Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emmo pamiętamy :-( do zobaczenia w lepszym świecie suczynko już nikt Cię nie odda ani nie porzuci a my uczmy się od nich bezwarunkowej miłości i wybaczania :angel:

Posted

dziewczyny po Emuni:-( zostało 170,90 zł
pieniązki były uzbierane z bazarków na jej cel przez naszą MagdęZ ....a fanty były przekazane m.in od Figi i Agenciary(mam nadzieje że nie pomyliłam osób:oops:)

te pieniązki są teraz u mnie ....co mam z nimi zrobić czy mogę je przeznaczyć na naszą dłuzyńską skarpetę bid które są pod naszą opieką czy macie jakieś inne propozycje??

Posted

a Magda wysłała mnie do Was:evil_lol: z zapytaniem czy możemy te pieniązki przeznaczyć na nasze sieroty
jesoo dziewczyny powiedzcie mi czy w Waszych rewirach też taki masakryczny wysyp bezdomnych psiaków???? u nas to jakaś plaga nie można nadążyć z pomocą ...ja juz dzis nie wiedziałam co robić i z pomoca gminy umiesciłam sunie w opuszczonych fabrykach w wiacie z siatką......nie wiem juz co z tymi psami robic a w schroo to nawet nie chca słyszec o kolejnych...dzis trafiło aż 6 psiaków

Posted

Bądź szczęśliwa suczynko razem z moją Bonusią. Lucią i Brendunia, razem ze staruszką Lunką, która zabierała koleżankom kostki, chociaż nie miała zębów. Byłyście kochane i jesteście szczerze opłakiwane, nie znajdziecie się w niechcianej, niekochanej, bezimiennej sforze chociaż wierzę, że dla nich dobry Stwórca przygotował szczególne pocieszenie. Nam trochę żal. ale to nic. Wy już nie cierpicie. Na następnym przystanku dana nam będzie cała wieczność i nic już nie zakłóci naszego spokoju.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...