Ana_Zbyska Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Niestety, ja mam problemy z aparatem, więc odpadam na razie.. Quote
haliza Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Nie szkodzi,poczekamy :evil_lol: a na razie niech malutki porasta-chyba oko nam zbieleje jak go zobaczymy w nowej szacie :lol: Trzymaj się Aresiku :multi: Quote
Sally (od Koanka) Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Jak nie zapomnę i uda mi się dotrzeć w weekend (w niedzielę mam piknik, na którym jestem wolonatriuszką) to może zrobię kilka nowych. Aczkolwiek cięzko jest znaleźć czas i jakoś go uchwycić, no łazi i łazi po tym kojcu :eviltong: Quote
haliza Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Udanego pikniku:evil_lol: Może uda się go upolować :razz: ,a jak nie to poczekam do następnej okazji :diabloti: Quote
Sally (od Koanka) Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Chyba będę jutro w CK... Ale to nic pewnego, zwłaszcza, że pogoda jaka jest każdy widzi :eviltong: Quote
haliza Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 No troszeczkę nie bardzo :diabloti:.... ale przecież idzie do lata :evil_lol: Pozdrowienia i mizianka dla Aresika....:multi: Quote
haliza Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Czyżby Aresik znalazł domek że tu tak cicho.....:roll: Quote
Sally (od Koanka) Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='haliza']Czyżby Aresik znalazł domek że tu tak cicho.....:roll:[/quote] Gdyby znalazł domek, to na pewno nie byłoby tu tak cicho :-( Byłam ostatnio u niego w sobotę, ale sporo padało i zachmurzenie było niesamowite, więc zdjęcia z pewnością nie byłyby zbyt ładne... Quote
haliza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Szkoda że nie ma domku :cool3: ale dobrze że wszystko w porządku :evil_lol: Quote
haliza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A uszko już zdrowe?-ile może ważyć Aresik :evil_lol: Czy nadawałby się do bloku drugie piętro bez windy ?:loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='haliza']A uszko już zdrowe?-ile może ważyć Aresik :evil_lol: Czy nadawałby się do bloku drugie piętro bez windy ?:loveu:[/quote] A czemu pytasz? Ktoś jest zainteresowany? :p Nie wiem jak uszko - z tego całego zamieszania zapomniałam w sobotę spytać... Quote
haliza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Nie chcę robić nadziei ,ale chciałabym wiedzieć i jeszcze jego stosunek do kotów jak dałoby się sprawdzić :lol: Quote
Sally (od Koanka) Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='haliza']Nie chcę robić nadziei ,ale chciałabym wiedzieć i jeszcze jego stosunek do kotów jak dałoby się sprawdzić :lol:[/quote] no to w takim razie mam kolejny argument by koniecznie pójść do CK :p Quote
Sally (od Koanka) Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='izzie1983']Oooo Haliza :lol:[/quote] Zrobiło się tajemniczo :evil_lol: Nie chciała robić nadzieji, a ja i tak już mam :lol::lol::lol: Jak by to było pięknie, gdyby Aresidło znalazło dom :loveu: Ale bym za nim tęskniła... Quote
haliza Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wiem że wszyscy by się ucieszyli :lol: ja też .......życzę mu tego z całego serca :evil_lol: Quote
haliza Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Marzenia czasem się spełniają jak bardzo się tego chce :evil_lol:...... Quote
ihabe Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='haliza']Marzenia czasem się spełniają jak bardzo się tego chce :evil_lol:......[/quote] Aresik bardzo tego chce, naprawdę bardzo. Ale psiak jest taki smutny:-( Ostatnio jestem codziennie w CK juz po zamknięciu, jak wchodzę to wszystkie psy zaczynaja szczekać i skakać a Ares albi siedzi i smutno patrzy albo podejdzie do krat i tylko popatrzy.On jest spokojnym psiaczkiem ale obecnie również bardzo smutnym:-( Przepięknym:loveu: ale domek dla niego to byłoby największe szczęście dla nas wszystkich.:loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Tak wyszło, jak by to był największy smutas na ziemi :evil_lol: A on naprawdę potrafi się cieszyć i poszczekuje sobie co jakiś czas. Najbardziej jest szczęśliwy na wybiegu (albo spacerze), kiedy może sobie połazić i powąchać wszystko :loveu: Quote
haliza Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Wiem że bardzo go kochacie-mnie też bardzo poruszył :loveu: chciałabym dla niego jak najlepiej ale muszę wiedzieć te informacje o które prosiłam :roll: To smutne kiedy taki piękny psiak marnuje czas w boksie:-( zamiast biegać na spacerki :evil_lol: Quote
Sally (od Koanka) Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [B]Halizo - [/B]wysłałam Ci PW :p Ares nie jest niestety jezscze sprawdzony do kotów - postaram się to załatwić jak najszybciej. Przepraszam wszystkich bardzo :oops: Quote
haliza Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sally coś dzieje się z mim komputerem :cool3: ,wiadomość przeczytałam ale nie mogę nic odpowiedzieć :shake: Quote
Sally (od Koanka) Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Nie chcę zapeszać :evil_lol: Quote
Recommended Posts