supergoga Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Sunia ma około 1 roku może ciut więcej. Znaleziona na ulocy, wychudzona, prawdopodobnie juz raz rodziła. Błąkała się z obłędem w oczach, widać dość długo. A takie mrozy. Trafiła do osoby, która nie może jej trzymac, ma psy i koty i nie da rady. Sunia jest kochana, łagodna. Była chyba domowym psem, zna kanapy, pieszczoty. Łagodna do innych psów, kotów nie zauważa, raczej jeden z kocurów jest do niej agresywny. Usłuchana, reaguje na polecenia. Musi ten dom opuścić. Nie mam sumienia oddawac jej w Poznaniu do schroniska, nie mam tymczasu nawet dla naszych psów w hotelu i kasy na kolejnego hotelowca. Możemy ją wysterylizować, odrobaczona jest. Szukam pilnie choćby tymczasu dla niej. Dziewczyny - prosze, weźcie ją pod skrzydła. Bo ten schron niestety nad nią wisi. Nie wiem ile czasu mam na szukanie wyjścia dla małej. Kto pomoże i wstawi sunię gdzieś, gdzie będzie widoczna. Quote
agaga21 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 wstawiłam ją na ogólny: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bulowate-do-adopcji-jeden-watek-dla-wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8-a-22803/index478.html#post11812638 prześliczna jest.mam nadzieję że do schroniska nie trafi... Quote
supergoga Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Będziemy się starać, ale miejsca już nie mamy nigdzie. Jeszcze w przytulisku mamy 2 suńki astki Kasię i Tosię. Dzięki!!! Quote
doddy Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Gosia, niech pani sprawdzi tatuaż i chip na wszelki wypadek. My niestety jej nie weźmiemy bo już mamy o wieeele za dużo. Quote
monika083 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jaka slodka ,ona taka drobniutka jest jak na amstaffa? czy to na zdjeciach tak wyszlo ? zrobic jej allegro? moge ja wstawic zaraz na miejsce suni ,ktora znalazla juz dom ,moze to bedzie dobry omen i ta pieknata tez znajdzie:) do kiedy ta Pani moze ja przetrzymac? **mloda,grzeczna, Amstaffka-szukamy pilnie domu**! (558891571) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Patsi Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Śliczna suńka! Niestety mogę tylko trzymać kciuki za dom:thumbs: Quote
supergoga Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Dzięki za pomoc. MOże warto by zaznaczyć, że sunia jest w Poznaniu. Tatuażu raczej nie ma. O chipie wspomnę. Szkoda, że nie dacie rady jej pomóc. Tak trochę na to liczyłam. Namiar kontaktowy w sprawie suni: tel: 502 327 923. Pani wspominała o kilku dniach. Sama nie wiem. Będe się starała, aby nie trafiła do schroniska, ale nie mam wielkiego wpływu. Quote
doddy Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Gosia, jest taka tragedia jak nigdy... Psy się sypią jak z rękawa i to większość chorych... My sami się zapchaliśmy starszymi, mało adopcyjnymi psiakami i pewnie znacznie zbastujemy z zabieraniem nowych psiaków, bo nie ma ani miejsca ani funduszy. Quote
monika083 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 kurcze ,nie mozemy pozwolic ,zeby ta malutka trafila do schronu! bedzie strasznie marznac a jeszcze z tym jej charakterem to tam zginie.. oglosze ja jeszcze na gumtree, Quote
doddy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Gosia napisz tekst do ogłoszeń, to ją ogłoszę. Quote
monika083 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 czy odzywal sie ktos z ogloszen? na allegro ma jednego obserwatora...:roll: Quote
monika083 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 super:multi: podeslij link do tej Tosi.. Quote
supergoga Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Sunia już ma domek. Pani mi właśnie dała znac, że poszukała dla suni domeczku. Można usunąć ogłoszenia i podjąć czynności w szukaniu domku dla kolejnych. Zapraszam na wątek Tosi, sa nowe fotki na ostatniej stronie. Super. Quote
Recommended Posts