Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tufi']Taaa jestesmy juz wiesniakami :lol: 8) A z psow zrobily sie wiejskie burki :lol:
Wiec tak:
- na spacerze idzie za nami szpaler dzieciakow, ktore chca poglaskac "te ladne psy"
- nawoluja sie z drugiego konca, podchodza do plotow, zeby ogladac "te fajne psy"
- psy taplaja sie w blotkach, jeziorkach, buszuja w zbozu, tarzaja sie w pokrzywach i ostach - szal cial
- gonia sie po pokojach, dostaly swoj prywatny tapczan i pokoj
- zra wiejska trawe na kilogramy
Generalnie jest super.
Mi sie nie podobaja jedynie wszystkie robale, a jest ich tu sporo :evilbat:
Netu na wsi nie mam, wiec bede z doskoku - chcemy kupic jakiegos blueconnecta czy cos...[/quote]

hahaha ale blogo :D
co do netu to polecam ewetnualnie jakas neostrade w takich warunkach ... bo bluecon.... odradzam to szczerze !

Posted

Bigosiu dziekuje :)
Mamy Idea Edge (orange juz w sumie) - dziala rewelacyjnie. Nie moge miec neostrady, bo tu nie ma telefonow, brak linii, kabelkow itp. :lol:

Wiejskie dzieci najbardziej boja sie Buni, Bigos jest ich ulubiencem do tego stopnia, ze przychodza pod balkon i wolaja: "Biiiigooossss choooodz naaa dwooorrr" - a Bigos widzac dzieciaki kladzie sie na ziemi i nie rusza, poki nie zostanie wyglaskany.
Do tego mamy polowania na zurawie i kukurydze oraz jelenie na rykowisku, proby zaprzyjaznienia sie z dziwnymi duzymi psami ze szkolki jezdzieckiej itp itd :D

Posted

No to zaczynamy swietowac 3 urodzinki Ksiezniczki czyli Berci, Bronki Stonki vel. Bercika Albercika :D
Bunia musi poczekac do grudnia ze swietowaniem ;)

Posted

[b]100 psich lat dla małej Księżniczki [/b] :wink: :drinking: :new-bday: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking:
to tak będziemy pijać do grudnia :wink:
A tak wogóle to Wam zazdraszczam lokalizacji mieszkanka 8)

• 2 weeks later...
Posted

Tufi!!! :o Jak mogłaś???!!! :placz: Normalnie chyba doła złapię!!! Buuuuu, kolejna nas, wiecznych studentów zdradziła!!! :placz:

Ech, gratulacje :wink: :drinking:

Posted

gratulacje!!!

Asher- ja Cie nie zdradze!!!

[size=2]zeby wyleciec z 5tego roku, to sie trzeba baaaardzo zdolnym byc[/size] :lol: :lol: :lol:

Posted

Hahaha, Dag, faktycznie :cunao:

Ja wyleciałam na trzecim, a podobno z moich studiów nie da się wylecieć :lol: A jak za jakiś tydzien nei zrobię absolutorium, to pewnie znów wylecę :roll: [size=1]A studiuję już 10 lat w sumie[/size] :oops: :oops: :oops:

Posted

Że UW?
Nie no, przeciez stamtad sie da wyleciec... 8)

Ja wylecialam ze studiow prywatnych, mega platnych i pod koniec 5tego roku. :evilbat: