Jump to content
Dogomania

Lara oraz dwa Aniołki: Rutusia [*] i Agencik [*].

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Darianna napisał(a):
ogromnie mi przykro...

Yana napisał(a):
współczuję, bardzo mi przykro :-(

kasia14 napisał(a):
Miał dobre życie.... Agencik

• Moniek193 napisał(a):
    Aż się łezka w oku zakręciła :(

Asiaczek napisał(a):
    Oj, jak smutno...
    Dla Agneta
    ["]

Pzdr.

Dziękuję.
    Teraz jest niewątpliwie najcięższy okres dla nas, dla ludzi, ale Agencik już nie cierpi, nic Go nie boli. Na pewno zawsze pozostanie w naszych sercach, bo takich przyjaciół się nie zapomina.

• 4 weeks later...
    Posted

Brakuje Agencika, brakuje ; ( W domu dziadków od zawsze były psy, a teraz w miejscu, gdzie przez przeszło 15 lat leżało legowisko nie ma nic. :-(

A tymczasem zobaczcie jakiego psa znalazłam na stronie internetowej schroniska w Łodzi:

Maluch tak bardzo przypomina mi Larę. Wy nie widzicie jej na codzień, ale nawet spojrzenie i miny mają podobne. Pikuś ma ciemny kołnierz, ale i tak jest jak brat bliźniak Larsy.

Posted

Mam dla Was niespodziankę.
    Moja Najkochańsza [']

Nie mogę znaleźć albumu z okresu, gdy Rucia była uroczym szczeniakiem i pięknym podlotkiem. Na powyższych zdjęciach ma ok 5 lat. Nie licząc wystaw to na KAŻDYM zdjęciu Ruty ja jestem obok. A przy moich zdjęciach z tamtego okresu wielokrotnie pojawia się chociażby jej ucho w kadrze. Jak ja za nią tęsknię. Byłyśmy tak zżyte.

Agencika również brakuje i to bardzo [']. :-(

• 2 weeks later...
    Posted

Wspaniała, wspaniała. Nigdy nie zapomnę cudownej trójcy: Ruci, Agenta i dobki Sary. To psy mojego dzieciństwa i sentyment pozostanie na zawsze.

Tymczasem zamówiłam nową smycz i obrożę dla Lary. Jak dojdą i przypadkiem byłaby nieco ładniejsza pogoda to zmuszę się do zrobienia paru zdjęć. ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
    Zmus się, tak czy siak:)

Pzdr.

Korzystając z ładnej pogody i wolnego dnia postanowiłam porobić Larze zdjęcia. Niestety aparat nam się rozładował, więc troszkę czasu minie zanim wstawię te, które jeszcze udało się zrobić. ;)

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
    Korzystając z ładnej pogody i wolnego dnia postanowiłam porobić Larze zdjęcia. Niestety aparat nam się rozładował, więc troszkę czasu minie zanim wstawię te, które jeszcze udało się zrobić. ;)

Jak sytuacja na froncie walki z aparatem...?

pzdr.