Riannei&Garshii Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 [IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/549561_400485986671168_1814882640_n.jpg[/IMG] Poradzicie jakiś zamiennik? Bo jak widać, nie przeżyły nasze adresóweczki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbelievable Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 [quote name='Riannei&Garshii'] Poradzicie jakiś zamiennik? Bo jak widać, nie przeżyły nasze adresóweczki.[/QUOTE] jeszcze takiego zużycia nie widziałam :evil_lol: ja polecam z plexi od tego samego użytkownika ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riannei&Garshii Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Wiesz, to mudiki, ryją łbami w ziemi, pływają w bajorach, tarzają się w piasku, skaczą krzaczorami...Dzięki za radę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxFuksiowaxxx Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 [quote name='zakla']Racja- beczulki są dupne. Moje psy od razu zgubily je, a teraz mysle nad kupnem takiej blaszki, tylko nie wiem gdzie takie robią...:-?[/QUOTE] Ja widziałam ogłoszenie w sklepie zoologicznym, że robią takie za 12 zł . x D. Jeśli myślimy o tym samym : P ---- Osobiście mój psiak ma adresówkę, taką beczułkę, zieloną. Firmy Trixie . xD . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betty_labrador Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 kurcze a ja , tzn Tosca zgubiła ostatnio swoja 3adresówkę z kakadu. Pierwsza trzymala sie najdluzej, 4 razy odpadala, ale znajdywalam (nie wiem jakim cudem) , dwie kolejne szybko jakos sie gubiły :/ trzeba nad czyms pomyslec. A mialy wiercone dziurki zeby mocniej sie trzymaly :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pestkaa Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Nasza adresówka. Ciekawa jestem jak się sprawdzi. ;) [IMG]http://i50.tinypic.com/23w5nvc.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gezowa Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Skąd w końcu wzięłaś, Pestka? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NATKA Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 A my dalej wierni nierdzewce, praktyczne i solidne. Chociaż na początku strasznie wnerwiało mnie to dzwonienie ale i na to się znalazła rada, wystarczyło zmienić miejsce zaczepienia identyfikatora :cool1: A żeby nie było za nudno to sobie od czasu do czasu szalejemy z rysuneczkami, teraz mamy taki :p [URL="https://lh5.googleusercontent.com/-aA8Wp8QLmvM/UExR3_tFQwI/AAAAAAAACoQ/p-JSTPyFHQ8/s800/identyfikator_ares.jpg"][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-aA8Wp8QLmvM/UExR3_tFQwI/AAAAAAAACoQ/p-JSTPyFHQ8/s800/identyfikator_ares.jpg[/IMG][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vege* Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 [quote name='NATKA']A my dalej wierni nierdzewce, praktyczne i solidne. Chociaż na początku strasznie wnerwiało mnie to dzwonienie ale i na to się znalazła rada, wystarczyło zmienić miejsce zaczepienia identyfikatora :cool1: A żeby nie było za nudno to sobie od czasu do czasu szalejemy z rysuneczkami, teraz mamy taki :p [/QUOTE] Śliczny :loveu: U jakiego użytkownika na allegro zamawiałaś, jeśli wgl tam zamawiałaś? ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pestkaa Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 [quote name='Gezowa']Skąd w końcu wzięłaś, Pestka? :)[/QUOTE] [url]http://allegro.pl/adresowka-identyfikator-dla-psa-kostka-kosc-i2565137173.html[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NATKA Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 [quote name='vege*']Śliczny :loveu: U jakiego użytkownika na allegro zamawiałaś, jeśli wgl tam zamawiałaś? ;-)[/QUOTE] Identyfikator jest z firmy ONDRASZ [URL]http://www.ondrasz.pl/uslugi.html[/URL] :p Wystarczy wysłać zapytanie z projektem (obrazkiem - grafika czarno-biała) jaki chcemy mieć na obu stronach ID. A kontakt ze sprzedającym jest na prawdę super :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnIeLa Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 [quote name='NATKA']Identyfikator jest z firmy ONDRASZ [URL]http://www.ondrasz.pl/uslugi.html[/URL] :p Wystarczy wysłać zapytanie z projektem (obrazkiem - grafika czarno-biała) jaki chcemy mieć na obu stronach ID. A kontakt ze sprzedającym jest na prawdę super :)[/QUOTE] Brałam od tego Pana w zeszłym roku metalowe kości :) W tym roku już nie miał niestety na allegro aukcji ale wynalazłam e-mail i napisałam. Adresówki dostałam szybko i taniej niż na allegro gdzie obecnie sa za 9 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aysel Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Moje adresówki z allegro firmy Talait (te ozdobne kreskówkowe) są już w użyciu któryś z kolei tydzień (w bardzo intensywnym użyciu). Ostatnio nawet Desi będąc ze mną na grzybach zaczepiła się oczkiem od adresówki o jakąś gałąź i wytrzymała również to. Poza tym mają obrożę z adresówką nie tylko na spacerze ale również w domu, więc używana jest ona 24h/dobę. Nic się nie dzieje, nie wycierają się i kółka u nas wcale się nie łamią :) Być może to po prostu kwestia tego, że moje psy są małe (choć aktywne) i takie adresówki dla nich wystarczają jeśli chodzi o wytrzymałość. Nie wiem, ale widziałam, że sporo osób pisało tutaj, że otwory się łamią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demowata Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 A ja polecam ArtMagic'a. :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zium Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Moja sunia oprócz wcześniej wymienionych adresówek, posiada również masę adresówek wykonanych by myself: [IMG]http://wd7.photoblog.pl/np4/201206/C3/124280916.jpg[/IMG] Na moim małym piesku żyją, jednak duże psiaki maja w nosie adresówki i często przy pierwszej zabawie się niszczyły. Jestem jednak w trakcie ulepszenia adresówek :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olson Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Ładna ta marcheweczka, tylko ja bym się bała gumy... Może to pęknąć przy byle krzaku. A jak tam jest zapisay np nr telefonu? Mogłabyś to pokazać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natka.jezewska Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 nie wierzę w adresówki.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zium Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 To nie guma tylko plastik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olson Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 [b]natka.jezewska[/b], mam dość Twojego trollingu, zgłaszam to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iza. Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 [quote name='natka.jezewska']nie wierzę w adresówki....[/QUOTE] hahahahahahahaha padłam :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aysel Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 [quote name='Iza.']hahahahahahahaha padłam :lol:[/QUOTE] Człowieka dopadł Weltschmerz a Ty się śmiejesz! ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vege* Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 [quote name='zium']Moja sunia oprócz wcześniej wymienionych adresówek, posiada również masę adresówek wykonanych by myself: Na moim małym piesku żyją, jednak duże psiaki maja w nosie adresówki i często przy pierwszej zabawie się niszczyły. Jestem jednak w trakcie ulepszenia adresówek :cool3:[/QUOTE] Fajnie to wygląda, możesz pokazać jak wygląda to z drugiej strony gdzie jest nr telefonu? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zium Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 z drugiej strony wygląda tak samo jak z ukazanej na zdjęciu tylko nr, jest odbity. A na fotce nr. nie widać, bo go rozmazałam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vege* Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 [quote name='zium']z drugiej strony wygląda tak samo jak z ukazanej na zdjęciu tylko nr, jest odbity. A na fotce nr. nie widać, bo go rozmazałam ;)[/QUOTE] Rozumiem ;-) masz może jeszcze jakieś inne wzory? :-) chętnie bym pooglądała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besti Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Zapytałam się sprzedawcy z czego wykonane są adresówki i otrzymałam odpowiedź "laminat grawerski". Co to jest? Czy to dość mocny materiał?:???: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts