Soema Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Najprawdopodobniej 29 marca chcielibyśmy jechać do Boguszyc po kolejne psy, żeby zabrać je do Ani do hotelu. Będą 4 osoby ja, Ania i Teqquila z TŻ, zabieramy Ciaputkę i 2-3 inne psiaki. Czy ktoś z Zarządu będzie wtedy w OS, żeby nas wpuścić i pokazać psiaki? Quote
ostatniaszansa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Soema, a o ktorej bedziecie? wlasnie sie okazalo, ze na weekend bede w Boguszycach 26-29, a nie w ten weekend, bo sie z Susi pomemlalo. aaaatko, jaki Meksyk/Agnieszka ps. Sushi w niedziele bedzie przygotowana tak czy inaczej, na szczescie ani pani BW ani Marzena nie darza jej szczegolnym uwielbieniem.../Agnieszka Quote
malawaszka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Soema']Najprawdopodobniej 29 marca chcielibyśmy jechać do Boguszyc po kolejne psy, żeby zabrać je do Ani do hotelu. Będą 4 osoby ja, Ania i Teqquila z TŻ, zabieramy Ciaputkę i 2-3 inne psiaki. Czy ktoś z Zarządu będzie wtedy w OS, żeby nas wpuścić i pokazać psiaki? no i Haśko i tego drugiego do Krk nie? :lol: Quote
Soema Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 malawaszka napisał(a):no i Haśko i tego drugiego do Krk nie? :lol: Aaaa tak Waszko :) wybacz, tak jeszcze one :) Rano Agnieszka będziemy koło 9 - 10, bo nas długa droga czeka. Quote
ostatniaszansa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 to ja poczekam na Was w schronisku i obejrzymy psiaki, co?/Agnieszka Quote
Soema Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ostatniaszansa napisał(a):to ja poczekam na Was w schronisku i obejrzymy psiaki, co?/Agnieszka Tak chyba będzie najlepiej, na pewno ciężko będzie wybrać nam. Ciekawe, czy nas spotka jakaś przygoda ;) Quote
malawaszka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 to ja chyba już zacznę zaciskać :kciuki: Quote
ostatniaszansa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jesli chcecie szukac malych pieskow u Marzeny, to przygoda murowana :)/Agnieszka Quote
Soema Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ostatniaszansa napisał(a):Jesli chcecie szukac malych pieskow u Marzeny, to przygoda murowana :)/Agnieszka :grins: zobaczymy... Quote
ostatniaszansa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 a tak na powaznie, to jakies konkretne wymiary, kolory, plec itp itd? bo mozemy w ta sobote poszukac i porobic fotki? Nie mamy w planach spedzenia kolejnych 5h na komendzie, wiec raczej sie wyrobimy ze zdjeciami :)/Agnieszka Quote
Soema Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ostatniaszansa napisał(a):a tak na powaznie, to jakies konkretne wymiary, kolory, plec itp itd? bo mozemy w ta sobote poszukac i porobic fotki? Nie mamy w planach spedzenia kolejnych 5h na komendzie, wiec raczej sie wyrobimy ze zdjeciami :)/Agnieszka Nic nie mamy. Jedziemy poznać psy choć trochę i wybrać max. 3. Quote
Anna_33 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Biedny Zwirek....jak on ten dlugi weekend w Boguszycach przezyje... Quote
ostatniaszansa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 chyba chodzi o Hipcia? Ja proponuje Zwirka - mixa rodezjana od Agaty, ktory jest sliiiiiiiczny. A Hipek bedzie mnie mial u siebie przez 2,5 dnia, na pewno bedzie zachwycony :):):) Quote
mgie Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Anna_33 napisał(a):Biedny Zwirek....jak on ten dlugi weekend w Boguszycach przezyje... Nie wiem czy odebrałaś pw dzwoniła studentka weterynarii zainteresowana tym nowym psem ? Quote
Anna_33 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Nie odebralam ((( i niestety nie dzwonila. O Hipcia, Hipcia....biedny psiak ;-)zdecydowanie lubi spokoj )) Quote
ostatniaszansa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 eee tam, on mnie lubi, tylko wstydzi sie przyznac....taki niesmialy piesek jest ;)/Agnieszka Quote
Soema Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Już nie wiem który to Żwirek :) pokażesz go nam na miejscu :) ile było adopcji w tym miesiącu? Quote
gagata Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Anno, to może zacznijcie od spisania psów, które Marzena K. uwaza za swoje, zażądajcie okazania ich aktualnych książeczek a od niej samej zwrotu kosztów, które OS ponosi na utrzymanie tych psow. Zaznaczam - zwrotu kosztów a nie odebrania karmy zwierzetom. Niech to bedzie na pismie, oficlanie przesłane, żeby w przyszłości stanowiło prawdziwy dokument... To tak na poczatek.Wszystko zależy od prawnika z którym wspólpracujecie. A czy pomieszczenie, które ona zajmuje jest dzierżawione przez OS czy nie? Bo jesli tak, to łatwiej wyprowadzic stamtad pania Marzenke, to chyba prywatny gość BW... Quote
sleepingbyday Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 o, gagata kuta na dwie nogi, świetny pomysł :-)! dziewczyny, o jakim hipciu wy piszecie? o moim ukochanym słoniu? oj, chyba nie..? aha, podajcie mi na PW tel. do p. józefa (o ile on będzie o tej 9 w niedzielę w schronie). kurka, co zrobimy z sushi, abrakadabra? Quote
ostatniaszansa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Gagato, ciezko sie wyprowadza kogokolwiek skadkolwiek jak leci na Ciebie z lapami, a potem rzuca czym popadnie. Policja na wszelki wypadek boi sie wejsc do srodka i kolo sie zamyka. Czekamy na kilka ciekawych papierkow z urzedu mniasta Starachowice i wtedy bedzie mozna bardziej konkretnie ruszyc ta sprawe/ Agnieszka Quote
Anna_33 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wydaje mi sie, ze sensowny jest pomysl z oficjalnym pismem o zwrot kosztow. Oczywiscie bedzie to sztuka dla sztuki, ale fakt, to moze sie przydac. Tez uwazam, ze ona jest na terenie dzierzawionym przez OS, ale dokumentacja prawdopodobnie nie istnieje. Zawsze moze mowic, ze miala ustna umowe z BW, ze jest wlasnie gosciem itd. Zwirek to ten pies wielkosci cielaka... Tel do Jozefa i do Agaty dostaniesz w pakiecie od Agnieszki :-) Quote
ostatniaszansa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Zwirek nie jest wielkosci cielaka!!! Jest wyrosniety i tyle... Ale to lagodne, kochane i przytulasne stworzenie i zasluguje na to, aby miec nowy domek. Mial brata, ae niestety brat dostal skretu kiszek i nie udalo sie go uratowac:( Teraz siedzi na kanapie u Agaty (no dobra, troche sie wyroznia z tlumu) i jak ktos do niego podchodzi, to najpierw sie stresuje, a potem nadstawia do glaskania. Szybko sie przelamuje, jak pierwszy raz do niego lecialam, to mu sie nogi ze strachu trzesly (wydaje mi sie, ze Hipek jakies nieprawdziwe plotki po schronisku roznosi....:mad:)/Agnieszka Anna_33 napisał(a):Wydaje mi sie, ze sensowny jest pomysl z oficjalnym pismem o zwrot kosztow. Oczywiscie bedzie to sztuka dla sztuki, ale fakt, to moze sie przydac. Tez uwazam, ze ona jest na terenie dzierzawionym przez OS, ale dokumentacja prawdopodobnie nie istnieje. Zawsze moze mowic, ze miala ustna umowe z BW, ze jest wlasnie gosciem itd. Zwirek to ten pies wielkosci cielaka... Tel do Jozefa i do Agaty dostaniesz w pakiecie od Agnieszki :-) Quote
Soema Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jak Żwirek taki fajny, to może załóżcie mu osobny wątek, może się zbiorą deklarację? Ja chyba teraz jestem w kolejce u Wiosny pierwsza, odstąpię miejsce. Bo ja mam psy u Ani i Fundacyjne, ale to inne hotele. Quote
ostatniaszansa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 jutro bedziemy w Boguszycach, dofoce Zwirka :) To mix rodezjana, wiec troszke wiekszy niz standardowe sloniatko... ale nie ma tej tradycyjnej pregi. Soema, dziekujemy za chec odstapienia miejsca, mam nadzieje, ze uda nam sie skorzystac :) /Agnieszka Quote
Recommended Posts