necia25 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Luneczko kiedy i do Ciebie uśmiechnie się Słoneczko? Quote
fizia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Podobno jest jakaś Pani z Krakowa zainteresowana Luną - oby się zdecydowała Luna jest fantastyczna!! Taka kochana, tak prosiła o dotyk Zdjęcia z dzisiaj Quote
Nysza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Witam wszystkich i Ciebie Fizia. Zgadza się -jesteśmy zainteresowani Luną i to bardzo. Wydaje się być naprawde sympatyczną psinką :) mam nadzieje ,że nasz kot zostanie przez Lunkę zaakceptowany. Quote
ala Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='necia25']Luneczko kiedy i do Ciebie uśmiechnie się Słoneczko? Na razie to Luneczka się uśmiecha:lol: Quote
fizia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Nysza napisał(a):Witam wszystkich i Ciebie Fizia. Zgadza się -jesteśmy zainteresowani Luną i to bardzo. Wydaje się być naprawde sympatyczną psinką :) mam nadzieje ,że nasz kot zostanie przez Lunkę zaakceptowany. Ooooo cudownie!!!!:loveu: Witamy serdecznie! Z całej siły trzymam w takim razie kciuki za to, żeby wszystko się udało. Zupełnie szczerze muszę powiedzieć, że to jeden z najsympatyczniejszych psów, jakie spotkałam. Miłośc do człowieka aż z Niej bije. Faktycznie w tym boksie wygląda zdecydowanie smutniej, niż kiedy robiłyśmy Jej zdjęcia na trawie....na zdjęciu widać, jak się tuli do mojej ręki, jakby mogła, to by przeniknęła przez te kraty....:-( Szepnęłam Jej dziś na ucho, żeby jeszcze chwilę wytrzymała, bo chyba znalazł się Domek :) Byłabym w absolutnym szoku, gdyby się okazało, że chciałaby polować na kota, ten psaik wygląda jak chodząca radość i dobroć Quote
ala Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='fizia']Podobno jest jakaś Pani z Krakowa zainteresowana Luną - oby się zdecydowała Luna jest fantastyczna!! Taka kochana, tak prosiła o dotyk Może się Pani zdecyduje,bo na ostatnich zdjęciach Luneczka coraz smutniejsza:-(.Jak robiłyście Jej sesję zdjęciową to była taka szczęśliwa.Widać,że bardzo tęskni za człowiekiem.:shake: Quote
Nysza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 proszę mi powiedzieć jak Luna trafiła do schroniska ???? Quote
ala Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 To nie pozostało Nam nic innego jak tylko trzymać kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: za smutniutką Lunę. Quote
Nysza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 bo długo już jest w schronisku - takie mam wrażenie ... Quote
fizia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Niestety ja nie mam pojęcia... Może Truskawa będzie wiedziała. Większość psów w schronisku trafia z interwencji - błąkają się gdzieś same, porzucone Quote
Nysza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 już się cieszę , ze będziemy mieć tak uroczą psinkę ... teraz tylko trzymać kciuki aby wszystko szybko i sprawnie załatwić ( czytaj znaleźć wolny dzień od pracy aby pojechać do schroniska :) ) Quote
fizia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Czyli już postanowione?;) Oj byłoby cudownie!!! Kurcze szkoda, ze się wcześniej nie dogadaliśmy, bo byłam dzisiaj w schronisku, ale tak szczerze mówiąc, to nie wiem i tak, jakby to było z Burką i Luną, bo Burka biedna kilka razy wymiotowała i była dośc mocno niespokojna. A gdzie Luna miała szczęście zostać wypatrzona? Ostatnio odnawiałam gumtree i alegratkę chyba Quote
necia25 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jejciu jakie EKSTRA wieści:multi::multi::multi: widzę, że Państwo zdecydowani dać domek Lunie:multi::multi::multi: SUPER, że pojawiliście się Państwo na wątku Luny :loveu:... a Luneczka przepiękna i przekochana psinka:loveu: zasługuje na ciepły domek pełen miłości ... a na tej fotce jest strasznie podobna do mojej Kiarci można by je pomylić (jak to się zresztą stało przy sterylizacji:eviltong:) tak strasznie się cieszę:multi: czekam z niecierpliwością (i inne cioteczki z dogo:eviltong:) na foteczki i wieści z domku:loveu: Quote
Nysza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ja również się cieszę - a mój mąż to już chce porzucić prace aby jechać po LUNĘ :diabloti: ... Luno - jeszcze chwilkę cierpliwości , już niedługo :multi: a znalazł ją mój mąż wpisując hasło "oddam psa" - wyskoczyła strona gumtree i nastąpiła miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: TRUSKAWKO - proszę napisz jak LUNA znalazła się w schronisku :???: Quote
necia25 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 bardzo się cieszę, że wypatrzyliście właśnie Lunę - a do tego miłość od pierwszego wejrzenia fiu fiu :loveu::loveu::loveu: z pewnością można się w niej zakochać - ja też wierszyki do niej pisałam:eviltong::cool3::evil_lol: Quote
fizia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Tak się cieszę!!!! Z całego serca dziekujemy, że postanowiliście dać szansę Lunie - jestem pewna, że to wspaniały wybór, a Ona odwdzięczy się po stokroć swoją miłością i radością!! Quote
Nysza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 najważniejsze aby Luna czuła się dobrze :) i szybko się zaklimatyzowała :Dog_run: Quote
Recommended Posts