Beata19 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyki-na-pomoc-emmie-dluzyna-15-03-a-132646/ Quote
lolka Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 dzisiaj byłam u naszej pannicy.........czuje się juz dobrze:multi: tfu tfu aby nie zapeszyć, jest bardzo wesoła i tak się przyzwyczaiła do codziennych spacerków, że pinda tylko szuka okazji aby uciec z kojca:evil_lol: jedna z pracownic powiedziała, że prawdopodobnie kierownik znalazł jej ludzia.............jutro zapytam o szczegóły ..........ale byłoby cudownie:lol: Quote
magda z. Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 zakończył się mój bazar na pannę-trochę grosza pannie wpadnie:razz: Quote
lolka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 *Gajowa* napisał(a):Czy Emma już w domku ? niestety sunia nadal w schoo:-( gdzieś za dwa tygodnie zrobimy jej ponowne badania aby sprawdzić czy wątroba nadal szwankuje..........a Emma czuje się dobrze, jest taka kochana Quote
Dorothy Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 czyli z ludziem nie wyszło.. a jak ona sie czuje? zachowuje? Quote
lolka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Dorothy napisał(a):czyli z ludziem nie wyszło.. a jak ona sie czuje? zachowuje? sunia czuje się o niebo lepiej.......ale ma małą klatkę więc bardzo się w niej meczy:-( a na spacery ze strony pracowników nie ma co liczyć jak tylko zobaczy ludzia to głośno krzyczy i już jest gotowa do spacerku.....niestety ja nie wiem kiedy pojadę do schroo, Mariola wyjeżdza , Kasia pojedzie dopiero w poniedziałek i to niestety cała nasza wielka armia do pomocy:shake: Quote
lolka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Zbójini napisał(a):czy my ją ogłaszamy w ogóle? może nie powinnam dziś nic pisać bo mam zły dzień i będę marudziła.....ale powiem krótko, wczoraj Verdona nie pojechała do nowego doumu bo nie zdarzyłabym po pracy dowieźc ją do wrocka:placz:, do czego zmierzam....a do tego że nie daje rady jeżdzić do schroo, ogłaszac i jeszcze rozwozić po polsce, po prostu czasowo jest to niemozliwe ..........a niestety nikt nie chce chociaż trochę mnie odciązyć, i boje się że ją ogłoszę a potem znajdzie sie ktoś w polsce kto pokocha emme , ja nie dam rady jej zawieźc i klops jestem do tego stopnia rozgoryczona, że ......ach nie bedę juz marudziła Emma nie ma ogłoszen żadnych Quote
Zbójini Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 no trochę jednak marudzisz;) tekścik, ogłoszenia, a transport zawsze się jakoś załatwi. przecież nie wszystko musisz robic sama;) Quote
Lidan Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 lolka chyba potrzebujesz odpoczynku i nowego spojrzenia na świat oraz przeanalizowania co jest ważniejsze i możliwe do wykonania przez Ciebie samą, a co możesz powierzyć innym. Może warto byłoby poogłaszać na różnych wątkach, że szukasz osób do pomocy przy transporcie psów w różne rejony? Tyle osób jest zarejestrowanych na dogo, wielu z nas, tak jak np. ja nie ma możliwości wzięcia kolejnego psa do siebie, nie wszystkich stać na wiekszą pomoc finansową i właśnie starają się pomóc na inne sposoby. Jedni robią ogłoszenia i banerki inni organizują fundusze robiąc bazarki, a jeszcze inni czasem mogą przewieźć psa. Może akurat zgłoszą się jacyś chętni mieszkający gdzieś niedaleko? Trzeba zrobić taką małą bazę danych i w razie czego prosić śmiało o pomoc. No i pamiętaj o wątku transportowym utworzonym już na dogomani bo czasem może się tam coś trafic zupełnie przypadkiem. Głowa do góry :cool2: Quote
lolka Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 oj sorki za mój wczorajszy wisielczy nastrój.............ale chyba zaczyna się u mnie kryzys wieku średniego:hmmmm: :grin: Quote
Lidan Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 :shake: To raczej przesilenie wiosenne. Mam to co roku :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 lolka, przyszłam Cię dobić. Masz zapchaną skrzynkę, więc muszę zrobić tu offa. Czy wiesz coś więcej na temat tej suni http://www.dogomania.pl/forum/11913279-post1056.html I trzymaj się kochana, odwalasz kawał dobrej roboty :calus: Quote
lolka Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 :: FiGa :: napisał(a):lolka, przyszłam Cię dobić. Masz zapchaną skrzynkę, więc muszę zrobić tu offa. Czy wiesz coś więcej na temat tej suni http://www.dogomania.pl/forum/11913279-post1056.html I trzymaj się kochana, odwalasz kawał dobrej roboty :calus: sorki za skrzynkę......zaraz odepcham:roll: a łaciaty stworek , ma 8 lat, został oddany po tych ośmiu latach przez swoja ukochana panią bo: no właśnie powód fascynujący.....babsztyl jeździ do Niemiec do robo, bachorki zostawia u babci a że one w szkolnym wieku to nie dawały rady i nie mogły upilnowac psa........spindalał ile wlezie i babiszon dostał dwa mandaty, ot cały powód oddania Figa a to aby nie chłopak?!?.................... hm czyzby kolejna pomyłka, Mariolencja mówiła że chłopczysko...no nic jutro z rana dzwonię aby się dopytac i co tam wogóle u niego słychac......ja niestety w schoo bede dopiero w sobotę nad czym strasznie ubolewam:placz: tyle tam dzieci moich opuszczonych Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Lolka, ja byłam chyba na chaju gdy to pisałam - nie wiem czemu naskrobałam sunia :lol: A wiec chłopak. OK :) Jak będziesz wiedzieć coś więcej to oczywiście mile widziane, może coś dla niego znajdziemy :) Może mu wątek załóż jak znajdziesz czas :) Quote
lolka Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Lolka, ja byłam chyba na chaju gdy to pisałam - nie wiem czemu naskrobałam sunia :lol: A wiec chłopak. OK :) Jak będziesz wiedzieć coś więcej to oczywiście mile widziane, może coś dla niego znajdziemy :) Może mu wątek załóż jak znajdziesz czas :) wiesz co, to całkiem możliwe, że ja byłam na chaju..........ostatnimy czasy wszystkie chłopaki mylą mi się z dziewczynami:evil_lol::roll:.....jutro wg rozkazu wszystko zweryfikuję:lol:, a do watku potzrebne porządne foty, może kierownik ma, jak nie to w sobote zrobie sesyjke...........a tak wogóle to ładny ten kropiasty taki brazowy:loveu: Quote
magda z. Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 lolka poszło z mojego bazarku dla Emmy 150,90:) Quote
:: FiGa :: Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 lolka napisał(a):wiesz co, to całkiem możliwe, że ja byłam na chaju..........ostatnimy czasy wszystkie chłopaki mylą mi się z dziewczynami:evil_lol::roll:.....jutro wg rozkazu wszystko zweryfikuję:lol:, a do watku potzrebne porządne foty, może kierownik ma, jak nie to w sobote zrobie sesyjke...........a tak wogóle to ładny ten kropiasty taki brazowy:loveu:Niestety u ogonów ciężko rozróżnić płeć bez zaglądania między łapy :diabloti: Bardzo potrzebne info jaki jest jego stosunek do innych psów. Jak będzie wątek to ja liczę na linka :cool3: Quote
Recommended Posts