majuska Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No to sukces Dzika Figo :) a wiesz chociaż dlaczego tak Cię ukarano? (odpisałam Ci na PW jeszcze na Kangura) Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 majuska napisał(a):No to sukces Dzika Figo :) a wiesz chociaż dlaczego tak Cię ukarano? (odpisałam Ci na PW jeszcze na Kangura) nie mam pojęcia... Andzike napisał(a):Dzika_Figo, witaj wśród żywych !!! :) a witam, witam, jakoś się nie czułam szczególnie martwa ;-) Quote
Florentynka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jak to jest, że jak spada pierwszy śnieg, to psy się cieszą jak głupie, a jak spada taki ostatni, jak teraz, to wołami ich z domu wywlec nie można? Siedzą rozdysponowane po fotelach i kanapach i łypią na mnie z wyrzutem, że mam coś zrobić z tą pogodą. Łucja, która wczoraj została przyłapana na rozgrzebywaniu ziemi pod siatką ( w czym entuzjastycznie sekundował jej Kangur) i w związku z tym musiała potem odbyć poważną rozmowę z Adamem, dziś poleguje, śpi, a wygnana na siusiu patrzy na mnie wzrokiem zaszczutej sarny. Quote
mamanabank Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Co się dziwić psom, jak dzieciak dzisiaj o 6 rano obudził mnie i zapytał - mamo, co to spada z nieba? A żyje na tej ziemi już 6 lat :-) Quote
Becia66 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 co taka cisza u Łucji i Balbiny, aż trudno uwierzyć że nic się nie dzieje :diabloti:. Quote
Florentynka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rROg31m0-aI Widać parówę? Jak nie to krzyczcie! Quote
Florentynka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 i jeszcze takie: http://www.youtube.com/watch?v=qjUqrcBraN8 Quote
Becia66 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Widzę, że zostałaś staranowana przez Balbinę i chyba sie biedna potłukła bo na drugim filmiku niezbyt ruchawa była :diabloti:. Oglądnęłam też filmik ,,Balbina szczeka'' , nie wiem kiedy był kręcony ale już nie wygląda na nim na zdrową. Biedna sunia, trafiła do raju i niedługo w nim pobyła. Quote
Florentynka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Becia66 napisał(a):Widzę, że zostałaś staranowana przez Balbinę i chyba sie biedna potłukła bo na drugim filmiku niezbyt ruchawa była :diabloti:. Oglądnęłam też filmik ,,Balbina szczeka'' , nie wiem kiedy był kręcony ale już nie wygląda na nim na zdrową. Biedna sunia, trafiła do raju i niedługo w nim pobyła. Beciu, Matyldę miałaś na myśli? Balbina póki co ma się dobrze, tfu tfu, i niech tak zostanie. A filmik z Mati to koniec czerwca ubiegłego roku. Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Łucka i jej instynkt niszczycielski... Zniszczyć zepsuć, zjeść! Czyżby sznurka już przy piłce nie było? Quote
Florentynka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Łucka i jej instynkt niszczycielski... Zniszczyć zepsuć, zjeść! Czyżby sznurka już przy piłce nie było? kangur urwił Quote
Becia66 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Florentynka napisał(a):Beciu, Matyldę miałaś na myśli? Balbina póki co ma się dobrze, tfu tfu, i niech tak zostanie. oczywiście że Matyldę, nie ma co ukrywać dłużej - Desperados działa !!! :diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Florentynka napisał(a):kangur urwił zły Kangur o dwóch twarzach. Jego Matka będzie to odkupywać! Quote
majuska Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Becia66 napisał(a):oczywiście że Matyldę, nie ma co ukrywać dłużej - Desperados działa !!! :diabloti: No Beciu brawo, nie dziwi nic:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
mamanabank Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 http://img405.imageshack.us/img405/56/zagadaka.jpg 1. Kangur urwił Łucji ogon. 2. Czubek głowy Florentynki 3. Łucja ulepiła sobie stożek na własnym futrze za pomocą własnego jęzora Quote
Florentynka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 nie, nie, nie! Podpowiadam - to nie jest stożek - raczej negatyw stożka. I nie jest to czubek mojej głowy - nie ten typ sierści. Quote
majuska Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 O matko...to coś strasznego jest , aż boję się zgadywać:roll: Quote
Becia66 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Florentynka napisał(a): I nie jest to czubek mojej głowy - nie ten typ sierści. a czy to coś jest na Łucji czy tak ogólnie.... Quote
mamanabank Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Florentynka napisał(a):nie, nie, nie! Podpowiadam - to nie jest stożek - raczej negatyw stożka. I nie jest to czubek mojej głowy - nie ten typ sierści. 4. Łucka wymościła gniazdo dla wróbla, dla pcheł, dla kota (?) na swoim ciele :-) Quote
Florentynka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Becia66 napisał(a):a czy to coś jest na Łucji czy tak ogólnie.... Ogólnie majuska napisał(a):Moherowy beret?:cool3: Nie posiadam. Quote
Recommended Posts