Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patisa']http://img38.imageshack.us/img38/5628/p1000474.jpg

hahah, dobrze,z e przeczytałam,z ę Yana na tej fotce to baby born...bo juz myślałam, że sa az takie dysproporcje między dogiem a bokserem i ze dog to istny kosmos!:crazyeye::lol:

dysproporcje i tak są duże dożyca mojej koleżanki waży ponad dwa razy tyle co Yana :crazyeye:
ale dogi miają bardzo fajne charaktery, takie duże, czasami ciapowane, baaardzo sympatyczne cielaczki :evil_lol:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Pozdrawiam ślicznotę i wysyłam lizki od Zuzi i Bercika:lol:

dziękujemy za pozdrowienia i buziaczki od słodkich misiaków-beniaków :loveu:

Posted

Yana napisał(a):
pod koniec dnia biedna dożyca miała jej dosyć i chowała się po kątach :evil_lol: ale Yana i tak nie odstepowała jej na krok :diabloti:

Haha jakoś wcale mnie to nie dziwi;):loveu::loveu::loveu:

Posted

Yana napisał(a):
dysproporcje i tak są duże dożyca mojej koleżanki waży ponad dwa razy tyle co Yana :crazyeye:
ale dogi miają bardzo fajne charaktery, takie duże, czasami ciapowane, baaardzo sympatyczne cielaczki :evil_lol:

Wiem, wiem, poniekąd interesuję sie dogami. :cool3:
A moja siostra ma jakiegoś bzika na ich punkcie... obawiam się, że jeśli o nią chodzi, to w przyszłosci nie obędzie się bez doga:lol:

Posted

wpałam na chwilę, żeby się pochwalić :p byliśmy dzisiaj na międzynarodówce w Lesznie i Yana dostała ocenę doskonałą, CWC i Res.CACIB (chociaż nie wiem dokładnie co to :razz:) W porównaniu suk żółtych wygrała z suczką, która występowała w championach :multi: niestety przegrała z najlepszą suczką pręgowaną :roll:
i co najważniejsze bardzo ładnie zachowywała się na ringu :multi:

zdjęcia wkleję w tygodniu, jak będę miała trochę czasu, bo niestety w tym tygodnu znowu będę miala zapier.... w pracy :-(

Posted

Yana napisał(a):
wpałam na chwilę, żeby się pochwalić :p byliśmy dzisiaj na międzynarodówce w Lesznie i Yana dostała ocenę doskonałą, CWC i Res.CACIB (chociaż nie wiem dokładnie co to :razz:) W porównaniu suk żółtych wygrała z suczką, która występowała w championach :multi: niestety przegrała z najlepszą suczką pręgowaną :roll:
i co najważniejsze bardzo ładnie zachowywała się na ringu :multi:

zdjęcia wkleję w tygodniu, jak będę miała trochę czasu, bo niestety w tym tygodnu znowu będę miala zapier.... w pracy :-(

Gratulacje dla Yanki no i panci rzecz jasna tez:multi::multi::multi::multi:

Posted

dzięki :loveu:
pierwsze fotki Yany z wystawy, nie ja je robiłam, gdyż z wrażenia nie miałam głowy do fotek podczas jej wystawiania :razz:

mam za to inne boksie, które wstawię jak będę miała chwilę

będzie też coś dla miłośniczek dogów :evil_lol:

i podczas porównania na najlepszą sukę rasy, które niestety przegrała :cool3:

Posted

Gratulacje dla Yanusi :loveu: Piękna dziewczynka :loveu:
na porównaniu widze syna naszej hodowczyni, Pawła, z suczka Susan Benignus :)
Dzielnie się spisała Yana - to dopiero początki, jak się rozkręci to hoho !

Posted

na wystawę przyjechaliśmy z samego rana i Yana mogła zapoznać się z terenem wystawy i ringiem

czekamy na naszą kolej :lol:

teraz my :multi:

Posted

Zwycięzca Rasy :loveu: Zuza, z którą przegrałyśmy porównanie :placz:

championka, z którą wygrałyśmy porównanie na najlepszą żółtą suczkę :multi:

Posted

dogi też będą, w kolejnej turze :evil_lol: jak znajdę dłuższą chwilę :razz: fotki muszę niestety wstawiać w pracy, bo domowy internet ciągle mi się zawiesza :cool3: