ageralion Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Yana napisał(a):Czyli Ty też masz dzisiaj urodziny :multi: Sto lat, sto lat :new-bday::BIG: Dziekowac :oops: Ale to nie watek o mnie :eviltong: Co tam u pociechy? Stresy wystawowe odespala? :wink: Quote
Moniek193 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Yana']to suczka startująca o ile dobrze pamiętam w szczeniakach, rzeczywiście śliczna :loveu: Piękna:loveu: Jaki olbrzym:evil_lol: http://img374.imageshack.us/img374/9109/p1010044.jpg Sto lat sto lat Yanulku:loveu::loveu::multi::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
aneczka23 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 :multi: gdzie nie zajrzę, to królewny urodziny obchodzą :razz::razz: ale się objadłam tortem ...fjuuuuuuuuu Samych BISów na Nowy Rok życia:eviltong: Quote
Patisa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Yana'] cudny Froduś ze swoją sympatyczną Pańcią :loveu::loveu: http://img10.imageshack.us/img10/3721/obraz023x.jpg Hehehhe... było nam bardzo miło poznać Yaneczkę :loveu: A szkoda, że nie wygrał ten http://img10.imageshack.us/img10/8572/obraz035q.jpg moim zdaniem dużo piękniejszy :razz: Mam bokserkę białą, znalazłam dzisiaj błąkająca się po Płocku i jest u mnie an DT :placz::placz::placz: Musze szybko znaleźć jej dom! http://www.dogomania.pl/forum/f28/biala-bokserka-znaleziona-135243/#post12104646 Quote
Iza i Avanti Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Się witam :loveu: I zaległości nadrabiam! :p Quote
Kaya93 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 O hoho ale mamy spóźnienie :placz: A tu urodzinki ktoś obchodził :loveu: Moja najpiękniejsza :loveu::loveu::loveu::loveu: Sto lat sto lat :loveu::loveu::loveu::loveu: A i Maja duuużo buziaków przesyła:loveu: :buzi: :buzi: A taki bąbel tu był:loveu::loveu:http://img374.imageshack.us/img374/9109/p1010044.jpg Quote
Moniek193 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Niech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do was przybędzie, niech święconka smaczna będzie, a w Dyngusa woda wszędzie. :loveu::loveu: Quote
aneczka23 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Pozdrawiamy Aneczka Veron i Kenzo :multi: Quote
ageralion Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry Śmigus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie. Wesołego Alleluja. **___** _**___**_________*** * _**___**_______**___ **** _**__**_______*___** ___** __**__*______*__**__ ***__** ___**__*____*__**___ __**__* ____**_**__**_**____ ____** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____*#o ___oo_______o#$#o __o##o______o####o _o#$###o__o#$#$#$#o o#####$o@@o########o o#$#$#o@@o##o#####o _o##__o##o_o##o ____o#$#o___o#$#o __o#$$#o_____o####o __o#$#o_____o######o _o###o_______o#o#o#o _o#o#o________o###o __o###o________o#o ___o#o#________o ____o#o# o ____o### o Quote
Yana Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 serdecznie dziękujemy za Życzenia wszystkich kochanym dogomaniaczkom i dogomaniakom wraz z ich cudnymi psiakami życzyny Wesołych Świąt !!! Quote
Kaya93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt słonecznie roześmianych, W poniedziałek dużo wody, Zdrowia, szczęścia oraz zgody, Z okazji Wielkiej Nocy życzy Paulina i Maja;) :calus::calus::calus::calus: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ja tylko skromnie,lecz z serca...Wesołych Świąt!:loveu::loveu::loveu: ...a moje beniczki...brzusie pokazuję i lizkają!!!! Ach ta mordziczka kochana...a te oczy...zauroczyła mnie pysinka!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Yana Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 jestem, jestem :razz: niestety mam teraz tyle roboty, że w pracy nie mam kiedy wejść na dogo :placz::placz: i tak cały miesiąc będzie :cool3: zostają mi wieczory, będę do Was zaglądała, ale trochę rzadziej :placz: Quote
Moniek193 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Yana napisał(a):jestem, jestem :razz: niestety mam teraz tyle roboty, że w pracy nie mam kiedy wejść na dogo :placz::placz: i tak cały miesiąc będzie :cool3: zostają mi wieczory, będę do Was zaglądała, ale trochę rzadziej :placz: To ktoregos wieczoru moze fotki wstawisz hmmm...??:diabloti: Quote
Yana Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Moniek193 napisał(a):To ktoregos wieczoru moze fotki wstawisz hmmm...??:diabloti: postaram sie :p Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 No,to poświątecznie witam:cool3:...i o spacerkach nie zapominaj...to trochę relaksu zapewni i Tobie i psiakom! Łap słońce:multi: Quote
Yana Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Selket napisał(a):Cześć Yanko :loveu: Nie daj się pracy ;) staram się nie dawać, ale to nie jest takie proste :shake: mam nowe fotki i nawet nie mam kiedy je na komputer zgrać :placz: Quote
Yana Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 zuzlikowa napisał(a):No,to poświątecznie witam:cool3:...i o spacerkach nie zapominaj...to trochę relaksu zapewni i Tobie i psiakom! Łap słońce:multi: tak łapałam słońce na Święta, że teraz jestem zakatarzona :cool3: i teraz nie dość, że na okrągło robota, to jeszcze jedwo zipię przez ten katar :roll: Quote
Recommended Posts