Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
No to sukces Dzika Figo :) a wiesz chociaż dlaczego tak Cię ukarano? (odpisałam Ci na PW jeszcze na Kangura)

nie mam pojęcia...

Andzike napisał(a):
Dzika_Figo, witaj wśród żywych !!! :)

a witam, witam, jakoś się nie czułam szczególnie martwa ;-)

Posted

Jak to jest, że jak spada pierwszy śnieg, to psy się cieszą jak głupie, a jak spada taki ostatni, jak teraz, to wołami ich z domu wywlec nie można?
Siedzą rozdysponowane po fotelach i kanapach i łypią na mnie z wyrzutem, że mam coś zrobić z tą pogodą.
Łucja, która wczoraj została przyłapana na rozgrzebywaniu ziemi pod siatką ( w czym entuzjastycznie sekundował jej Kangur) i w związku z tym musiała potem odbyć poważną rozmowę z Adamem, dziś poleguje, śpi, a wygnana na siusiu patrzy na mnie wzrokiem zaszczutej sarny.

Posted

Widzę, że zostałaś staranowana przez Balbinę i chyba sie biedna potłukła bo na drugim filmiku niezbyt ruchawa była :diabloti:.
Oglądnęłam też filmik ,,Balbina szczeka'' , nie wiem kiedy był kręcony ale już nie wygląda na nim na zdrową. Biedna sunia, trafiła do raju i niedługo w nim pobyła.

Posted

Becia66 napisał(a):
Widzę, że zostałaś staranowana przez Balbinę i chyba sie biedna potłukła bo na drugim filmiku niezbyt ruchawa była :diabloti:.
Oglądnęłam też filmik ,,Balbina szczeka'' , nie wiem kiedy był kręcony ale już nie wygląda na nim na zdrową. Biedna sunia, trafiła do raju i niedługo w nim pobyła.

Beciu, Matyldę miałaś na myśli? Balbina póki co ma się dobrze, tfu tfu, i niech tak zostanie.
A filmik z Mati to koniec czerwca ubiegłego roku.

Posted

Florentynka napisał(a):
Beciu, Matyldę miałaś na myśli? Balbina póki co ma się dobrze, tfu tfu, i niech tak zostanie.

oczywiście że Matyldę, nie ma co ukrywać dłużej - Desperados działa !!! :diabloti:

Posted

Becia66 napisał(a):
oczywiście że Matyldę, nie ma co ukrywać dłużej - Desperados działa !!! :diabloti:

No Beciu brawo, nie dziwi nic:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Florentynka napisał(a):
nie, nie, nie!
Podpowiadam - to nie jest stożek - raczej negatyw stożka. I nie jest to czubek mojej głowy - nie ten typ sierści.

4. Łucka wymościła gniazdo dla wróbla, dla pcheł, dla kota (?) na swoim ciele :-)