Marzenuś Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Dobra, jak wrócę jutro z praktyk to zrobię. Krótki, na wstęp to zdjęcie z wydarzenia na FB i kilka ogólnie psiaków do adopcji :) Może ktoś wypatrzy.... Quote
Marzenuś Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 (edited) Filmik się tworzy. Poproszę o maila, na którego mogę wysłać gotowy. EDIT: troszkę padła jakość... Może być? [url]http://www.youtube.com/watch?v=tieBlxFEaWE&feature=youtu.be[/url] Edited November 24, 2012 by Marzenuś Quote
mtf zalesie Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 wysylam posty do uzytkownikow ktorzy pisz ich duzo i byli ostatnio na dogo- zrobilam juz litere a .corka robi litere z czy ktos mi pomoze - czy wszyscy juz sie poddali// Quote
pikola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Marzenuś']Filmik się tworzy. Poproszę o maila, na którego mogę wysłać gotowy. EDIT: troszkę padła jakość... Może być? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=tieBlxFEaWE&feature=youtu.be[/URL][/QUOTE] Piekny!!!Juz wrzucilam na fb,z prosba o glosy.. Quote
tula Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 postaram sie wysłać pw do wszystkich do których wysłałam w wewnętrzym, najwyżej się zdublujemy, mam całą liste i tak mi będzie łatwiej. [B]Jaki tekst wstawiacie na pw?[/B] ja dopiero co wróciłam ze szpitala a tam netu niestety nie było:( na FB wysyłam do znajomych, udostępniam, wysłałam pw do wielu organizacji prozwierzęcych, które mają swoje profile na fb, wysłałam nawet pw do Joanny Krupy:) Marzenka świetny filmik, będę udostępniać. Quote
Pipi Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Kochani, slaba ta walka. . . .nie spimy, trzeba walczyc. Jeszcze jest czas. Do roboty, rozsyłajcie zaproszenia na pw. Biore literke B i rozsyłam. Kto sie przyłączy? Pani Ala to wspaniala osoba, bardzo potrzebuje tej karmy. POMOZMY!!!!!!!! Quote
tula Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Pani Alicja z Fundacji Tara po mojej prośbie na FB obiecała udostępnic wydarzenie:) Najlepiej wysyłać PW do osób które są lub były ostatnio aktywne na dogo, lista na końcu strony kiedy wchodzimy w zakładkę "forum". to ja bedę wysyłac do osób aktywnych od litery "c" i dalej. Quote
lilith27 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='tula']postaram sie wysłać pw do wszystkich do których wysłałam w wewnętrzym, najwyżej się zdublujemy, mam całą liste i tak mi będzie łatwiej. [B]Jaki tekst wstawiacie na pw?[/B] ja dopiero co wróciłam ze szpitala a tam netu niestety nie było:( na FB wysyłam do znajomych, udostępniam, wysłałam pw do wielu organizacji prozwierzęcych, które mają swoje profile na fb, wysłałam nawet pw do Joanny Krupy:) Marzenka świetny filmik, będę udostępniać.[/QUOTE] Z joaną super pomysł mtf leci po literkach, zapytaj co zrobiła Quote
3 x Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='tula']Pani Alicja z Fundacji Tara po mojej prośbie na FB obiecała udostępnic wydarzenie:) Najlepiej wysyłać PW do osób które są lub były ostatnio aktywne na dogo, lista na końcu strony kiedy wchodzimy w zakładkę "forum". to ja bedę wysyłac do osób aktywnych od litery "c" i dalej.[/QUOTE] podrzućcie link do wydarzenia na fb wstawię taclicy/stronie Fundacji Zwierzę nie jest rzecza i moje 3 głosy (moj, tz i kolezanki) macie, jak zawsze pod koniec głosowania Quote
lilith27 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 wydarzenie na fb [URL]http://www.facebook.com/events/302954626484091/?context=create[/URL] Oficjalna strona: [URL="http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fprzytulisko-augustow.eadopcje.org%2Fpanel&h=9AQHEuED4&s=1"]http://przytulisko-augustow.eadopcje.org/panel[/URL] Strona na FB: [url]http://www.facebook.com/pages/Prywatne-przytulisko-dla-psów-Ali-Orzechowskiej/258606500861007?ref=ts&fref=ts[/url] Quote
mtf zalesie Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 jan robie pw wg listy uzytkownikow- jestem juz na str.201-litera d -moze ktos wezmoe od konca Quote
lilith27 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 dobra wiadomość animali lex miało 45% ma 44% Quote
tula Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) [quote name='mtf zalesie']jan robie pw wg listy uzytkownikow- jestem juz na str.201-litera d -moze ktos wezmoe od konca[/QUOTE] to ja wezmę od końca ale tak jak pisałam według mojej listy, najpierw do tych do których wysyałałam w wewnętrznym, jak starczy czasu będę słać dalej ale tez do aktywnych:) Szlag mnie trafia że można wysłac tylko jedną wiadomośc na minutę.. Edited November 25, 2012 by tula Quote
Pipi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='tula'] Szlag mnie trafia że można wysłac tylko jedną wiadomośc na minutę..[/QUOTE] . . .to prawda, w dodatku niezrozumiale to jest Quote
3 x Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Pipi']. . .to prawda, w dodatku niezrozumiale to jest[/QUOTE] możecie wysyłać maile, czesc osób ma w profilu podanego maila ja tak kiedyś robiłam pw do tych co nie maja maila w profilu a mail hurtowo do tych co mają maila w profilu co prwada trzeba sie pobawić w przekopiowywanie maili ale i tak dzie znacznie szybciej niż 1 pw na minute maile do użytkowników forum krakvetu też wysyłacie? oni nie muszą się rejestrować tylko klikną btw. na fanpejdzu FZNJR umiescilam inf o głosowaniu na Panią Alę Quote
tula Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 wysłałam pw na FB dogomanii, ale nawet nie dostałam odpowiedzi.. od innych organizacji dostaję że udopstepniają, głosują a z profilu dogo cisza.. Quote
lilith27 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 niestety spadło o 1% proście rodzinę, znajomych o głosy Quote
Marzenuś Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Koleżanka też już rozsyła po znajomych prośby, schronisko w Opolu na FB też nas ogłosiło.... Quote
lilith27 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Marzenuś']Koleżanka też już rozsyła po znajomych prośby, schronisko w Opolu na FB też nas ogłosiło....[/QUOTE] pisałam do wszystkich zwycięzców w KV, albo wrzucałam post na fb niektórzy nie odpowiadają Quote
Czoko Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Stan aktualny: Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Mielcu - 1104 - 40% [B]Prywatne Przytulisko Ali Orzechowskiej w Augustowie koło Warki - 446 - 16%[/B] Stowarzyszenie ANIMALI LEX - Bydgoszcz - 1183 - 43% Liczba głosów : 2776 Quote
Pipi Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Oj, słabo. . . .ja robie "swoja" literke, ale tylko jedna bakusiowa odpowiedziała i pisała, ze wezmie literke i bedzie rozsyłac. To nic, robmy co mozemy, nie poddawajmy sie :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Witam prosimy najuprzejmiej nie pisać do nas w sprawie głosowania na krakvecie.Nie dlatego,że żle życzymy obecnemu kandydatowi wybranemu,ale dlatego,że nie mamy komórki i nie będziemy kupować by zagłosować. Nie zawsze mamy pieniądze na potrzeby bieżące. Powodzenia Elżbieta Quote
tula Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Pipi']Oj, słabo. . . .ja robie "swoja" literke, ale tylko jedna bakusiowa odpowiedziała i pisała, ze wezmie literke i bedzie rozsyłac. To nic, robmy co mozemy, nie poddawajmy sie :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] ja tak jak pisałam wysyłam od tyłu alfabetu, do wszystkich do których wysłałam w wewnętrznym. Robię teraz p i jadę dalej:) Quote
Recommended Posts