fizia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Ona ma tyle energii i radości w sobie, nie może spędzić młodości w boksie Quote
fizia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Dostałam pytanie w sprawie Luny - odpisałam - zobaczymy :) [FONT=Arial]Witam serdecznie! Przeczytałam w Internecie na stronie cafeanimalia o suni LUNA. Mam pytania-[/FONT] [FONT=Arial]1.[/FONT][FONT=Arial] jaka jest wielkość suczki, [/FONT] [FONT=Arial]2.czy nadaje się do mieszkania w bloku - z pieskiem w tym samym wieku i kotkiem? [/FONT] [FONT=Arial]3. Czy jest przytulaśna do człowieka[/FONT] [FONT=Arial]4. Czy jest hałasliwa - tzn szczekliwa?[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam serdecznie Ewa [/FONT] [FONT=Arial]Mieszkam 50 km od Warszawy[/FONT] Quote
necia25 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 3mam kciuki za kochaną Luneczkę:lol: i ten domek:cool3: Quote
necia25 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Luneczko pobrykałabyś na spacerku, prawda? Quote
Recommended Posts