*Gajowa* Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Tak bardzo mi przykro sunieczko, ze musiałaś odejść w takim miejscu :-(:-(:-(. Quote
ewa36 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Emmo pamiętamy :-( do zobaczenia w lepszym świecie suczynko już nikt Cię nie odda ani nie porzuci a my uczmy się od nich bezwarunkowej miłości i wybaczania :angel: Quote
lolka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 dziewczyny po Emuni:-( zostało 170,90 zł pieniązki były uzbierane z bazarków na jej cel przez naszą MagdęZ ....a fanty były przekazane m.in od Figi i Agenciary(mam nadzieje że nie pomyliłam osób:oops:) te pieniązki są teraz u mnie ....co mam z nimi zrobić czy mogę je przeznaczyć na naszą dłuzyńską skarpetę bid które są pod naszą opieką czy macie jakieś inne propozycje?? Quote
:: FiGa :: Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 lolka ważne, że pieniążki idą na bidy, bez względu na to jakie :) Quote
agenciara Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Lolka... może inaczej :) to Magda była inicjatorką i ofiarodawczynią bazarku :loveu: Quote
lolka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 a Magda wysłała mnie do Was:evil_lol: z zapytaniem czy możemy te pieniązki przeznaczyć na nasze sieroty jesoo dziewczyny powiedzcie mi czy w Waszych rewirach też taki masakryczny wysyp bezdomnych psiaków???? u nas to jakaś plaga nie można nadążyć z pomocą ...ja juz dzis nie wiedziałam co robić i z pomoca gminy umiesciłam sunie w opuszczonych fabrykach w wiacie z siatką......nie wiem juz co z tymi psami robic a w schroo to nawet nie chca słyszec o kolejnych...dzis trafiło aż 6 psiaków Quote
agenciara Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 zatem jeśli dziewczyny nie mają propozycji to liczymy na setki merdnięć ogonkiem od koleżanek i kolegów Emmy :) Quote
ewa36 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Bądź szczęśliwa suczynko razem z moją Bonusią. Lucią i Brendunia, razem ze staruszką Lunką, która zabierała koleżankom kostki, chociaż nie miała zębów. Byłyście kochane i jesteście szczerze opłakiwane, nie znajdziecie się w niechcianej, niekochanej, bezimiennej sforze chociaż wierzę, że dla nich dobry Stwórca przygotował szczególne pocieszenie. Nam trochę żal. ale to nic. Wy już nie cierpicie. Na następnym przystanku dana nam będzie cała wieczność i nic już nie zakłóci naszego spokoju. Quote
ewa36 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Emmo, pamiętamy :-( Do zobaczenia po tamtej Stronie Quote
miki-ostrowiec Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 KOCHANA EMMO kicaj po obłoczkach:loveu:odpoczywaj sobie w spokoju kto wie może spotkasz się z moją mamuską;) Quote
ewa36 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Emmo pamiętam sunieczko :-( Bądź szczęśliwa (*) Quote
magda z. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 a my dzisiaj w schronie byłysmy... i rozmawiałyśmy, że tyle psów i nam umykają już z pamięci... Quote
Recommended Posts