Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie tylko mały zadzior wescior nie pozwala większemu od siebie ze 3 razy szpicowi wejść na pietro do naszej sypialni:-) ale jakie toczył bitwy na poczatku z nowym nabytkiem Lusią. On biały , ona czarna jak węgiel i kotłowanie się przynajmniej 5 razy dziennie, do pierwszej krwi:-( Wygrał West, Lusia sie podporządkowała i panuje zgoda, nawet razem warcza na szpicka:-)

Posted

[quote name='mamanabank']Będziesz je w tym zamrażać?[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Może taka czasowa hibernacja np. na czas złocenia w pracowni coby spokój był:diabloti:

Posted

Nawet jak je tam Florentynka wsadzi....to pewnie da puchową podusie,pledzik lub kołderke....:evil_lol::cool3:wiec troche zmarzną,ale nie zamarzną!:diabloti:I jeszcze bedzie co chwile otwierac,czy wygodnie leżą...:eviltong:

Posted

[quote name='Florentynka']Pewnie, zjeść 5 jabłek i dostać gigantycznej biegunki...A one i tak by coś wymyśliły, żeby naszkodniczyć.
Kupiłam właśnie prezent moim psom - zamrażarkę o pojemności 300 litrów. Zamykaną na klucz.[/QUOTE]

Biegunka po 5 jabłkach? Dopiero po połowie skrzynki goni, wiem z własnego doświadczenia :)
Zamrażarka, no proszę, salon krioterapii otwierasz żeby parówy w lepszym zdrowiu rozrabiały?

Posted

[quote name='Florentynka']A jednak:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Zj_s35WMdD8[/url][/QUOTE]

Już się obawiałam, że zobaczę Łucję w zamrażarce ;)
Widać, że klientka zadowolona z masażu ;) Super :D

Posted

a ja chcę być psem u Florentynki, chcę i już !!! Nigdy w życiu nikt mnie tak nie wymasował !!!
I to ma związek z Trianą która nie dostała zielonej spódnicy :placz:, chyba się załamię :placz:.

Posted

Taaak. Triana rozważała zblokowanie użytkowniczki Figa33, żeby nie musieć czytać tych postów o tym, jaka to ta spódnica ładna i jak dobrze leży. ;)
A Łucja się na masaż załapała, bo jakimś cudem skończyłyśmy robotę 12 godzin przed ostatecznym terminem, w związku z tym zupełnie nie wiedziałyśmy co ze sobą zrobić. Zresztą Dorota wysnuła z tego faktu wniosek tyleż smutny co słuszny - starzejemy się.
W każdym razie widząc wolną parę rąk parówa przyszła i jakoś tak się umiejętnie podetknęła swoim parówim cielskiem , że dostała co chciała.
Niestety, na filmie słychać moje wrzaski ( na Adama, co chciał zasłonić parówę) a nie słychać rozkosznych westchnień parówy.

Posted

Nie wiem czy zapach mięsa/nawet w mgiełce:razz:/pozwoliłby parówom spokojnie wyleżec......:diabloti::evil_lol:Widziałam w gazecie,ze orzechowskie psiaki mają nawet basen ogrodowy dla ochłody....

Posted

wreszcie udało mi się obejrzeć filmik z masażu....
Niiiieeeee noooooo...rozbestwienie sięga zenitu......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
W du...ach im sie poprzewraca od tego dobrobytu:mad::mad::mad::evil_lol:

Posted

kajam się , padam do nóg , niech mi będzie wybaczone , nie miałam pojęcia jakiego to masażu Łucja może być pozbawiona...
trzeba było mi jakiś znak dać ...kuksańca w bok czy coś...:evil_lol:

Posted

Nie uwierzycie...Wczoraj przywieźli mi zamrażarkę. Została zainstalowana w magazynku przy kuchni. Cała szczęśliwa wydarłam 30 kilo mięs różnorakich z ludzkiej lodówki i przeniosłam do psiej zamrażarki. Wyciągnęłam tylko porcję na dziś, żeby się to odmroziło. Postawiłam w magazynku, na podłodze, w takim plastikowym wiadereczku. A ponieważ 30 kilo to jest nic, więc na dziś umówiłam się z Dorotą na wypad do Makro, żeby coś jeszcze dokupić. No i Dorota przyjechała i oczywiście poszła oglądać zamrażarkę. Kiedy przystąpiłyśmy do liczenia psów przed wyjściem ( zawsze sprawdzam, czy wszyscy są), okazało się, że brakuje Łucji!
Nie, tym razem nie uciekła - po prostu wlazła za Dorotą do magazynku, a potem nie wylazła i dała się tam zamknąć. Natomiast - i to jest niewiarygodne - nie tknęła wiadereczka z mięsem!!! A wypuszczając ją byłam przekonana, że skoro zamknięto ją z dwoma kilogramami mięsa to już dawno ma je w środku!!!!

Posted

[quote name='Florentynka']to jest niewiarygodne - nie tknęła wiadereczka z mięsem!!! A wypuszczając ją byłam przekonana, że skoro zamknięto ją z dwoma kilogramami mięsa to już dawno ma je w środku!!!![/QUOTE]

widzisz Florentynko, nie tylko moje suczki są dobrze wychowane....:diabloti:.

Posted

Pewnie się nieźle zestresowała i ważniejsze dla niej było ratowanie życia (bo czytała o zamykaniu parów w zamrażarce) a nie jedzenie. I nie mogła zrozumieć dlaczego została odłączona od stada, toż to kara najgorsza.