Tengusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 no prosze kto tu sie pojawil :grins: i nawet Lara slicznie sie z nami wita :grins: https://lh3.googleusercontent.com/-P7DTfS8e-Rc/TrZXIBiYz1I/AAAAAAAABfw/yQalUgIreuk/s512/seszele%252520059.JPG Quote
Asiaczek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Tengusia napisał(a):no prosze kto tu sie pojawil :grins: i nawet Lara slicznie sie z nami wita :grins: https://lh3.googleusercontent.com/-P7DTfS8e-Rc/TrZXIBiYz1I/AAAAAAAABfw/yQalUgIreuk/s512/seszele%252520059.JPG Chyba nawet dosyc głośno się z nami wita:) pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Yana napisał(a):przepiękne zdjęcia i cudna modelka :-) masz dobre oko do fajnych ujęc !!! dawno Was nie było, fajnie widzie znonu Larę :-) dziękuję za odwiedziny i miłe słowa ;) w stu procentach mogę się zgodzić z tym, że modelka cudna, reszta to kwestia względna ; ) Asiaczek napisał(a):Cudny portret:) https://lh3.googleusercontent.com/-DEvjSEZuOWA/TrZXZJx8KXI/AAAAAAAABgI/NEaX7Il9_4A/s720/seszele%252520030.JPG Cieszę się, że wróciłyście. Pzdr. Co jakiś czas chciałabym chociaż kilka zdjęć tutaj wstawić. Zamówiłam Larze nową obrożę (tak raz na rok wypada :roll:) i kiedy dojdzie, będę miała kolejny powód do obfotografowania Stwora kasia14 napisał(a):Kogo ja tu widzę : ) Ach.. chciałabym, żebyś mogła widzieć ;) Bardzo żałuję, że to wszystko się już dla mnie skończyło. Dni w schronisku były w sumie balsamem na moją duszę, sama ze sobą czułam się lepiej. Podziwiam Was, że wszystkie starsze, a macie nadal czas na pomoc. Ja szczególnie ostatnio już nie wyrabiam się z niczym. Zmieniona podstawa programowa przeraża nawet nauczycieli, którzy chyba sami boją się naszych szczegółowych egzaminów. Ale naprawdę, tyle co mamy teraz w szkole, to :shake: .. ja się użalam, ale jeżeli dobrze pamiętam, to Ty masz teraz maturę, więc w sumie jeszcze gorzej. A jednak godzisz to ze schroniskiem, naprawdę podziwiam. Tengusia napisał(a):no prosze kto tu sie pojawil :grins: i nawet Lara slicznie sie z nami wita :grins: https://lh3.googleusercontent.com/-P7DTfS8e-Rc/TrZXIBiYz1I/AAAAAAAABfw/yQalUgIreuk/s512/seszele%252520059.JPG Asiaczek napisał(a):Chyba nawet dosyc głośno się z nami wita:) pzdr. No tak, zapomniałam przekazać, że pozdrawiała Was wszystkich cieplutko:bigok: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No to niech obróżka szybciej "dochodzi" do Was, bomy tutaj czekamy na kolejne Twoje wpisy:) Pzdr. Quote
kasia14 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Hm... Ja również mam problem z godzeniem i w schronisku jestem rzadko, ale staram się jak mogę.... Chociaż podejrzewam że najwięcej czasu zajmuje Ci twoja miłość ;) A tak, zgadza się, matura tuż tuż... A ja w polu Quote
Tengusia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Cieplutkaa. napisał(a): Co jakiś czas chciałabym chociaż kilka zdjęć tutaj wstawić. Zamówiłam Larze nową obrożę (tak raz na rok wypada :roll:) i kiedy dojdzie, będę miała kolejny powód do obfotografowania Stwora a tak bez powodu nie mozna by jeszcze kilka fotek zrobic :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-xSFbcFk2yPU/TrZXgqDS0dI/AAAAAAAABgU/Ft2rsTnmL88/s720/seszele%252520023.JPG to mi się strasznie podoba :) Quote
Cieplutkaa. Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Asiaczek']No to niech obróżka szybciej "dochodzi" do Was, bomy tutaj czekamy na kolejne Twoje wpisy:) Pzdr. Mam nadzieję, że w najbliższym tygodniu dojdzie. Połączenie kolorów wybrałam dość kontrowersyjne, nie każdemu się podoba, jednak mi marzy się już od dawna ;) [quote name='kasia14']Hm... Ja również mam problem z godzeniem i w schronisku jestem rzadko, ale staram się jak mogę.... Chociaż podejrzewam że najwięcej czasu zajmuje Ci twoja miłość ;) A tak, zgadza się, matura tuż tuż... A ja w polu I co, wciąż plany związane z weterynarią? : ) Mogłabyś mi poopowiadać na gg trochę o tym, co i jak u Ciebie :) No tak, Mateusz zajmuje dużo mojego czasu, ale przy nim mogę zwolnić, odpocząć. Jestem po prostu szczęśliwa :) [quote name='Tengusia']a tak bez powodu nie mozna by jeszcze kilka fotek zrobic :eviltong: Wszystko można, ale z dodatkową motywacją przychodzi to łatwiej ; > [quote name='Izabela124.']https://lh3.googleusercontent.com/-xSFbcFk2yPU/TrZXgqDS0dI/AAAAAAAABgU/Ft2rsTnmL88/s720/seszele%252520023.JPG to mi się strasznie podoba :) Miło mi, dziękuję : ) Oprócz czarnych myśli związanych z egzaminem, pojawiają się też nowe, przyjemniejsze - o balu. Jeju, kiedy tutaj udzielałam się najaktywniej też tańczyłam, ale jeszcze w sp. Prawie trzy lata, jak ten czas szybko leci : o Będę miała chabrowe szpileczki na poloneza, z włosów delikatne fale, partnera mam nadzieję, że uda mi się namówić na ten krawat: http://allegro.pl/klasyczny-gladki-krawat-kolor-chabrowy-niebieski-i1885363213.html Mam jednak problem z sukienką, szukam czegoś prostego, ale kobiecego. Póki co mam na oku tylko takie dwie pozycje, ale żadna z nich nie jest moją wymarzoną kreacją 1. 2. + może jedno zdjęcie z Larą, żeby nie uciekać od tematu ;) Quote
Izabela124. Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Pierwsza sukienka mi sie bardziej podoba :) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Hm, a mnie jednak chyba druga.... pzdr. Quote
Tengusia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 a ja stanowczo sie domagam wiekszej ilosci zdjec z Lara :mad: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 No to "przebijam" dyskusję linkiem do bazarku: Może ktoś reflektuje na psie legowiska plastikowe/wiklinowe za bardzo przyzwoitą cenę...? Legowiska są co prawda używane, ale w bardzo dobrym stanie. http://www.dogomania.pl/threads/2174...xa...-do-17.11 Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='Izabela124.']Pierwsza sukienka mi sie bardziej podoba :) [quote name='Asiaczek']Hm, a mnie jednak chyba druga.... pzdr. Kobitki, wcale mi nie pomogłyście;) Przez internet sukienki chyba i tak zamawiać nie będę. Teraz szukam, żeby wiedzieć, na czym mi zależy. No i wypatrzyłam jeszcze taką: [quote name='Tengusia']a ja stanowczo sie domagam wiekszej ilosci zdjec z Lara :mad: Dobrze, dobrze, tylko nie bij tak mocno! Postaram się jutro poodwiedzać Wasze galerie i chociaż w małym stopniu ponadrabiać zaległości..:roll: Quote
Izabela124. Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Trzecia propozycja jak na razie najlepsza :) Quote
Asiaczek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Nadal obstawiam nr 2 + ewent. nr 3:) pzdr. Quote
Kashdog Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/296711_226967197370863_100001727541732_617316_514086609_n.jpg Koleżanka strasznie fajne włosy ma i ogólnie fotogeniczna z tego co widzę :cool3: Jakaś sesyjka była :evil_lol::razz:? Quote
Cieplutkaa. Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 no i nie odwiedziłam nikogo:shake: aż wstyd. ale zobaczycie, będzie ze mnie jeszcze dogomaniak z krwi i kości! Izabela124. napisał(a):Trzecia propozycja jak na razie najlepsza :) kasia14 napisał(a):Ja tam Cię widzę w 1 :p Asiaczek napisał(a):Nadal obstawiam nr 2 + ewent. nr 3:) pzdr. No to pomogłyście, Dziewczyny:diabloti: Przynajmniej mam jeszcze dużo czasu, poszukam trochę w sklepach. Dam radę! Kashdog napisał(a):http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/296711_226967197370863_100001727541732_617316_514086609_n.jpg Koleżanka strasznie fajne włosy ma i ogólnie fotogeniczna z tego co widzę :cool3: Jakaś sesyjka była :evil_lol::razz:? Jaka tam sesyjka, tata wyjął aparat i wyciągnął za uszy do ogrodu:eviltong: A co do fotogeniczności to niestety nie mogę się tym pochwalić, ale miło mi, miło, dziękuję :) Quote
Cieplutkaa. Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Hej, Dziewuchy :) Pewnie przecieracie oczy ze zdziwienia, kto do Was napisał. Ponieważ mam w użytku laptopa i wszystko tu wydaje się łatwiejsze, postanowiłam skrobnąć krótki wpis o tym, co słychać u mnie i przede wszystkim u Lary :) Niestety nie mam tutaj jej zdjęć, które chyba by Was najbardziej zainteresowały ; c Psina jednak się nie zmienia, jest wiecznie młodym, szalonym szczeniakiem, zwariowanym jak żaden inny, zadziwia mnie jej niewyczerpana energia ; o Niezmiennie jest najpiękniejsza na świecie :loveu: troszkę mądrzejsza, odważniejsza, na pewno większa. Mimo swoich gabarytów poczuwa się yorkiem, o czym już chyba kiedyś wspominałam. Jest przytulanką, siedzącą na kolanach, rozpuszczoną do granic możliwości, śpiącą na kanapie księżniczką. Tu stare zdjęcie (myślałam, że je wstawiałam, bo jest sprzed roku): Mogę wstawić kilka moich, bo mam w internecie, chociaż pewnie nie jest to szczyt Waszych marzeń ; d Na balu gimnazjalnym wyglądałam ostatecznie tak: Tutaj zdjęcia z moim Matisią, ulubieńcem Lary: czerwiec 2011 marzec 2012 w kłosie, którego sam mi zrobił (to romantyczne zdjęcie zrobione o poranku, a ludziom się dziwnie kojarzy ; o) czerwiec 2012 sierpień 2012 i chyba najbardziej aktualne, sprzed dwóch tygodni? Quote
Cieplutkaa. Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 (edited) Jesteśmy razem od półtora roku i muszę przyznać, że trafiłam na złotego chłopaka <3 Jak widzicie, miałam przez długi czas jaśniutkie włosy, ale w końcu mi się znudziły. Aktualnie prezentują się tak: Wszystkie zdjęcia mam mocno poprzerabiane, ale niestety tylko takie umieszczałam w internecie ; / No i mam za swoje, oryginały na dysku wraz ze zdjęciami Larusi ; c Tutaj znowu ja i Mefju: Pochwalę Wam się, że organizowałam Jasełka w 3. klasie. Pisałam scenariusz, bawiłam się w reżysera i miałam główną rolę ; D To była cudowna sprawa, wszyscy gratulowali mi wspaniałej pracy, mówili, że "były jeszcze lepsze niż się spodziewali" <3 miód na serce! Szkołę skończyłam ze średnią 5,4 : ) Miałam 155 punktów do liceum, dostałam się do klasy z pierwszej preferencji (ekonomiczno-językowej) w najcudowniejszej szkole w Łodzi <3 Jestem ogólnie bardzo zadowolona z obrotu spraw. Niestety w trzeciej klasie przeżywałam egzaminy, przez co znalazłam się w szpitalu na oddziale kardiologicznym, miałam problemy "sercowe" :) Zbyt dużo od siebie wymagałam, chodziłam na weekendowe kursy, więc szkoła 7 dni w tygodniu, zarywanie nocy, żeby uczyć się na bieżące lekcje, chore przygotowanie do egzaminów, zero czasu dla siebie, na wypoczynek, zabawę, czy chociażby sen.. W liceum jestem ulubienicą pani profesor od polskiego, która uchodzi za najbardziej wymagającego nauczyciela w szkole, więc mam z czego być dumna. W końcu zostałam doceniona, hahaha : ) Moją najlepszą przyjaciółką jest niezmiennie od początku tego wątku Monika: I takiej przyjaźni naprawdę życzę każdemu : ) Mam pewność, że niezależnie od wszystkiego, będę mogła na nią liczyć. Wczoraj miała urodziny, więc wparowałam do jej elitarnego liceum, przekupując klucznika rodem z Hogvartu, na lekcję chóru z Picolo w ręce < 3 W wakacje byłam z Matkiem, Monią + Szymonem + Lolsem w Bułgarii i był to świetny wyjazd, naprawdę. Teraz jesteśmy porozbijani po różnych szkołach, ale damy radę, bo niby czemu nie? A zaczynało się tak: I na koniec Patolec, bo nie może zostać pominięty :loveu: Edited October 23, 2012 by Cieplutkaa. Quote
Cieplutkaa. Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Mam nadzieję, że następnym razem zasypię Was tak samo zdjęciami Laruśki :loveu: Dobranoc, Kochane, piszcie mi szybciutko, co u Was :* o ile ktoś tu jeszcze zajrzy ; > Quote
agaciaaa Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Hej hoooo :multi: Kopę lat ;) Ulalala jaka z Ciebie laska wyrosła! :lol: Początek liceum i już półtoraroczny związek? Podziwiam ;) Jak ta dzisiejsza młodzież szybko dojrzewa :eviltong: ja w gimnazjum zupełnie o chłopakach nie myslałam jeszcze :evil_lol: Cieplutkaa. napisał(a):Mam nadzieję, że następnym razem zasypię Was tak samo zdjęciami Laruśki :loveu: Mam taką samą nadzieję :diabloti: Quote
Moniek193 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 No spodziewałam się fotek Lary, bo te znam na pamięć, uwielbiam, no ale jednak wiadomo, muszę być wymagającym odwiedzającym! :diabloti: Quote
kasia14 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 I jak się wszystko dobrze poukładało ;) Quote
Recommended Posts