Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Riannei&Garshii']

Poradzicie jakiś zamiennik? Bo jak widać, nie przeżyły nasze adresóweczki.[/QUOTE]
jeszcze takiego zużycia nie widziałam :evil_lol:
ja polecam z plexi od tego samego użytkownika ;)

Posted

[quote name='zakla']Racja- beczulki są dupne. Moje psy od razu zgubily je, a teraz mysle nad kupnem takiej blaszki, tylko nie wiem gdzie takie robią...:-?[/QUOTE]
Ja widziałam ogłoszenie w sklepie zoologicznym, że robią takie za 12 zł . x D. Jeśli myślimy o tym samym : P

----
Osobiście mój psiak ma adresówkę, taką beczułkę, zieloną. Firmy Trixie . xD .

• 2 weeks later...
Posted

kurcze a ja , tzn Tosca zgubiła ostatnio swoja 3adresówkę z kakadu. Pierwsza trzymala sie najdluzej, 4 razy odpadala, ale znajdywalam (nie wiem jakim cudem) , dwie kolejne szybko jakos sie gubiły :/ trzeba nad czyms pomyslec. A mialy wiercone dziurki zeby mocniej sie trzymaly :P

Posted

A my dalej wierni nierdzewce, praktyczne i solidne. Chociaż na początku strasznie wnerwiało mnie to dzwonienie ale i na to się znalazła rada, wystarczyło zmienić miejsce zaczepienia identyfikatora :cool1:
A żeby nie było za nudno to sobie od czasu do czasu szalejemy z rysuneczkami, teraz mamy taki :p
[URL="https://lh5.googleusercontent.com/-aA8Wp8QLmvM/UExR3_tFQwI/AAAAAAAACoQ/p-JSTPyFHQ8/s800/identyfikator_ares.jpg"][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-aA8Wp8QLmvM/UExR3_tFQwI/AAAAAAAACoQ/p-JSTPyFHQ8/s800/identyfikator_ares.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='NATKA']A my dalej wierni nierdzewce, praktyczne i solidne. Chociaż na początku strasznie wnerwiało mnie to dzwonienie ale i na to się znalazła rada, wystarczyło zmienić miejsce zaczepienia identyfikatora :cool1:
A żeby nie było za nudno to sobie od czasu do czasu szalejemy z rysuneczkami, teraz mamy taki :p
[/QUOTE]
Śliczny :loveu:
U jakiego użytkownika na allegro zamawiałaś, jeśli wgl tam zamawiałaś? ;-)

Posted

[quote name='vege*']Śliczny :loveu:
U jakiego użytkownika na allegro zamawiałaś, jeśli wgl tam zamawiałaś? ;-)[/QUOTE]

Identyfikator jest z firmy ONDRASZ [URL]http://www.ondrasz.pl/uslugi.html[/URL] :p
Wystarczy wysłać zapytanie z projektem (obrazkiem - grafika czarno-biała) jaki chcemy mieć na obu stronach ID.
A kontakt ze sprzedającym jest na prawdę super :)

Posted

[quote name='NATKA']Identyfikator jest z firmy ONDRASZ [URL]http://www.ondrasz.pl/uslugi.html[/URL] :p
Wystarczy wysłać zapytanie z projektem (obrazkiem - grafika czarno-biała) jaki chcemy mieć na obu stronach ID.
A kontakt ze sprzedającym jest na prawdę super :)[/QUOTE]

Brałam od tego Pana w zeszłym roku metalowe kości :) W tym roku już nie miał niestety na allegro aukcji ale wynalazłam e-mail i napisałam. Adresówki dostałam szybko i taniej niż na allegro gdzie obecnie sa za 9 zł.

Posted

Moje adresówki z allegro firmy Talait (te ozdobne kreskówkowe) są już w użyciu któryś z kolei tydzień (w bardzo intensywnym użyciu).
Ostatnio nawet Desi będąc ze mną na grzybach zaczepiła się oczkiem od adresówki o jakąś gałąź i wytrzymała również to.
Poza tym mają obrożę z adresówką nie tylko na spacerze ale również w domu, więc używana jest ona 24h/dobę.
Nic się nie dzieje, nie wycierają się i kółka u nas wcale się nie łamią :)

Być może to po prostu kwestia tego, że moje psy są małe (choć aktywne) i takie adresówki dla nich wystarczają jeśli chodzi o wytrzymałość.
Nie wiem, ale widziałam, że sporo osób pisało tutaj, że otwory się łamią.

Posted

Moja sunia oprócz wcześniej wymienionych adresówek, posiada również masę adresówek wykonanych by myself:
[IMG]http://wd7.photoblog.pl/np4/201206/C3/124280916.jpg[/IMG]
Na moim małym piesku żyją, jednak duże psiaki maja w nosie adresówki i często przy pierwszej zabawie się niszczyły. Jestem jednak w trakcie ulepszenia adresówek :cool3:

Posted

[quote name='zium']Moja sunia oprócz wcześniej wymienionych adresówek, posiada również masę adresówek wykonanych by myself:

Na moim małym piesku żyją, jednak duże psiaki maja w nosie adresówki i często przy pierwszej zabawie się niszczyły. Jestem jednak w trakcie ulepszenia adresówek :cool3:[/QUOTE]
Fajnie to wygląda, możesz pokazać jak wygląda to z drugiej strony gdzie jest nr telefonu? :-)

Posted

[quote name='zium']z drugiej strony wygląda tak samo jak z ukazanej na zdjęciu tylko nr, jest odbity. A na fotce nr. nie widać, bo go rozmazałam ;)[/QUOTE]
Rozumiem ;-) masz może jeszcze jakieś inne wzory? :-) chętnie bym pooglądała

• 2 weeks later...
Posted

Zapytałam się sprzedawcy z czego wykonane są adresówki i otrzymałam odpowiedź "laminat grawerski". Co to jest? Czy to dość mocny materiał?:???: