Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno jest jakaś Pani z Krakowa zainteresowana Luną - oby się zdecydowała

Luna jest fantastyczna!! Taka kochana, tak prosiła o dotyk

Zdjęcia z dzisiaj

Posted

Witam wszystkich i Ciebie Fizia. Zgadza się -jesteśmy zainteresowani Luną i to bardzo. Wydaje się być naprawde sympatyczną psinką :) mam nadzieje ,że nasz kot zostanie przez Lunkę zaakceptowany.

Posted

Nysza napisał(a):
Witam wszystkich i Ciebie Fizia. Zgadza się -jesteśmy zainteresowani Luną i to bardzo. Wydaje się być naprawde sympatyczną psinką :) mam nadzieje ,że nasz kot zostanie przez Lunkę zaakceptowany.

Ooooo cudownie!!!!:loveu:

Witamy serdecznie!

Z całej siły trzymam w takim razie kciuki za to, żeby wszystko się udało.

Zupełnie szczerze muszę powiedzieć, że to jeden z najsympatyczniejszych psów, jakie spotkałam.
Miłośc do człowieka aż z Niej bije.
Faktycznie w tym boksie wygląda zdecydowanie smutniej, niż kiedy robiłyśmy Jej zdjęcia na trawie....na zdjęciu widać, jak się tuli do mojej ręki, jakby mogła, to by przeniknęła przez te kraty....:-(

Szepnęłam Jej dziś na ucho, żeby jeszcze chwilę wytrzymała, bo chyba znalazł się Domek :)

Byłabym w absolutnym szoku, gdyby się okazało, że chciałaby polować na kota, ten psaik wygląda jak chodząca radość i dobroć

Posted

[quote name='fizia']Podobno jest jakaś Pani z Krakowa zainteresowana Luną - oby się zdecydowała

Luna jest fantastyczna!! Taka kochana, tak prosiła o dotyk

Może się Pani zdecyduje,bo na ostatnich zdjęciach Luneczka coraz smutniejsza:-(.Jak robiłyście Jej sesję zdjęciową to była taka szczęśliwa.Widać,że bardzo tęskni za człowiekiem.:shake:

Posted

Niestety ja nie mam pojęcia...

Może Truskawa będzie wiedziała.

Większość psów w schronisku trafia z interwencji - błąkają się gdzieś same, porzucone

Posted

już się cieszę , ze będziemy mieć tak uroczą psinkę ... teraz tylko trzymać kciuki aby wszystko szybko i sprawnie załatwić ( czytaj znaleźć wolny dzień od pracy aby pojechać do schroniska :) )

Posted

Czyli już postanowione?;)

Oj byłoby cudownie!!!

Kurcze szkoda, ze się wcześniej nie dogadaliśmy, bo byłam dzisiaj w schronisku, ale tak szczerze mówiąc, to nie wiem i tak, jakby to było z Burką i Luną, bo Burka biedna kilka razy wymiotowała i była dośc mocno niespokojna.

A gdzie Luna miała szczęście zostać wypatrzona?

Ostatnio odnawiałam gumtree i alegratkę chyba

Posted

Jejciu jakie EKSTRA wieści:multi::multi::multi: widzę, że Państwo zdecydowani dać domek Lunie:multi::multi::multi: SUPER, że pojawiliście się Państwo na wątku Luny :loveu:...
a Luneczka przepiękna i przekochana psinka:loveu: zasługuje na ciepły domek pełen miłości ...

a na tej fotce jest strasznie podobna do mojej Kiarci

można by je pomylić (jak to się zresztą stało przy sterylizacji:eviltong:)

tak strasznie się cieszę:multi:
czekam z niecierpliwością (i inne cioteczki z dogo:eviltong:) na foteczki i wieści z domku:loveu:

Posted

ja również się cieszę - a mój mąż to już chce porzucić prace aby jechać po LUNĘ :diabloti: ...
Luno - jeszcze chwilkę cierpliwości , już niedługo :multi:

a znalazł ją mój mąż wpisując hasło "oddam psa" - wyskoczyła strona gumtree i nastąpiła miłość od pierwszego wejrzenia :loveu:

TRUSKAWKO - proszę napisz jak LUNA znalazła się w schronisku :???:

Posted

bardzo się cieszę, że wypatrzyliście właśnie Lunę - a do tego miłość od pierwszego wejrzenia fiu fiu :loveu::loveu::loveu: z pewnością można się w niej zakochać - ja też wierszyki do niej pisałam:eviltong::cool3::evil_lol:

Posted

Tak się cieszę!!!!

Z całego serca dziekujemy, że postanowiliście dać szansę Lunie - jestem pewna, że to wspaniały wybór, a Ona odwdzięczy się po stokroć swoją miłością i radością!!