ayshe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 wyjatek-widze ze masz baardzo idealistyczne podejscie do ludzi i ich zwyczajow.;) . rozmawialam dzisiaj z innymi ludzmi.chca adoptowac uttiwarunek sterylki przyjeli jako decydujacy.jutro przejedzie sie ktos ode mnie do nich i zobaczy jaki to domek. moje odczucia:w ksali 10 stopniowej maja 5 .pol na pol z ocena.jak na moj gust to sa za malo "zdesperowani".woleliby donka[moda] itd.ale nei ma co skreslac.utti ma pierszenstwo. Quote
Wyjątek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 nie to, że podejście. wiem , że tak nie jest jak napisałam i pewnie niestety by nie było dlatego napisałam MOŻE. ale bardzo bym chciała, zeby jednak ludzie inaczej podchodzili do tej kwestii a takich niestety mało. ale w sumie może obostrzenia by cos dały... może.... Quote
shida Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 znajac nasz kraj to raczej byloby wiecej bezpapierowych miotow i tyle :( niestety to nadal najwieksza plaga - typu ogloszenia ze szczenieta/kocieta [B]po rodowodowych rodzicach[/B] itd... heh :( Quote
mch Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79011[/URL] piekny 5-o letni do adopcji Quote
Ivonna70 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witam! Do moich kompetencji zaliczono szukanie nowych domostw. Dom dla Utti zostal wyeliminowany ze wzgledu na nieodpowiedzialne wypowiedzi niedoszlych opiekunow adopcyjnych. Szukamy z Ayshe dalej. Quote
modliszka84 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 szkoda ze domek dla Utti nie wypalił. ale trudno, nie poddajemy się :lol: Quote
LAZY Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Najbardziej lubię właśnie takie wiadomości!!!:multi: Quote
modliszka84 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 trzymam :thumbs: za Utti ... Ayshe nic nie pisze, ale tu się domek kroi :cool3: Quote
ayshe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 boszszboszszboszsz bo dowiedzialam sie o decyzji ze 2 godz temu iiiii zamarlam wstrzymujac oddech...ale pieeeekny domek i kochany sie szykuje...po prostu....cicho szszszaaa :loveu: Quote
modliszka84 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 oj tak... domek cuuuudowny :loveu: Quote
mimoza Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jesteście kochane!!!!! Bałam się, że ayshe mnie obśmieje i powie "młotku, ty się nie nadajesz!". Tak się cieszę, że wierzysz we mnie :loveu: Quote
ayshe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 mimoza-slonko ja za kazdego z was dam sie pociac i poddac wiwisekcji:loveu:.jestem z ciebie dumna,uwazam ze to super pomysl i dasz sobie rade absolutnie-zawsze ci pomoge jak bedzie trzeba. Quote
mimoza Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 To teraz ja się zrewanżuję (póki jeszcze mnie nie zgnoiłaś na tresurze): Kooooocham Cię :loveu: Quote
ayshe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 jesooo kooochajmy sie,make peace and love...rany naprawde strasznie sie icesze...tak mi zalezalo zeby utti dobrze trafila...a jakos sie zaciely domki.....i juz normalnie rozne mysli mi po glowie chodzily:roll:..a tu normalnie taka super wiadomosc.zobaczysz ze bedize ekstra.sunia pryz balto nabierze radochy z zycia a balto sie wyciszy przy cioci.zawsze namawiam zeby miec ze dwa onki:oops::diabloti:. Quote
LAZY Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ależ cudowna wiadomość!!! Rewelacja! Mnie wiele razy kusi, zeby te największe bidy przygarniać, ale wiem, ze nie mam na to warunków...ani mieszkaniowych ani finansowych...ale jak tylko sytuacja się zmieni to na pewno stanę się dumnym posiadaczem owczarkowej bidy! Mimoza jestes wielka! Trzymam kciuci za Waszą trójkę!!! Quote
mimoza Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jutro jadę po sunię z dogomaniaczką nick AnK. Jest kochana i zaproponowała swoją pomoc :multi::multi::multi: Jestem bardzo wdzięczna za wszystkie pozostałe propozycje pomocy, bo było ich więcej... Quote
mch Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 mimoza trzymam kciuki za pomyslnosc całej akcji !!! jestes wielka !!! i TZ twój tyżżżż :loveu: Quote
mimoza Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzięki, trzymajcie kciuki, żeby Balto jej nie zeżarł z zazdrości lub odwrotnie :razz: Quote
ayshe Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 daj jej spokoj na zaaklimatyzowanie sie.tak zetydzien nie badz namolna.balto traktuj normalnie.on nie ma problemow z psami.nie sadze zeby byl zazdrosny[cokolwiek to slowo znaczy]ale pochowaj mu wszystkie zabawki w domu i wiecej mecz na spacerach. Quote
mimoza Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A jak z karmieniem, w dwóch różnych pokojach na początek? Quote
modliszka84 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :multi:Utti jeszcze nie wie, jaka ją jutro niespodzianka spotka ;) Czekamy w takim razie razem z Utti jutro :loveu: Quote
LAZY Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Już jest jutro...czekam zniecierpliwiona!!!:multi: Quote
mimoza Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='LAZY']Już jest jutro...czekam zniecierpliwiona!!!:multi:[/quote] Poczekajcie, wyjeżdżamy z Warszawy o 12.30. Dopiero wieczorkiem zdam relację. No, może zadzwonię do ayshe, bo jak tego nie zrobię to i tak będzie mnie nękać :loveu:;) Quote
Recommended Posts