innym. Może warto byłoby poogłaszać na różnych wątkach, że szukasz osób do pomocy przy transporcie psów w różne rejony? Tyle osób jest zarejestrowanych na dogo, wielu z nas, tak jak np. ja nie ma możliwości wzięcia kolejnego psa do siebie, nie wszystkich stać na wiekszą pomoc finansową i właśnie starają się pomóc na inne sposoby. Jedni robią ogłoszenia i banerki inni organizują fundusze robiąc bazarki, a jeszcze inni czasem mogą przewieźć psa. Może akurat zgłoszą się jacyś chętni mieszkający gdzieś niedaleko? Trzeba zrobić taką małą bazę danych i w razie czego prosić śmiało o pomoc. No i pamiętaj o wątku transportowym utworzonym już na dogomani bo czasem może się tam coś trafic zupełnie przypadkiem.
Głowa do góry :cool2:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
lolka, przyszłam Cię dobić. Masz zapchaną skrzynkę, więc muszę zrobić tu offa.
Czy wiesz coś więcej na temat tej suni
http://www.dogomania.pl/forum/11913279-post1056.html

I trzymaj się kochana, odwalasz kawał dobrej roboty :calus:

sorki za skrzynkę......zaraz odepcham:roll:
a łaciaty stworek , ma 8 lat, został oddany po tych ośmiu latach przez swoja ukochana panią bo:
no właśnie powód fascynujący.....babsztyl jeździ do Niemiec do robo, bachorki zostawia u babci a że one w szkolnym wieku to nie dawały rady i nie mogły upilnowac psa........spindalał ile wlezie i babiszon dostał dwa mandaty, ot cały powód oddania

Figa a to aby nie chłopak?!?.................... hm czyzby kolejna pomyłka, Mariolencja mówiła że chłopczysko...no nic jutro z rana dzwonię aby się dopytac i co tam wogóle u niego słychac......ja niestety w schoo bede dopiero w sobotę nad czym strasznie ubolewam:placz: tyle tam dzieci moich opuszczonych

Posted

Lolka, ja byłam chyba na chaju gdy to pisałam - nie wiem czemu naskrobałam sunia :lol:
A wiec chłopak. OK :)
Jak będziesz wiedzieć coś więcej to oczywiście mile widziane, może coś dla niego znajdziemy :)
Może mu wątek załóż jak znajdziesz czas :)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Lolka, ja byłam chyba na chaju gdy to pisałam - nie wiem czemu naskrobałam sunia :lol:
A wiec chłopak. OK :)
Jak będziesz wiedzieć coś więcej to oczywiście mile widziane, może coś dla niego znajdziemy :)
Może mu wątek załóż jak znajdziesz czas :)

wiesz co, to całkiem możliwe, że ja byłam na chaju..........ostatnimy czasy wszystkie chłopaki mylą mi się z dziewczynami:evil_lol::roll:.....jutro wg rozkazu wszystko zweryfikuję:lol:, a do watku potzrebne porządne foty, może kierownik ma, jak nie to w sobote zrobie sesyjke...........a tak wogóle to ładny ten kropiasty taki brazowy:loveu:

Posted

lolka napisał(a):
wiesz co, to całkiem możliwe, że ja byłam na chaju..........ostatnimy czasy wszystkie chłopaki mylą mi się z dziewczynami:evil_lol::roll:.....jutro wg rozkazu wszystko zweryfikuję:lol:, a do watku potzrebne porządne foty, może kierownik ma, jak nie to w sobote zrobie sesyjke...........a tak wogóle to ładny ten kropiasty taki brazowy:loveu:
Niestety u ogonów ciężko rozróżnić płeć bez zaglądania między łapy :diabloti:

Bardzo potrzebne info jaki jest jego stosunek do innych psów.

Jak będzie wątek to ja liczę na linka :cool3: