Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nysza napisał(a):
proszę mi powiedzieć jak Luna trafiła do schroniska ????

Tak z pamięci to niestety nie powiem. Nie pamiętam. Ale przypuszczam,że jak 90% psów się błąkała.
W schronisku,z tego co pamiętam,jest od jesieni.

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od jesieni 2008?? - biedulka już tak długo czeka ale mi się smutno zrobiło :placz: ... jeszcze troszkę i będziemy mogli ją już wziąść :loveu:

Posted

[quote name='necia25']Luneczko kiedy i do Ciebie uśmiechnie się Słoneczko?
PORA ZMIENIĆ:

LUNECZKO I DO CIEBIE UŚMIECHNĘŁO SIĘ SŁONECZKO:loveu::multi:

Posted

Już z mężem nie możemy się doczekać.:multi: Jutro finalizujemy ostanie zakupy czyli legowisko, zabawki, miseczki, smycz etc. :multi:

Posted

Jeżeli luna ma jakieś ulubione jedzonko które jej gotujecie lub uwielbia jakieś gotowe karmy to napiszcie proszę jakie, aby i u nas nic jej nie brakowało. ;)

Posted

Nysza napisał(a):
Już z mężem nie możemy się doczekać.:multi: Jutro finalizujemy ostanie zakupy czyli legowisko, zabawki, miseczki, smycz etc. :multi:

Luneczka będzie w końcu w swoim RAJU:multi::multi::multi:
Niedawno ja byłam w takim ferworze zakupowym:lol: to jest ogromna radość:evil_lol:

aha imię LUNA jest wymyślone na potrzeby ogłoszeń ... może jakieś inne imię Wam się spodoba - to zależy już tylko od Was ...

Posted

:multi::multi::multi:No to wspaniale!!!

Nie, z pewnością nie reaguje na to imię - imię wymyśliła Necia jakieś 3 tygodnie temu, ale to było tak dla potrzeb ogłoszeń.

Każde jedzonko będzie Jej smakowało, bo niestety w schronisku rarytasów nie ma :shake: Toffi, która była w boksie naprzeciwko Luny :) zajadała się gotowanym kurczakiem z ryżem i marchewką, az Jej się uszy trzęsły :evil_lol:

Posted

Nysza napisał(a):
no to chyba już wszystko wiem :) zostało tylko liczyć dni, godziny i minuty do spotkania z Lunką :multi:

Ciekawe czy Luna coś przeczuwa :)

Nawet nie wiesz, jak się cieszę!!!

Posted

Przeczuje (a raczej poczuje) jutro lub w czwartek bo wtedy zostanie doszczepiona na prośbę TŻa Nyszy:loveu:

Luna reaguje na wszystko bo reaguje na człowieka i to bardzo pozytywnie. Jest wręcz prze szczęśliwa przy każdym kontakcie,ciężko odejść od jej boksu.

Ale teraz będzie miała aż 2 "swoich ludzi" i rąk do głaskania jej nie zabraknie.

U nas jako że przebywa w szpitalu to dostaje suche i puszki ale to za każdym razem praktycznie jest co innego bo jedzonko jest nam podarowane przez różnych dobrych ludzi,więc praktycznie za każdym razem jest to jedzenie innego producenta.

Posted

Już tylko 4 dni do spotkania z Lunką :multi:
Powiedzcie mi proszę czy Lunka to piesio "dużo" szczekający ?? Pytam Bo sąsiedzi mają czworonogi ale nie słyszę aby ujadały czy szczekały na widok siebie, obcych ludzi i samochodów.;)

Posted

Ciekawe czy Lunka lubi wodę?? Nie mam na myśli tej do picia ha ha, bo tej na pewno potrzebuje, tylko czy lubi się kąpać i pływać czy raczej się boi wody ??:loveu:

Posted

W schronisku większość psów szczeka, szczególnie, kiedy się przechodzi obok boksów, są podekscytowane, zdenerwowane.

Ja widziałam tylko 2 razy Lunę, ale nie słyszałam ani jednego szczeknięcie - Ona woli się przytulać i podstawiać główkę do głaskania.:loveu:

Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby lubiła pływać - ma w sobie tyle radości i energii,

Posted

truskawa144 napisał(a):
Nastąpiła zmiana planów i Luna jedzie do nowego domu nie w sobotę a już w piątek:loveu:

Ooo to jeszcze lepiej!!!:multi: