Jump to content
Dogomania

NOWE IMPORTY Z HISZPANII W HODOWLI OSANNA !!!

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Gorzała, Nim...ka & Alllllll.

@Olcia P. & dziobek

jesteście okrutni - a to był pewnie "Cienki" żart ze strony Pana J. :wink:

Rzecz by można taki Psikus Świąteczno-Noworoczny !!!!

A to FIGLARZ z tego naszego Jadzon-ka....... Hahaha !!! :cunao:

A poważnie jak zwykł powiadać jeden z moich kolegów „dla mnie DNO”.

Oczywiście nie mogę dosadniej napisać co o tym sądzę booo mnie Pan „Marek z Gromem” na BACZNOŚĆ postawi (pozdrawiam serdecznie ;-)).

Jak too leciało ??? „Jadzon masz ..... czy sam ....??? ” Jak widać na zał. obrazku sam ....

W oficjalnej wersji:

Noooo Jadzon !!!! podejmij wyzwanie jesteś facet czy dasz sobą manipulować !!!

:grins:

Posted

No bo czym tu sie chwalić? To nawet dla hiszpanów nie jest majorka chyba!

To nawet nie jest mix buldoga z motocyklem! Koszmar!

Ojciec Aitor niby champion Hiszpanii, wspanilay pies, super pochodzenie...no i wlasnie efekty widac!

Hiszpanie mogą byc dumni ze swojego championa! A jakze :evilbat:

Posted

Jako moderator przypominam, ze fotki zgodnie z regulaminem maja miec 500x500 jako maksymalne wstawione, jak sa wieksze mozna dać linka :) nie przestrzegam tego rygorystycznie, no ale troche musze :)

A swoją droga to wstawiajcie fotki majorek, a nie jakiś ładnych kundeków :evilbat:

Posted

Tak obejzałam te wszystkie zdjęcia, ktore tu wstawiliście, nie czytałam wszystkiego, ale odważe sie zapytać.. czy te wszystkie psy sa z papierami? oprocz tego mieszańca przedstawionego na ostatniej stronie ? bo jakby nie patrzec psy różnią się od siebie i to zówazy kazdy, ktory absolutnie nie zna sie na majorkach, a miał kontakt tylko z jedną na wystawie :lol:

Posted

Gorzała dzięki za tak wyczerpującą odpowiedz ;) a co do zdjęcia umieszczonego na przedostatniej stronie to jako mix jest ładny ;) ale z majorką to chyba nie ma wiele wspólnego ;)