ihabe Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 u mnie tylko mały zadzior wescior nie pozwala większemu od siebie ze 3 razy szpicowi wejść na pietro do naszej sypialni:-) ale jakie toczył bitwy na poczatku z nowym nabytkiem Lusią. On biały , ona czarna jak węgiel i kotłowanie się przynajmniej 5 razy dziennie, do pierwszej krwi:-( Wygrał West, Lusia sie podporządkowała i panuje zgoda, nawet razem warcza na szpicka:-) Quote
majuska Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='mamanabank']Będziesz je w tym zamrażać?[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może taka czasowa hibernacja np. na czas złocenia w pracowni coby spokój był:diabloti: Quote
halcia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Nawet jak je tam Florentynka wsadzi....to pewnie da puchową podusie,pledzik lub kołderke....:evil_lol::cool3:wiec troche zmarzną,ale nie zamarzną!:diabloti:I jeszcze bedzie co chwile otwierac,czy wygodnie leżą...:eviltong: Quote
Anette Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Florentynka']Pewnie, zjeść 5 jabłek i dostać gigantycznej biegunki...A one i tak by coś wymyśliły, żeby naszkodniczyć. Kupiłam właśnie prezent moim psom - zamrażarkę o pojemności 300 litrów. Zamykaną na klucz.[/QUOTE] Biegunka po 5 jabłkach? Dopiero po połowie skrzynki goni, wiem z własnego doświadczenia :) Zamrażarka, no proszę, salon krioterapii otwierasz żeby parówy w lepszym zdrowiu rozrabiały? Quote
Florentynka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 No wiecie...nie pomyślałam, żeby trzymać parówy w zamrażarce, ale kupuję ten patent!!!! Quote
Florentynka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 A jednak: [url]http://www.youtube.com/watch?v=Zj_s35WMdD8[/url] Quote
Andzike Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Florentynka']A jednak: [url]http://www.youtube.com/watch?v=Zj_s35WMdD8[/url][/QUOTE] Już się obawiałam, że zobaczę Łucję w zamrażarce ;) Widać, że klientka zadowolona z masażu ;) Super :D Quote
majuska Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 A ja niestety mam zepsuty komp, wszystko mi tnie i nie mogę tego hitu obejrzeć:placz: Quote
Becia66 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 a ja chcę być psem u Florentynki, chcę i już !!! Nigdy w życiu nikt mnie tak nie wymasował !!! I to ma związek z Trianą która nie dostała zielonej spódnicy :placz:, chyba się załamię :placz:. Quote
Florentynka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Taaak. Triana rozważała zblokowanie użytkowniczki Figa33, żeby nie musieć czytać tych postów o tym, jaka to ta spódnica ładna i jak dobrze leży. ;) A Łucja się na masaż załapała, bo jakimś cudem skończyłyśmy robotę 12 godzin przed ostatecznym terminem, w związku z tym zupełnie nie wiedziałyśmy co ze sobą zrobić. Zresztą Dorota wysnuła z tego faktu wniosek tyleż smutny co słuszny - starzejemy się. W każdym razie widząc wolną parę rąk parówa przyszła i jakoś tak się umiejętnie podetknęła swoim parówim cielskiem , że dostała co chciała. Niestety, na filmie słychać moje wrzaski ( na Adama, co chciał zasłonić parówę) a nie słychać rozkosznych westchnień parówy. Quote
halcia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 No nie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dorota powinna poważnie pomyśleć o otwarciu spa dla psów. Masaże relaksacyjne w mgiełce o zapachu mięsa... Quote
halcia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Nie wiem czy zapach mięsa/nawet w mgiełce:razz:/pozwoliłby parówom spokojnie wyleżec......:diabloti::evil_lol:Widziałam w gazecie,ze orzechowskie psiaki mają nawet basen ogrodowy dla ochłody.... Quote
majuska Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 wreszcie udało mi się obejrzeć filmik z masażu.... Niiiieeeee noooooo...rozbestwienie sięga zenitu......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W du...ach im sie poprzewraca od tego dobrobytu:mad::mad::mad::evil_lol: Quote
figa33 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 kajam się , padam do nóg , niech mi będzie wybaczone , nie miałam pojęcia jakiego to masażu Łucja może być pozbawiona... trzeba było mi jakiś znak dać ...kuksańca w bok czy coś...:evil_lol: Quote
Florentynka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Nie uwierzycie...Wczoraj przywieźli mi zamrażarkę. Została zainstalowana w magazynku przy kuchni. Cała szczęśliwa wydarłam 30 kilo mięs różnorakich z ludzkiej lodówki i przeniosłam do psiej zamrażarki. Wyciągnęłam tylko porcję na dziś, żeby się to odmroziło. Postawiłam w magazynku, na podłodze, w takim plastikowym wiadereczku. A ponieważ 30 kilo to jest nic, więc na dziś umówiłam się z Dorotą na wypad do Makro, żeby coś jeszcze dokupić. No i Dorota przyjechała i oczywiście poszła oglądać zamrażarkę. Kiedy przystąpiłyśmy do liczenia psów przed wyjściem ( zawsze sprawdzam, czy wszyscy są), okazało się, że brakuje Łucji! Nie, tym razem nie uciekła - po prostu wlazła za Dorotą do magazynku, a potem nie wylazła i dała się tam zamknąć. Natomiast - i to jest niewiarygodne - nie tknęła wiadereczka z mięsem!!! A wypuszczając ją byłam przekonana, że skoro zamknięto ją z dwoma kilogramami mięsa to już dawno ma je w środku!!!! Quote
majuska Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 No proszę, nie znasz swojej suczki, wciąż Cię zaskakuje:)...jak to parówa :) Quote
Becia66 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='Florentynka']to jest niewiarygodne - nie tknęła wiadereczka z mięsem!!! A wypuszczając ją byłam przekonana, że skoro zamknięto ją z dwoma kilogramami mięsa to już dawno ma je w środku!!!![/QUOTE] widzisz Florentynko, nie tylko moje suczki są dobrze wychowane....:diabloti:. Quote
Andzike Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 To w takim razie czym zajmowała się Łucja zamknięta w magazynku ? ;) Quote
mamanabank Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Pewnie się nieźle zestresowała i ważniejsze dla niej było ratowanie życia (bo czytała o zamykaniu parów w zamrażarce) a nie jedzenie. I nie mogła zrozumieć dlaczego została odłączona od stada, toż to kara najgorsza. Quote
Florentynka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ale dałam w doopę!!! Tydzień temu uświadomiłam sobie, że 10 maja przypada nasza rocznica adopcyjna. I tak się zbierałam, żeby ją jakoś uroczyście obejść I ZAPOMNIAŁAM :shake: Quote
majuska Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Powiedzmy, że ta zamrażarka była prezentem dla Łucji na tą rocznicę:eviltong: Quote
Recommended Posts