Złośnica Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 zdrowie rudzielców 8) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
wi_wa Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Wszystkiego najlepszego dla poważnego i statecznego psa BIGOSA. Quote
Złośnica Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='wi_wa']Wszystkiego najlepszego dla poważnego i statecznego psa BIGOSA.[/quote] pppfffffff...ty chyba nie wiesz co piszesz :lol: :lol: :lol: :evilbat: Quote
malawaszka Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 100lat Bigosiku :laola: :drinking: :drinking: :drinking: Duuuuużo zdrówka przede wszystkim :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 BIGOSKU wszystkiego Naj Naj Naj :new-bday: :laola: :tort: :BIG: :bday: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
asher Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ale zleciało :o Stooo laaaat!!! :BIG: :laola: :drinking: Quote
XXL Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='tufi']Taaa jestesmy juz wiesniakami :lol: 8) A z psow zrobily sie wiejskie burki :lol: Wiec tak: - na spacerze idzie za nami szpaler dzieciakow, ktore chca poglaskac "te ladne psy" - nawoluja sie z drugiego konca, podchodza do plotow, zeby ogladac "te fajne psy" - psy taplaja sie w blotkach, jeziorkach, buszuja w zbozu, tarzaja sie w pokrzywach i ostach - szal cial - gonia sie po pokojach, dostaly swoj prywatny tapczan i pokoj - zra wiejska trawe na kilogramy Generalnie jest super. Mi sie nie podobaja jedynie wszystkie robale, a jest ich tu sporo :evilbat: Netu na wsi nie mam, wiec bede z doskoku - chcemy kupic jakiegos blueconnecta czy cos...[/quote] hahaha ale blogo :D co do netu to polecam ewetnualnie jakas neostrade w takich warunkach ... bo bluecon.... odradzam to szczerze ! Quote
LAZY Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Sto lat, sto lat!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
tufi Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 Bigosiu dziekuje :) Mamy Idea Edge (orange juz w sumie) - dziala rewelacyjnie. Nie moge miec neostrady, bo tu nie ma telefonow, brak linii, kabelkow itp. :lol: Wiejskie dzieci najbardziej boja sie Buni, Bigos jest ich ulubiencem do tego stopnia, ze przychodza pod balkon i wolaja: "Biiiigooossss choooodz naaa dwooorrr" - a Bigos widzac dzieciaki kladzie sie na ziemi i nie rusza, poki nie zostanie wyglaskany. Do tego mamy polowania na zurawie i kukurydze oraz jelenie na rykowisku, proby zaprzyjaznienia sie z dziwnymi duzymi psami ze szkolki jezdzieckiej itp itd :D Quote
kleo Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 hehe, typowy slodki bullcio :D , ja rowniez zycze''stoooooo lat'' dla Bigiosiaa!!! :angel: :angel: :wink: Quote
tufi Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 No to zaczynamy swietowac 3 urodzinki Ksiezniczki czyli Berci, Bronki Stonki vel. Bercika Albercika :D Bunia musi poczekac do grudnia ze swietowaniem ;) Quote
Alicja Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [b]100 psich lat dla małej Księżniczki [/b] :wink: :drinking: :new-bday: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: to tak będziemy pijać do grudnia :wink: A tak wogóle to Wam zazdraszczam lokalizacji mieszkanka 8) Quote
malawaszka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 łiii 100LAT Berciku :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Bercia, przede wszystkim dużo, dużo zdrówka!!! :BIG: :tort: :drinking: Quote
tufi Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 No to grupa BBB ma swojego prywatnego magistra na uslugach 8) Obronilam dzis w koncu prace o imionach zwierzat - ufff :) Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 :laola: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: [b]ogromniaste GRATULACJE [/b] Quote
asher Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Tufi!!! :o Jak mogłaś???!!! :placz: Normalnie chyba doła złapię!!! Buuuuu, kolejna nas, wiecznych studentów zdradziła!!! :placz: Ech, gratulacje :wink: :drinking: Quote
LAZY Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Gratulacje!!!! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Dag Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 gratulacje!!! Asher- ja Cie nie zdradze!!! [size=2]zeby wyleciec z 5tego roku, to sie trzeba baaaardzo zdolnym byc[/size] :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Hahaha, Dag, faktycznie :cunao: Ja wyleciałam na trzecim, a podobno z moich studiów nie da się wylecieć :lol: A jak za jakiś tydzien nei zrobię absolutorium, to pewnie znów wylecę :roll: [size=1]A studiuję już 10 lat w sumie[/size] :oops: :oops: :oops: Quote
Dag Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='asher']a podobno z moich studiów nie da się wylecieć [/quote] SWPS??? Quote
asher Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='Dag'][quote name='asher']a podobno z moich studiów nie da się wylecieć [/quote] SWPS???[/quote]Nie, WDiNP ID :lol: Quote
Dag Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Że UW? Nie no, przeciez stamtad sie da wyleciec... 8) Ja wylecialam ze studiow prywatnych, mega platnych i pod koniec 5tego roku. :evilbat: Quote
Recommended Posts