Nysza Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 dziękujemy za życzenia świąteczne :) mnie teraz wypada już tylko pożyczyć radosnej wiosny i więcej dobrych ludzi, którzy zechcą adoptować zwierzaczki :) Luna właśnie zalicza drzemkę ze swoim panem :cool3: będzie musiała być już dziś wykąpana bo za pięknie to już nie pachnie :loveu:... coś mi się zdaję, że nie będzie z tego powodu zachwycona :eviltong: z kociakiem już tak się zżyła, że zaraz po spacerze szuka kota aby się z nim przywitać :multi: Quote
Nysza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 troszkę nowych zdjęć - sesja w promieniach wiosennego słońca ;) tutaj nieśmiałe opalanie z panią :p profesjonalne pozowanie do zdjęcia :lol: a teraz trochę ruchu dla dobrej figury no i obowiązkowy odpoczynek - opalanie toples - tylko aby równo słonko chwyciło :evil_lol: Luna z nami jest od półtorej miesiąca a czuje się już jakby od początku była z nami ... nie pozwala obcym osobom zbliżać sie do ogrodzenia ... w domu też kontroluje kto przekracza próg :evil_lol: ostatnio nie pozwoliła mojej klientce wejść na piętro - widocznie stwierdziła że skoro ja właśnie robię kawkę w kuchni to nikt nie będzie jej się szwendał po jej królestwie :mad: i tak nam się rozbrykała ta nasza Luna :loveu: Quote
fizia Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Aż prominieje radością!!:loveu: Opalanie topless :evil_lol: No ktoś Was musi pilnować w końcu, więc się wzięła ostro do roboty!:evil_lol: Quote
truskawa144 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Przepiękne fotki:loveu: Tak wygląda szczęśliwy pies! Quote
necia25 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Piękna Luna:loveu: Piękne fotki :loveu: a jaka zadowolona - cud miód :loveu: Quote
Nysza Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 . ale długo mnie tu nie było ... Luna składa życzenia Noworoczne - trochę spóźnione ale trudno .. i kilka fotek z jej rajskiego życia :lol:.. taaaaaaaak tylko że nie potrafię ich dodać - coś się tutaj pozmieniało ??? Quote
fizia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Ooo dziękujemy!!! Wszystkiego dobrego dla Was!! To już prawie rok minął, od kiedy Luna się wyrwała ze schroniska :) Dogo się pozmieniało i robi różne dziwne rzeczy - jak chcesz to wyślij zdjęcia do mnie [email protected] Quote
Nysza Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 dokładnie rok - jak ten czas leci ... co do zdjęć to w uprawnieniach mam notkę ze nie mogę dodawać załączników - to pewnie o fotki chodzi .... gdzie to zmienić ??? Quote
fizia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 hmm nie mam pojęcia gdzie to zmienić... Quote
Nysza Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 nowe legowisko Luny i opalanie przed domem a tutaj pewnego razu przychodzę wieczorkiem do domu i co zastałam w sypialni :cool3: to tak na szybciutko z pozdrowieniami od Luny ... muszę pochwalić się że psina jest mega kochana i tak pilnuje domu, że pod naszą nieobecność nawet sąsiadka (która bywa u nas kilka razy dziennie) przez ogrodzenie nie przełoży ręki - bo luna od razu pokazuje zęby i ostrzega że teraz to ona pilnuje :lol: Quote
Recommended Posts