Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Nocką wpadam i kontempluję ślicznotę i...okazuje się że kciuki muszę znowu zaciskać!
Powodzenia! :loveu::loveu::loveu:

...a teraz...dobrej nocki!

zuzlikowa, ale z Ciebie nocny marek :crazyeye: a kto dzisiaj z Beniami na spacerek pójdzie, jak Ty będziesz tę nockę odsypiała :razz:

Posted

Yana napisał(a):
zuzlikowa, ale z Ciebie nocny marek :crazyeye: a kto dzisiaj z Beniami na spacerek pójdzie, jak Ty będziesz tę nockę odsypiała :razz:

Moja banda psio/małżeńska nie da mi spać!:shake:
Mąż rano leci z psami:evil_lol:...no, sam leci,choć pojedynczo!...i zara na mnie napadają i każą wyłazić z łóżka...bo Zuzia chce se sama poleżeć,a Bercik jej pilnuje obok!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Trzymam kciuki za przygotowania do pierwszej wystawy Yanusi!Taką pięknotę trzeba koniecznie pokazywać...niech i inni napasą śliczną oczka:loveu::loveu::loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Moja banda psio/małżeńska nie da mi spać!:shake:
Mąż rano leci z psami:evil_lol:...no, sam leci,choć pojedynczo!...i zara na mnie napadają i każą wyłazić z łóżka...bo Zuzia chce se sama poleżeć,a Bercik jej pilnuje obok!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hehehehe skad ja to znam :lol: Odkad mam psa, moje pozne poranne wstawanie diabli wzieli. Teraz codziennie spac ok 22, rano 7 - 7.30 max i nie ma zlituj. Na szczescie u mnie tez meska pomoc, rano z pierwszym wyjsciem. Ja w podziece sniadanko szykuje dla obojga ;) No i ciagla wymiana przescieradel, bo przeciez po dworku najlepiej zaszyc sie pod ciepla kolderka:mad:

Posted

ageralion napisał(a):
Hehehehe skad ja to znam :lol: Odkad mam psa, moje pozne poranne wstawanie diabli wzieli. Teraz codziennie spac ok 22, rano 7 - 7.30 max i nie ma zlituj. Na szczescie u mnie tez meska pomoc, rano z pierwszym wyjsciem. Ja w podziece sniadanko szykuje dla obojga ;) No i ciagla wymiana przescieradel, bo przeciez po dworku najlepiej zaszyc sie pod ciepla kolderka:mad:

to Was zadziwię, wstaję ok 6 rano, żeby przed pracą polecieć z psami na spacer, ratlerek zwykle już przebiera nóżkami, a Yana smacznie sobie śpi i muszę ją budzić i namawiać do wyjścia :evil_lol: oczywiście na spacerku się rozkręca i wariuje jak to bokser, ale jak wychodzimy to się przeciąga i ziewa :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
to Was zadziwię, wstaję ok 6 rano, żeby przed pracą polecieć z psami na spacer, ratlerek zwykle już przebiera nóżkami, a Yana smacznie sobie śpi i muszę ją budzić i namawiać do wyjścia :evil_lol: oczywiście na spacerku się rozkręca i wariuje jak to bokser, ale jak wychodzimy to się przeciąga i ziewa :evil_lol:

Moja tez wyciagana z lozka. Jesli jej nie ubiegniemy ze wstaniem, to menda mala nasika w przedpokoju i nawet nie pisnie, ze na dwor chce ;) Mam nadzieje, ze niedlugo pojmie w czym rzecz :evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
Wiosna za oknem, aż się chce biegać z pieskami ;))

Pozdrowionka kwietniowe :)

nie ma już u Was śniegu :crazyeye: nie wierzę :razz: czekam dowody w postaci zdjęć :evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Dziendoberek:loveu:
U nas tez wiosna:multi:Ale jam troche przeziebiona:placz:
Jak zwylke czekalam na zime, pierwszy snieg-chora, czekalam na wiosne, przyszla-chora:placz:

oj, to niedobrze, zdrówka życzę :loveu:

Posted

:eviltong: byliśmy się przywitać z Donną Yaną. Ps. już pisałam u Patisy, możecie się zgadać bo Ona będzie ze swoim dalmatem Frodem na tej samej wystawie co Wy.....:p Aneczka - szpieg z Krainy Deszczowców

Posted

aneczka23 napisał(a):
:eviltong: byliśmy się przywitać z Donną Yaną. Ps. już pisałam u Patisy, możecie się zgadać bo Ona będzie ze swoim dalmatem Frodem na tej samej wystawie co Wy.....:p Aneczka - szpieg z Krainy Deszczowców

tylko nie wiadomo czy tego samego dnia :roll:

Posted

Yana napisał(a):
wiosna zagościła na dobre w naszym ogródku :lol:

Jakie sliczniusie :loveu::loveu: Jak mi sie marzy wlasny ogrodek :placz: W sobote ma byc nawet do 20 stopni. Juz planuje jakas wyprawe calodniowa :multi:

Posted

właśnie wstałam... co jest na śniadanie ?

może wyjdę sobie na spacerek ?

jak mam dobry humorek pozwalam Mikusiowi poleżeć na moim legowisku :lol: