Cieplutkaa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Niestety nie mam wszystkich zdjęć. Będe starała się regularnie jakieś dodawać. Wstawię też sporo zdjęć znajomych, za co przepraszam, ale przynajmniej będe miała to poukładane i odżyją wspomnienia z najpiękniejszych chwil ;) Na lotnisku to oni budzili największe zointeresowanie : D Nasza fotoreporterka - Paulina ;) W samolocie Jakubowie Rozbi <sex>, Ogórek, Agnieszka Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Pierwsze chwile na Majorce ;) Julia, ja, Karolina Julia, Karolina, Paulina Zgadujcie któż to wszedł na drzewo.. :roll: Fantastic Trim + Janek + Edytka Rozbi <sex>, Edyta, Wiola, Szysza, Szalina i inni : D Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Na plaży.. Pierwsze bardziej grupowe zdjęcie Julia, Paulina, ja, Karolina, Hana Jagoda, Dominika, Monika, Agnieszka, Rozbi <sex>, Ogórek Karolina:loveu: P aulina:loveu: I znów zgadywanka, kto jako jedyny mógł wejść w ubraniach do wody..:roll: tadadadaaam Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Rozbi <sex> + Paulina Ogóras + Paulina :roflt: Paulina Julia :diabloti: Dzikusy Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ogórek Dzikusy cd Wojtek, Jadźka (chłopak), Paulina, Janek, Sowa Ja, Ogórek, Rozbi <sex> Hana, Julia, Karolina, ja Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Juls Karoliś :loveu::loveu: Paulina, Mona, Hana Hana, Sowa, ja :roflt: Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ogórek, Szala, Szysza, Edyta Janek, Sowa Księżniczki Fantastic trim Tomek Ogórek I styknie na razie :D To oczywiście zaledwie kilka zdjęc z dnia pierwszego. ;) Myślę, że możecie z nich wywnioskować jaka super atmosfera tam panowała : ) a z dnia na dzień było coraz lepiej.. I dlatego teraz tak tęsknię.. Dzis jest pierwszy dzień, w którym się jakoś pozbierałam.. Nie siedzę cały czas, myśląc, jak tu jest beznadziejnie, a jak cudownie było w Hiszpanii.. Może to za sprawą spotkania z Karolinką o 3 nad ranem.. Poszłysmy na wschód słońca.. Wróciłysmy przed 6.. Prawie jak na Majorce.. Tylko morza brakowało : D Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Noo dobra.. Jeszcze kilka zdjęc, upamiętniających nocne wyprawy, gdyż przez dzisiejsze wyjście strasznie za nimi zatęskniłam.. : ) Grupa smiałków, wyruszających o 4 nad morze Ja, Karolina, Ogórek, Weronika, Kuba, Paulina, Agata Weronika + Karolina Ogórek, Wojtek, Agata, Kuba.. no i ja na murku : D Ucieczka przed paparazzi Biedne dzieci na wyjeździe edukacyjnym. :diabloti: I na sam koniec.. Smile :D Quote
jonQuilla Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [FONT=Georgia]ale super musiało być :):loveu: też bym sobie poszalała w hiszpanii bardzo chętnie ;) a że tak spytam Rozbi to jakiś Twój obiekt westchnień? :cool3::cool3:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ja raczej zazdroszczę atmosfery i beztroskiego spędzania czasu. słońca - niekoniecznie... Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale super musiało być :):loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]też bym sobie poszalała w hiszpanii bardzo chętnie ;)[/FONT] [FONT=Georgia]a że tak spytam Rozbi to jakiś Twój obiekt westchnień? :cool3::cool3:[/FONT] było super, oj było. na wyjeździe zaroiło się wręcz od gorących związków, ale ja i Rozberg zdecydowanie nie byliśmy jednym z nich.. ogólnie "Rozbi <sex>" wzięło się od pewnej dziewczyny, która się w nim zakochała.. on jej nie chciał, aczkolwiek hasło pozostało.. i na Majorce wszyscy zwracali się do niego per "RozbiSex" ewentualnie "Rozbi znak mniejszości, sex, znak większości" .. naprawdę. :eviltong: [quote name='Asiaczek']Ja raczej zazdroszczę atmosfery i beztroskiego spędzania czasu. słońca - niekoniecznie... Pzdr. Nigdy nie byłam na równie wspaniałym wyjeździe. Z pewnością duże znaczenie miało tu towarzystwo, ktore było na Majorce, ale i nauczycielki, będące tam z nami.. Za rok kierunek Portugalia. :cool1: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 O, i Portugalii to ja będę ci NA PEWNO zazdrościć!!! To moje marzenie od dobrych kilku lat, chyba od 10 nawet... Portugalia i za jednym zamachem Malta...... eh, marzenie... Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Asiaczek']O, i Portugalii to ja będę ci NA PEWNO zazdrościć!!! To moje marzenie od dobrych kilku lat, chyba od 10 nawet... Portugalia i za jednym zamachem Malta...... eh, marzenie... Pzdr.[/QUOTE] Zobaczymy czy pojadę. ;) Ale mam nadzieję. Te wyjazdy są fantastyczne. Pani, która je organizuje zreszta też. Nasze gimnazjum zwiedziło już z nią prawie całą Europę, ale nie tylko.. W Tunezji też byli np ; ) W tym roku mieliśmy jechać do Izraela, ale się nie udało. Aczkolwiek nie narzekam na brak atrakcji na Majorce x] Jezu. Ja już chcę do tych ludzi! :loveu: Dobrze, ze z Karolą tak blisko siebie mieszkamy i już właśnie kontynuujemy nasze hiszpańskie zwyczaje :D Quote
kasia14 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jesteś potworna!;p Jak możesz tak męczyć ludzi... wiesz jak ja tęsknie do tego nocnego życia? Ale jeszcze trochę i kierunek... Bułgaria;) Chociaż są milion razy fajniejsze miejsca, ale wyszłam z założenia, że liczą się ludzie. Liczę pocichu jeszcze na jakiś fajny 'wolny' wyjazd na kilka dni chociaż nad morze ze znajomymi, ale obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie:shake: Taa.... 'dzieci' na wycieczce 'edukacyjnej'. Nie wywalili was Justyś z hotelu:eviltong:? Aż boje się myśleć co tam się działo:evil_lol: Poopowiadaj no troszkę Jak byłam na Słowacji na obozie, to wyłączyli nam jednego wieczoru prąd w pokojach (ja z koleżankami jako jedyne praktycznie byłyśmy na innym piętrze i o nas zapomnieli:razz:) bo chyba mieli nas dość. Chociaż ogólnie było zabawnie, były fajne miejsca gdzie nikomu się nie przeszkadzało i można było siedzieć całą noc, tylko właśnie jedna wpadka była z zakucaniem ciszy nocnej i się odegrali:cool1: Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 No, właśnie. Czekam na dalszy ciąg fotek z Majorki, a tu cisza... Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='Izabela124.']I jak tam plany z drugim psem?[/QUOTE] Jak na razie wszyscy po troszku odpuścili temat: wakacje, przeprowadzka.. dużo zamieszania ogółem.. Jak już wszystko się uspokoi to myślę, że wrócimy do tematu, chociaż mi z jednym psem jest bardzo dobrze ;) [quote name='wiki4']Hej :) Wstawisz resztę zdjęć z Majorki ?:D[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']No, właśnie. Czekam na dalszy ciąg fotek z Majorki, a tu cisza... Pzdr.[/QUOTE] Ojej, kompletnie zapomniałam, ze mialam je wstawic.. No nic - postaram się jakoś nadrobić straty ;) [quote name='kasia14']Jesteś potworna!;p Jak możesz tak męczyć ludzi... wiesz jak ja tęsknie do tego nocnego życia? Ale jeszcze trochę i kierunek... Bułgaria;) Chociaż są milion razy fajniejsze miejsca, ale wyszłam z założenia, że liczą się ludzie. Liczę pocichu jeszcze na jakiś fajny 'wolny' wyjazd na kilka dni chociaż nad morze ze znajomymi, ale obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie:shake:[/QUOTE] Oj Kasiu, cóż to za katusze, do Bułgarii Cię wysyłają, jak oni mogą?!:diabloti: [quote name='kasia14'] Taa.... 'dzieci' na wycieczce 'edukacyjnej'. Nie wywalili was Justyś z hotelu:eviltong:? Aż boje się myśleć co tam się działo:evil_lol: Poopowiadaj no troszkę Jak byłam na Słowacji na obozie, to wyłączyli nam jednego wieczoru prąd w pokojach (ja z koleżankami jako jedyne praktycznie byłyśmy na innym piętrze i o nas zapomnieli:razz:) bo chyba mieli nas dość. Chociaż ogólnie było zabawnie, były fajne miejsca gdzie nikomu się nie przeszkadzało i można było siedzieć całą noc, tylko właśnie jedna wpadka była z zakucaniem ciszy nocnej i się odegrali:cool1:[/QUOTE] I to są właśnie uroki takich wyjazdów :eviltong: 19 wyjechałam na tygodniowy obóz jeździecki, później ulokowałam się na trochę u kuzynki nad jeziorem i dopiero wczoraj wróciłam. Nie mam jak na razie dalszych perspektyw na wakacje, ale wiem, ze będzie ciekawie. A jak Wam wszystkim mijają wakacje? Poopowiadajcie troszkę : ) Quote
kasia14 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 A to od kiedy masz wakacje? Czyżbyś sie urwała tydzień wcześniej? ;) Nie masz co robić? Zapraszam do schroniska ;p Ja wyjeżdzam 14 lipca do bułg., po kilku 'pechach' wszystko się ułożyło i myślę, że będzie dobrze. A... i uwaga uwaga. Szykuje mi się jednak wyjazd na kilka dni gdzieś ze znajomymi w sierpniu! Huraaa. Trzymaj kciuki zeby wypalił. Quote
Onomato-Peja Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Chryste jaka tu cisza! Będę krzyczeć... ;P Quote
Kashdog Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):Stęsknił się ktoś za mordą Lary? ;p No i to bardzo! Quote
Cieplutkaa. Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 no to proszę.. fotki dla tych, którzy już stracili nadzieję, że nadejdą lepsze dni, że będe wstawiała zdjęcia Lary : d Przepraszam za jakość tych zdjęć, ale robiło się już ciemno, a ja nie jestem zbyt dobrym fotografem:eviltong: cdn. Quote
Recommended Posts