mysiaq Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Sunia naprawdę prześliczna ... maleństwo zresztą też. Wyglądają tak słodziuchno :D Quote
Yana Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 dziękujemy za wszystkie miłe słowa :loveu: witamy w ten piękny, słoneczny dzionek :loveu: Quote
aneczka23 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No no, fjuuuuuu, Pannica Ci się udała. :loveu: Good luck w sobotę !!! :loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Nocką wpadam i kontempluję ślicznotę i...okazuje się że kciuki muszę znowu zaciskać! Powodzenia! :loveu::loveu::loveu: ...a teraz...dobrej nocki! Quote
Yana Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 zuzlikowa napisał(a):Nocką wpadam i kontempluję ślicznotę i...okazuje się że kciuki muszę znowu zaciskać! Powodzenia! :loveu::loveu::loveu: ...a teraz...dobrej nocki! zuzlikowa, ale z Ciebie nocny marek :crazyeye: a kto dzisiaj z Beniami na spacerek pójdzie, jak Ty będziesz tę nockę odsypiała :razz: Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Yana napisał(a):zuzlikowa, ale z Ciebie nocny marek :crazyeye: a kto dzisiaj z Beniami na spacerek pójdzie, jak Ty będziesz tę nockę odsypiała :razz: Moja banda psio/małżeńska nie da mi spać!:shake: Mąż rano leci z psami:evil_lol:...no, sam leci,choć pojedynczo!...i zara na mnie napadają i każą wyłazić z łóżka...bo Zuzia chce se sama poleżeć,a Bercik jej pilnuje obok!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzymam kciuki za przygotowania do pierwszej wystawy Yanusi!Taką pięknotę trzeba koniecznie pokazywać...niech i inni napasą śliczną oczka:loveu::loveu::loveu: Quote
ageralion Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 zuzlikowa napisał(a):Moja banda psio/małżeńska nie da mi spać!:shake: Mąż rano leci z psami:evil_lol:...no, sam leci,choć pojedynczo!...i zara na mnie napadają i każą wyłazić z łóżka...bo Zuzia chce se sama poleżeć,a Bercik jej pilnuje obok!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehehehe skad ja to znam :lol: Odkad mam psa, moje pozne poranne wstawanie diabli wzieli. Teraz codziennie spac ok 22, rano 7 - 7.30 max i nie ma zlituj. Na szczescie u mnie tez meska pomoc, rano z pierwszym wyjsciem. Ja w podziece sniadanko szykuje dla obojga ;) No i ciagla wymiana przescieradel, bo przeciez po dworku najlepiej zaszyc sie pod ciepla kolderka:mad: Quote
Yana Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ageralion napisał(a):Hehehehe skad ja to znam :lol: Odkad mam psa, moje pozne poranne wstawanie diabli wzieli. Teraz codziennie spac ok 22, rano 7 - 7.30 max i nie ma zlituj. Na szczescie u mnie tez meska pomoc, rano z pierwszym wyjsciem. Ja w podziece sniadanko szykuje dla obojga ;) No i ciagla wymiana przescieradel, bo przeciez po dworku najlepiej zaszyc sie pod ciepla kolderka:mad: to Was zadziwię, wstaję ok 6 rano, żeby przed pracą polecieć z psami na spacer, ratlerek zwykle już przebiera nóżkami, a Yana smacznie sobie śpi i muszę ją budzić i namawiać do wyjścia :evil_lol: oczywiście na spacerku się rozkręca i wariuje jak to bokser, ale jak wychodzimy to się przeciąga i ziewa :evil_lol: Quote
ageralion Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Yana napisał(a):to Was zadziwię, wstaję ok 6 rano, żeby przed pracą polecieć z psami na spacer, ratlerek zwykle już przebiera nóżkami, a Yana smacznie sobie śpi i muszę ją budzić i namawiać do wyjścia :evil_lol: oczywiście na spacerku się rozkręca i wariuje jak to bokser, ale jak wychodzimy to się przeciąga i ziewa :evil_lol: Moja tez wyciagana z lozka. Jesli jej nie ubiegniemy ze wstaniem, to menda mala nasika w przedpokoju i nawet nie pisnie, ze na dwor chce ;) Mam nadzieje, ze niedlugo pojmie w czym rzecz :evil_lol: Quote
jbk Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wiosna za oknem, aż się chce biegać z pieskami ;)) Pozdrowionka kwietniowe :) Quote
Yana Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 jbk napisał(a):Wiosna za oknem, aż się chce biegać z pieskami ;)) Pozdrowionka kwietniowe :) nie ma już u Was śniegu :crazyeye: nie wierzę :razz: czekam dowody w postaci zdjęć :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dziendoberek:loveu: U nas tez wiosna:multi:Ale jam troche przeziebiona:placz: Jak zwylke czekalam na zime, pierwszy snieg-chora, czekalam na wiosne, przyszla-chora:placz: Quote
Yana Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Dziendoberek:loveu: U nas tez wiosna:multi:Ale jam troche przeziebiona:placz: Jak zwylke czekalam na zime, pierwszy snieg-chora, czekalam na wiosne, przyszla-chora:placz: oj, to niedobrze, zdrówka życzę :loveu: Quote
aneczka23 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :eviltong: byliśmy się przywitać z Donną Yaną. Ps. już pisałam u Patisy, możecie się zgadać bo Ona będzie ze swoim dalmatem Frodem na tej samej wystawie co Wy.....:p Aneczka - szpieg z Krainy Deszczowców Quote
Yana Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 wiosna zagościła na dobre w naszym ogródku :lol: Quote
Yana Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 aneczka23 napisał(a)::eviltong: byliśmy się przywitać z Donną Yaną. Ps. już pisałam u Patisy, możecie się zgadać bo Ona będzie ze swoim dalmatem Frodem na tej samej wystawie co Wy.....:p Aneczka - szpieg z Krainy Deszczowców tylko nie wiadomo czy tego samego dnia :roll: Quote
ageralion Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Yana napisał(a):wiosna zagościła na dobre w naszym ogródku :lol: Jakie sliczniusie :loveu::loveu: Jak mi sie marzy wlasny ogrodek :placz: W sobote ma byc nawet do 20 stopni. Juz planuje jakas wyprawe calodniowa :multi: Quote
Moniek193 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Wiosna Wiosna Wiosna:multi::multi::multi::multi: U nas tez cieplutko lece z Sara na spacer:loveu: Sliczne kwiatuszki:loveu: Quote
Yana Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 właśnie wstałam... co jest na śniadanie ? może wyjdę sobie na spacerek ? jak mam dobry humorek pozwalam Mikusiowi poleżeć na moim legowisku :lol: Quote
Moniek193 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Wypisz wymaluj Sara:evil_lol:http://img6.imageshack.us/img6/5232/obraz122g.jpg Tylko ze ona ma kocyk bialy w czarne lapki:loveu: I zawsze jak wstaje z tym na sobie to wyglada ja konik:evil_lol:Cudo:multi: Quote
Yana Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='Moniek193']Wypisz wymaluj Sara:evil_lol:http://img6.imageshack.us/img6/5232/obraz122g.jpg Tylko ze ona ma kocyk bialy w czarne lapki:loveu: I zawsze jak wstaje z tym na sobie to wyglada ja konik:evil_lol:Cudo:multi: widać boksie tak mają :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 http://img6.imageshack.us/img6/3762/obraz132.jpg ooo jak słodko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Patisa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 http://img6.imageshack.us/img6/3762/obraz132.jpg no cudowne bombki :loveu: Witam serdecznie i dziękuję za odwiedzinki:multi: Yuna, jak sie ciesze, ze będziecie w sobotee! Znajomy bokser! O której, który ring? Możemy przyjść pokibicować? Quote
Yana Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='evaxon']http://img6.imageshack.us/img6/3762/obraz132.jpg ooo jak słodko :loveu::loveu::loveu::loveu: no nie zawsze jest taka miłość :evil_lol::evil_lol: zwykle go przegania, jak ośmieli się położyć na jej posłanku :diabloti: Quote
Recommended Posts