Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Teraz tylko liczyć na dostanie maila i piękną pogodę (lepszą od kwietniowej w Lublinie :roll:) [/QUOTE]
bez przesady tamta była w sam raz :eviltong:

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

będzie ktoś przy ringu seterów z aparatem? Bo jednak mi "coś" wyskoczyło i nie będę w stanie się rozdwoić na wystawie i robić zdjęć przy ocenie na ringach.... :roll:

Posted

[quote name='Judit']będzie ktoś przy ringu seterów z aparatem? Bo jednak mi "coś" wyskoczyło i nie będę w stanie się rozdwoić na wystawie i robić zdjęć przy ocenie na ringach.... :roll:[/quote]

Zdjęcia będa na 100% ;).

Posted

[quote name='shadow9']Zdjęcia będa na 100% ;).[/QUOTE]
szzzuper :multi:
mam tylko nadzieję że pogoda się poprawi.... bo narazie szaro buro i ponuro..... :roll:

Posted

[quote name='tessa']i jak dzis pogoda w Lublinie/ Świdniku???

w warszawie paskudnie :-([/quote]

w Lublinie ponoć brzydko bardzo, ale jak patrzyłam na pogodę to w większość przedstawia się tak:

[img]http://img134.imageshack.us/img134/3176/pogoda.jpg[/img]
z tym że w niedzielę przewidują rano lekkie opady, lekkie zachmurzenie a już od południa ma wyjść słońce i ma być bez opadów. Zobaczymy.

Posted

[quote name='agnethka']ja mieszkam 28km od Lublina i właśnie zaczęło padać :shake:[/quote]

hihihi ty 28km na południe, a ja 28km na północ :evil_lol: u nas też zaczęło padać (:-(). teraz jeszcze trzeba kogoś kto powie jak jest Łęcznej, Piaskach, Bełżycach i Kurowie. I już cały Lublin będzie otoczony :evil_lol:

Posted

Dziś ma padać a jutro słoneczko i bez deszczu :cool1: niestety, na pewno będzie mokro bo nie ma szans na osuszenie :placz:

potwierdzenie jeszcze nie przyszło, ale ja bliżej końca alfabetu więc może dlatego :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaW']
potwierdzenie jeszcze nie przyszło, ale ja bliżej końca alfabetu więc może dlatego :evil_lol:[/quote]

u nas początek alfabetu a potwierdzenia jak nie było tak nie ma.... :mad:

[quote name='panbazyl']wiadomości z powiatu świdnickiego - pada..............................[/quote]

pfff...."takich" wiadomości to my nie chcemy :diabloti: gdzie to słońce... :-(

Posted

[quote name='AnkaW']Dziś ma padać a jutro słoneczko i bez deszczu :cool1: [/quote]

tej wersji będę się trzymać :evil_lol: mam dość wystaw w deszczu :angryy:

Posted

[quote name='AnkaW']Dziś ma padać a jutro słoneczko i bez deszczu :cool1: niestety, na pewno będzie mokro bo nie ma szans na osuszenie :placz:

potwierdzenie jeszcze nie przyszło, ale ja bliżej końca alfabetu więc może dlatego :evil_lol:[/quote]

mój tata ma nazwisko na "Z" i dostał potwierdzenie :evil_lol:

info ze Świdnika - 10 minut drogi od Stadionu - godz. 12:20 - lekko pada i strasznie wieje :evil_lol:

Posted

Taa ja mam nazwisko na "A" i jednego psa dostałam kilka dni temu, a drugiego dopiero wczoraj :evil_lol: to chyba nie od alfabetu zależy, może od kolejności wysłania zgłoszenia? :roll: Oby coś podeschło jednak, mam dośc wystaw w bagnie.... :angryy:

Posted

[quote name='Saga200']Pogoda przedstawia się na jutro mniej więcej tak:
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/3858/pogoda.png[/IMG]

Nawet ładnie :cool3:[/quote]
że niby gdzie to ładnie :mad:bo wieczorem to juz raczej bedzie "po":mad:
to ja wole te kilka postów wczesniejszą wersje prognozy pogody-słoooońce:eviltong:

100km od Świdnika- tyz pada:razz:i zimno:razz:

[B]panbazyl[/B] - jestem po Ciebie jutro tak gdzies o 8 ( z chałupy wyruszam o 7 ); chyba tym razem Bazylowi nie bedzie gorąco w aucie;)

Posted

po kolejności zgłoszeń też nie :evil_lol: bo te co później zgłaszałam już przyszły a mojego dalej nie ma :roll: ale nie muszą się wysilać bo i tak nie mam zamiaru tego drukować. W końcu płacę za wystawę i to nie mało, więc na znaczkach i kopertach niech nie oszczędzają bo to daje w sumie nie małą kwotę :razz:

Posted

[quote name='Tascha']

[B]panbazyl[/B] - jestem po Ciebie jutro tak gdzies o 8 ( z chałupy wyruszam o 7 ); chyba tym razem Bazylowi nie bedzie gorąco w aucie;)[/quote]
Oj tym razem raczej gorąco mu nie będzie... Chyba że z emocji na ringu:evil_lol:
To czekamy!!!!! Moze jeszcze jakąś herbatę wysiorbiemy, bo to blisko z mojego zatyla!

Wiadomości z powiatu świdnickiego cd - nie pada, ale wieje i jest zimno.....

Posted

z tego co piszecie to dzis jest paskudnie, ale prognozy na jutro calkiem niezle ;) :multi:

mam takie pytanie jak najlepiej ze swidnika dostac sie do lublina? poniewaz z wawki bede jechac bezposrednio do swidnika, ale po wystawie mam zamiar odwiedzic znajoma w lublinie i nie wiem czy latwiej bedzie podjechac pociagiem czy busem (czy jest jakies dosc czeste polaczenie)? i gdzie ewentualnie jest jakis przystanek?

Posted

[quote name='tessa']

mam takie pytanie jak najlepiej ze swidnika dostac sie do lublina? poniewaz z wawki bede jechac bezposrednio do swidnika, ale po wystawie mam zamiar odwiedzic znajoma w lublinie i nie wiem czy latwiej bedzie podjechac pociagiem czy busem (czy jest jakies dosc czeste polaczenie)? i gdzie ewentualnie jest jakis przystanek?[/quote]
do przystanku PKP w Swidniku z wystawy jest krok, do przystanku busa również, więc z dostaniem się do Lublina problemow mieć nie powinnaś - chyba że jakiś duży pies i w busie będą kręcić nosem, ze duży i że moze kogoś zjeść.
a poza tym - wiele osób będzie wracać swoimi samochodami do Lublina - przy odrobinie dobrej woli ze strony wlaścicela samochodu - możecie pojechać razem do Lublina!

Posted

Kurcze jest tu ktoś z zk w Lublinie? Dałoby się spaniele tybetańskie przesunąć gdzieś w środek lub na początek? Są tylko dwa łącznie z moim a są oceniane na końcu samym... a mi zależy na udziale w Młodym Prezenterze, który jest o 13:30 ... będę jeszcze pewnie na wystawie kombinowała :-( mój Arni pójdzie tylko ze mną lub z kimś kto ma pewną rękę do wystawiania psów...
Chyba że jest ktoś na dogomanii kto wie, że ma pewną rękę do upartych psów i wystawiłby mi mojego st w razie gdyby nie udało mi się załatwić przesunięcia??? Ta wystawa mu do niczego potrzebna nie jest, więc bez obaw że to coś ważnego, a ja idę na MP bo dla mnie to jest cel dnia.. Ale opłaciłam i to i to, więc fajnie by było, żeby się pokazał :-(