Ania+Milva i Ulver Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :lol: i oby tak było juz zawsze,ze bullowatych brak super,że wszystkie już w domkach!! Quote
Mysia_ Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Czy Agre można podciągnąć pod bulowatą? :lol: Quote
Bjuta Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jakby jej na fotosiku trochę przyciąć uszy, to by była bullowata aż miło! :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 no mi też te uszy nie pasują :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 niestety o niej same złe rzeczy musiałabym napisać :eviltong: :diabloti: Nie no... w sumie w stosunku do ludzi fajna suńka, taka dość usłuchana, ale potrzebny jej właściciel odpowiedzialny i doświadczony. Jest młoda, wydaje mi się, że nie ma więcej niż 2 lata, juz po sterylce. Raczej z innymi psami się nie zgadza :mad: :shake: Quote
Bjuta Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 amstafowata AGRA pies / psy / (621240302) - Aukcje internetowe Allegro Quote
nika28 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ale Agra ma fajne uszy :loveu: Ale jakoś nie pasują do reszty :evil_lol: Quote
Bjuta Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Te uszy przesądzają o jej atrakcyjności! Każdy może mieć amstafa z normalnymi, nudnymi uszami, a jeden jedyny człowiek może mieć kudłatego amstafa z włochatymi uszami! I dlatego powinien adoptować Agrę! Quote
Bjuta Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 W takim razie - wkleję w allegro :evil_lol: Fotki nowe znalazłam: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 uszasty prawie amstaff czeka :razz: mieliśmy teraz kilka dni bardzo wychudzoną i schorowaną amstaffkę, ale naszczescie udało się znaleźc dla niej wspaniały i doświadczony domek... ufff :razz: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 andzia69 napisał(a):a ja Agry nie reklamowałabym jako bullowatej - oprócz koloru to ona naprawdę nie ma wiele wspólnego z bullowatym...a może przez to mieć problemy ze znalezieniem domu.... Jak dla mnie to bardzo sympatyczna uszasta sunieczka i już:loveu: czy oprócz niej są inne bullowate? bo chciałam uzupełnic mój wątek na 1 stronie? aktualnie nie ma ;) Ona z charakterku jest bullowata i łeb ma też bullowaty oczywiście bez tych swoich ucholi :cool3: i szczeka jak bullowaty :lol: Quote
andzia69 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 a ja Agry nie reklamowałabym jako bullowatej - oprócz koloru to ona naprawdę nie ma wiele wspólnego z bullowatym...a może przez to mieć problemy ze znalezieniem domu.... Jak dla mnie to bardzo sympatyczna uszasta sunieczka i już:loveu: czy oprócz niej są inne bullowate? bo chciałam uzupełnic mój wątek na 1 stronie? Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 andzia69 napisał(a):aaaaa - to jak szczeka jak bullowaty to może cos z bulla ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz ostatnio w schronisku jakiś chłopaczek do mamy mówi "patrz amstaff", a ja w szoku o co mu chodzi :evil_lol::diabloti: Quote
andzia69 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Mysia_ napisał(a): i szczeka jak bullowaty :lol: aaaaa - to jak szczeka jak bullowaty to może cos z bulla ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bjuta Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ja ją reklamuję jako mix amstafa z nietoperzem. Serio! ;) Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Bjuta Twoje opisy z reguły są orginalne :evil_lol: Quote
Bjuta Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Bjuta']Dersa! Do domu! Co ty tu jeszcze robisz? Jaka Dersa? Coś się ciotce Bjutce w głowie mąci... AGRA!!! Do domu! Fotka pani ANNY MANDAT (można używać do ogłoszeń) Quote
Mysia_ Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 no przy takiej ilości psiaków może czasem sie pomylić :eviltong: Quote
Recommended Posts