giselle4 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 ...Tak andzie ale dzisiaj sie splakałam razem z ludzmi:-( Wrócila Kaja MŁODZI WYNAJMUJĄ MIESZKANIE i dostali ultimatum albo pies i wyprowadzka albo mieszkaja dalej i oddaja psa..... Jest mi bardzo przykro im jest bardzo przykro mowią ze Kaja to aniolek cicha i spokojna i wytrzymuje sama cichutko w domku i nie brudzi jak jest sama ale Pan nie rozumie ze oni chą juz miec rodzine.... Panu przeszkadza:shake: Quote
Nadziejka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 :shake:o kurcze taka cudoo panieneczka ..no nie maja serca ci wlasciciele mieszkania , no cudo dziwczynka Quote
giselle4 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 oraz przybył Kaj,zobaczcie jakie to cudo bursztynowe:loveu: Quote
giselle4 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 andzia69 napisał(a):Kaja:-(...i powiem wam, ze sie wk..łam:angryy: to ci ludzie nie uzgodnili wcześniej, ze mogą mieć psa???? a czy np. nie mogli wynajac innego mieszkania? od mieszkań do wynajęcia to się roi w gazetach...to nieodpowiedzialnosć i wyrządzanie psu krzywdy!!! i dlatego min. Doddy nie wydaje psów do ludzi, którzy wynajmuja mieszkania....co czasem mam jej za złe...ale jak widać niesłusznie... szlag by to:angryy::angryy::angryy: A&S - ten filmik to nie mój wytwór:oops: nie jestem taka zdolna...ale tam jest mój pies;) załamałam sie dzisiaj i Kaja co widac po pyszczku tez..... andziu nie wiedziałam ze oni wynajmują chate nooo jestem wsciekla.....od jutra ogłaszam na nowo...tak mi jej szkoda:-( Quote
andzia69 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Kaja:-(...i powiem wam, ze sie wk..łam:angryy: to ci ludzie nie uzgodnili wcześniej, ze mogą mieć psa???? a czy np. nie mogli wynajac innego mieszkania? od mieszkań do wynajęcia to się roi w gazetach...to nieodpowiedzialnosć i wyrządzanie psu krzywdy!!! i dlatego min. Doddy nie wydaje psów do ludzi, którzy wynajmuja mieszkania....co czasem mam jej za złe...ale jak widać niesłusznie... szlag by to:angryy::angryy::angryy: Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Odnowię jej ogłoszenia :-( :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
giselle4 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 A&S napisał(a):Odnowię jej ogłoszenia :-( :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Dziekuje Ada:loveu: Quote
monika083 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 kurcze ,ludzie sa strasznie nieodpowiedzialny ..i szkoda tylko psa pozniej :shake: Kaja ma allegro? Quote
giselle4 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 monika083 napisał(a):kurcze ,ludzie sa strasznie nieodpowiedzialny ..i szkoda tylko psa pozniej :shake: Kaja ma allegro? MONICZKO JESZCZE NIE:shake: Quote
monika083 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 giselle4 napisał(a):MONICZKO JESZCZE NIE:shake: to moge jej w poniedzialek zrobic , Quote
giselle4 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze jak zaczyna sie dobro to musi cos się wydarzyc strasznego? TAJFI WRÓCIŁA,jest cała i zdrowa ale jej Pan z wypadku nie wyszedł z zyciem:-( :-( Tajfi w jednej chwili straciła wszystko,Pana ,domek i auto......teraz znowu jest sierota ...tylko Panie Boze dlaczego to spotyka moją Tajfi....czy mało juz sie wycierpiała?:-(:-(:-( Wiem ze nie powinnam tak pisac...ale mam taki zal ze rycze i nie rozumiem świata :-(:-( Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 O mój...giselko:shake:...biednaś Ty,biedna Tajfunia,biedny jej Pan:-(... Ściskam...mocno! Quote
giselle4 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 ...Jedyne szczęście i pocieszenie ze Kajka-Krowka ma tak dobrze.Telefonowała Pani Paolka,maz w delegacji a Pani Paolka nie wie jak sie pisze na dogo ale wszystko czyta, Kajka ma kolezanki i kolegow we Wrocku,biega sobie luzem po parku i bawi sie z przyjaciółmi.Jest bardzo grzeczna i posluszna,kocha Pańciostwo jak diabli i Oni ja kochają.Rozpieszczaja i juz nie wyobrazaja sobie ze moglo jej nie byc nawet rodzice Paolki chcą jej Kajke zabrac...bo tez ja pokochali....oj masz szczęscie kroweczko....masz:evil_lol::loveu: my sie bardzo cieszymy:multi::oops: Quote
zuzlikowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Życie to trudny towarzysz!Potrafi nieźle dołożyć:-( Giselko...jak się trzymasz?Pozdrawiam!:lol: Quote
giselle4 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 ...tak,ale jej Pan nie wyszedl z tego. Wczoraj poszedl lagodny Kaj mamy zapewnienie za znajdzie domek dla Kajki..... napisze wiecej jak bede miec net..... ale sie cieszcie jak i ja:loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='giselle4']Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze jak zaczyna sie dobro to musi cos się wydarzyc strasznego? TAJFI WRÓCIŁA,jest cała i zdrowa ale jej Pan z wypadku nie wyszedł z zyciem:-( :-( Tajfi w jednej chwili straciła wszystko,Pana ,domek i auto......teraz znowu jest sierota ...tylko Panie Boze dlaczego to spotyka moją Tajfi....czy mało juz sie wycierpiała?:-(:-(:-( Wiem ze nie powinnam tak pisac...ale mam taki zal ze rycze i nie rozumiem świata :-(:-( Boże... (*) ... Dlaczego to się dzieje... Ja chcę się obudzić... To jest koszmar.. :-(:-( Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 giselle4 napisał(a):...tak,ale jej Pan nie wyszedl z tego. Wczoraj poszedl lagodny Kaj mamy zapewnienie za znajdzie domek dla Kajki..... napisze wiecej jak bede miec net..... ale sie cieszcie jak i ja:loveu: Bardzo się cieszymy!:loveu::multi: Tak właśnie bywa-radość miesza się z łzami!:oops: Quote
_ogonek_ Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='zuzlikowa']Bardzo się cieszymy!:loveu::multi: Tak właśnie bywa-radość miesza się z łzami!:oops: No wlasnie... Teraz nie wiem co robic czy plakac czy nie :p:p Quote
andzia69 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 no to najpierw popłaczmy nad losem Tajfuni, a potem poskaczmy z radości z nowego domku dla Kaja:multi: Gisellko - czy wszystkie bullowate z 1 stronki są aktualne?bo wiesz...ja często nei mam czasu śledzic wszystkich watków i czasem mi sie pomiesza:oops: Quote
giselle4 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 andzia69 napisał(a):no to najpierw popłaczmy nad losem Tajfuni, a potem poskaczmy z radości z nowego domku dla Kaja:multi: Gisellko - czy wszystkie bullowate z 1 stronki są aktualne?bo wiesz...ja często nei mam czasu śledzic wszystkich watków i czasem mi sie pomiesza:oops: Andziu pilnuje tego wszystkie aktualne te co maja domki przenosze nizej i na czerwono informuje mamy naste pnego rottka wielki jak piec martenowski a łagodny jak królik ale wszystko uzupełnie dzisiaj po powrocie ze schronu:crazyeye: Quote
zuzlikowa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='giselle4']Andziu pilnuje tego wszystkie aktualne te co maja domki przenosze nizej i na czerwono informuje mamy naste pnego rottka wielki jak piec martenowski a łagodny jak królik ale wszystko uzupełnie dzisiaj po powrocie ze schronu:crazyeye: No masz...następny Baltazar w schronie!...jak piec i jak królik:loveu:... pokaż go giselko,pokaż! Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='zuzlikowa']No masz...następny Baltazar w schronie!...jak piec i jak królik:loveu:... pokaż go giselko,pokaż! o tak ! bardzo prosimy!:loveu: Quote
Recommended Posts