Jump to content
Dogomania

Yanusia i Melcia moje kochane małpiszonki :-)

Recommended Posts

Posted

aneczka23 napisał(a):
Dziś szaleje z czasem. Mam chyba ze dwie h wolnego, więc uparłam się nadrobić wszystko. W planie na dziś znalazła się także wizyta u Yany. Nareszcie zaliczyłam cały wątek. Widzę, że Towarzystwo Boxiowe już tu zadomowione. I my będziemy przychodzić do cukiereczka. Jako, że temat wystaw mnie mocno przyciągnął w te strony to byłabym dźwięczna za foty z prób i wystaw :p :cool1: Buziaki

witamy, witamy :loveu::loveu: jutro próba generalna przed wystawą, może uda mi się coś sfotografować :lol: a z wystawy będą na pewno, no chyba, że Yana się rozcieczkuje i na wystawę nie pojedziemy :razz:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
witamy, witamy :loveu::loveu: jutro próba generalna przed wystawą, może uda mi się coś sfotografować :lol: a z wystawy będą na pewno, no chyba, że Yana się rozcieczkuje i na wystawę nie pojedziemy :razz:

Moja Sarcia jest wlasnie rozcieczkowana:evil_lol:Wiec jestesmy na bacznosci bo kawalerzy krąża:evil_lol:
Czekam na fotki:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Moja Sarcia jest wlasnie rozcieczkowana:evil_lol:Wiec jestesmy na bacznosci bo kawalerzy krąża:evil_lol:
Czekam na fotki:loveu:

a jacyś konkretni ci kawalerzy ? bo do Yany takie małe kajtki ze wsi ściągają :evil_lol:

Posted

Hejka:loveu:
Haha ''kajtki'' :evil_lol: biedna Yana :diabloti:
A co tam u ślicznotki :cool3:
widze, że jutro fotki będą:cool3: to czekamy czekamy :eviltong:

Posted

Yana napisał(a):
a jacyś konkretni ci kawalerzy ? bo do Yany takie małe kajtki ze wsi ściągają :evil_lol:

No wlasnie same ,,kajtki" :placz:Raz widzialam takie ciacho boxera ale na szelkach pilnowany nie wymknie sie na panienki:evil_lol:

Posted

Witanko ;)) Nie mam już siły do pracy, niewyspana jestem, bo Vadir rzygał nad ranem, a na zewnątrz takie piękne słońce, że chciałoby się pójść na spacer....

Posted

Cześć Yanko :loveu:
Ale masz cukiereczka :loveu::loveu::loveu: Ona ma taką piękną mordkę i ślicznie stoi ;) Kiedy i gdzie się wybieracie na wystawę? Chyba nie doczytałam takowej informacji? Może Lublin :oops: Powodzenia życzę i dobrej zabawy :kciuki: :kciuki:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Się witam! :loveu: I o zdjęcia pytam? :p

Mam nadzieję, że będziecie focić pierwszy wystep??? Trzymam kciuki!

Będziemy, będziemy :lol: Dziękuję za kciuki, przydadzą się :lol:

Posted

Selket napisał(a):
Cześć Yanko :loveu:
Ale masz cukiereczka :loveu::loveu::loveu: Ona ma taką piękną mordkę i ślicznie stoi ;) Kiedy i gdzie się wybieracie na wystawę? Chyba nie doczytałam takowej informacji? Może Lublin :oops: Powodzenia życzę i dobrej zabawy :kciuki: :kciuki:

za tydzień będziemy wystawiać się w Nowym Dworze Maz.
Myślałam o Lublinie, jest chyba 19-tego kwietnia, ale nie dam rady :shake:

trochę się denerwuję jak będzie, bo to pierwszy raz :roll: mam nadzieję, że Yanka sobie poradzi :razz:

Posted

Yana napisał(a):
za tydzień będziemy wystawiać się w Nowym Dworze Maz.
Myślałam o Lublinie, jest chyba 19-tego kwietnia, ale nie dam rady :shake:

trochę się denerwuję jak będzie, bo to pierwszy raz :roll: mam nadzieję, że Yanka sobie poradzi :razz:

ooo.....szkoda, że nie Lublin :placz: Na pewno wszystko się uda i będzie się dobrze bawili ;)

Posted

[quote name='Kaya93']Hej:loveu:
są upragnione fotki:multi::loveu:
http://img230.imageshack.us/img230/3895/3365.jpg miodzio:loveu::loveu:

http://img27.imageshack.us/img27/655/3359.jpg ulala jaka modelka :loveu::eviltong:

I czym Ty sie martwisz :eviltong: Yana jest śliczna i dzielna poradzi sobie ;)

:thumbs::kciuki: ale kciuki oczywiście są :kciuki:

kciuki są wskazane, bo nie wiadomo jak się małpa będzie zachowywać :cool3: