Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Medorowa napisał(a):
No to widać weekendzik udany;):loveu:

nawet bardzo :evil_lol: najpierw Yana urządziła małą zadymę, potem spacer, kąpanko w rzeczce (psy oczywiście) dalej spacer, potem już zgodne zabawy, grill, spacer nad jezioro... dzień pełen wrażeń ;) cały dzień psy potem odsypiały

a i Mikuś miał adoratorkę, dożycę, krótej bardzo się spodobał :evil_lol: niestety jak na razie bez wzajemności, taka kobieta go przeraża :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Patisa']http://img51.imageshack.us/img51/4797/o9f.jpg

Ha!
świetne!:loveu::cool3:
Yana oczywiście nie powstrzymała się od strzelenia minki :evil_lol:

Ale muszę pokazać te zdjęcia mojej siostrze, koniecznie! Będzie piała z zachwytu na widok boksera i doga na jednej fotce!:cool3:

szkoda, że nie wyszło zdjęcie jak dziewczyny mnie całowały, wtedy to miałam minę :evil_lol: niestety za bardzo się wierciły i zdjęcie nie wyszło :cool1:

Posted

[quote name='Moniek193']Nie, nie zrobicie mi tego :crazyeye: Moje 2 ulubione rasy( i do tego w najulubienszych kolorkach) na jednym zdjeciu :mdleje: Gdzie Wy mieszkacie?? Jade tam!!:diabloti::evil_lol:

http://img51.imageshack.us/img51/2179/o9d.jpg oh ah :loveu::loveu::loveu::loveu:

pisałam, że mam dla Ciebie niespodziankę :razz:

zwykle spotykamy się na Kujawach, zapraszamy :lol:

Posted

[quote name='Selket']Hej :loveu:
http://img51.imageshack.us/img51/2971/67210157.jpg
Śliczne zdjęcie, zwłaszcza maluszek biegnący za resztą ;)

taaak... Mikuś zawsze ma małego stresa na spacerach (życie ratlerka jest ogólnie bardzo stresujące :evil_lol::evil_lol:) i baaardzo się pilnuje, żeby się nie zgubić :evil_lol: dlatego chodzi bez smyczy, bo na obcym terenie i tak nie odstępuje nas na krok

Posted

Yana napisał(a):
pisałam, że mam dla Ciebie niespodziankę :razz:

zwykle spotykamy się na Kujawach, zapraszamy :lol:

No to o te foty chodzilo:cool3:?? A skad Ty wiedzialas ze ja taki wielbiciel dogow jestem:cool3::razz: Wiem ze gdzies to juz pisalam chyba u aneczki :lol::loveu:

Kujawy :hmmmm: Oki:evil_lol::multi: Niech bedzie za 5 min bede:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No to o te foty chodzilo:cool3:?? A skad Ty wiedzialas ze ja taki wielbiciel dogow jestem:cool3::razz: Wiem ze gdzies to juz pisalam chyba u aneczki :lol::loveu:

Kujawy :hmmmm: Oki:evil_lol::multi: Niech bedzie za 5 min bede:evil_lol:

wielbicieli dogów wyczuwam na odległość.... nawet bardzo dużą odległość :evil_lol:

Posted

Cześć Yanusie :loveu:
ogladnęłam zdj małej "larwy" - słodziak z niej ogromny :evil_lol:
widze że lubicie zawierać nowe znajomości - Unka jeszcze nie miała spotkania 1 stopnia z dogiem ale myślę że polubiłaby jakiegoś "konika"
pozdrawiamy i calujemy w pycholek :loveu:

Posted

[quote name='kwiatek82']Cześć Yanusie :loveu:
ogladnęłam zdj małej "larwy" - słodziak z niej ogromny :evil_lol:
widze że lubicie zawierać nowe znajomości - Unka jeszcze nie miała spotkania 1 stopnia z dogiem ale myślę że polubiłaby jakiegoś "konika"
pozdrawiamy i calujemy w pycholek :loveu:

nie taka nowa, znamy się z dogusią od ok. roku czyli tyle ile ma szare suczydło :evil_lol: Yana zawsze miała dogowe koleżanki i wielką słabość do nich :loveu:

na dowód zdjęcia sprzed dwóch lat, Yanusia miała wtedy cztery miesiące i taką znalazła sobie przyjaciółkę :loveu:

Posted

Yana napisał(a):
a żebyś wiedziała :razz: Yana z uporem maniaka próbowała wskoczyć dożycy na grzbiet :evil_lol:

Haha :D Biedne dzieciatko:evil_lol: Musicie ja na obóz konny wyslac bo widac ze zapalona milosniczka grzebietow:evil_lol::evil_lol: