fizia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Być może nie zwrócilibyśmy uwagi na Lunę, gdyby nie....pomyłka :) Szukaliśmy długo Domu dla Kiary - wreszcie znalazł się wspaniały Dom u Neci, ale trzeba było Kiarę wysterylizować. Starylizacja się odbyła - ale okazało się, że omyłkowo z boksu została wyciągnięta inna sunia - Luna - i to Ona została wysterylizowana :evil_lol: Jednym słowem Luna sama się zgłosiła na zabieg - pewnie wie spryciula, że wysterylizowanej suni łatwiej znaleźć Dom :) A oto nasza LUNA :loveu: Luna jest niezwykle przyjacielską, wesołą sunią. Kiedy wyprowadziliśmy Ją na spacer - szalała z radości, skakała, rozdawała buziaki. Widać, że bardzo potrzebuje miłości i zabaw. Jest jeszcze bardzo młoda - ma ok. 1,5 roku. Nie pozwólmy, żeby ten wesoły, energiczny psiak, spędził następne miesiące ma małym boksie za kratami!! LUNA przebywa w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt "As" w Jamrozowiźnie. (Gmina Kłomnice, 25km od Częstochowy). [SIZE=3]Schronisko dla Zwierząt "As" Jamrozowizna 1 42-270 Kłomnice Tel. Adopcyjny: (+48 )518125320 www.schronisko.klomnice.pl Zbiorowy wątek psiaków z tego schroniska http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68576 Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu Domku dla LUNY - nawet tymczasowego!!!! Ps. Kiara również została wysterylizowana i od soboty jest już w swoim nowym, wspaniałym Domu u Neci:multi:;) Quote
akira Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Śliczna sunieczka :loveu: napewno znajdzie się dla niej jakiś cudowny domek :) Quote
Nel_a Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 heh ale cwaniara ;)) Na pewno ją ktoś zauważy :) Quote
fizia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Mam nadzieję, że jak najszybciej! Jest fantastyczna!!:loveu: Quote
truskawa144 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 O widzę,że i ja się na kilka fotek załapałam:evil_lol: Luna jest niesamowitym,wesołym psiakiem,po sterylizacji już się całkiem zagoiła i w każdej chwili może jechać do nowego domu. Quote
necia25 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Luneczko na pewno szybciutko znajdziesz domek, bo jesteś śliczna, dziarska, a przede wszystkim baaaaaaaardzo odważna:evil_lol::cool3::lol: Quote
fizia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Z pewnością sprawi duuuuużo radości nowej Rodzinie Quote
fizia Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1825006_luna_sliczna_mloda_wesola.html Quote
necia25 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Luneczko - mej Kiarci "kaleczko" po domek zmykaj na pierwszą Słoneczko:lol: Quote
fizia Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Fiu fiu - już wiersze są dla Luny pisane :loveu: Quote
fizia Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Pomalutku jakoś robię ogłoszenia:oops: Ale zrobiłam kolejne 3 - na cafeanimal, kupiepsa.pl i gumtree.pl Quote
necia25 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 fizia napisał(a):Fiu fiu - już wiersze są dla Luny pisane :loveu: choć tyle mogę dla tej ślicznotki teraz zrobić:evil_lol: do góry Słońce:cool3: Quote
necia25 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 LUNECZKO I DO CIEBIE ZAJRZAŁAM WIECZORNIE PSINECZKO :cool3: Quote
Recommended Posts