Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie szkodzi,poczekamy :evil_lol: a na razie niech malutki porasta-chyba oko nam zbieleje jak go zobaczymy w nowej szacie :lol:
Trzymaj się Aresiku :multi:

Posted

Jak nie zapomnę i uda mi się dotrzeć w weekend (w niedzielę mam piknik, na którym jestem wolonatriuszką) to może zrobię kilka nowych. Aczkolwiek cięzko jest znaleźć czas i jakoś go uchwycić, no łazi i łazi po tym kojcu :eviltong:

Posted

[quote name='haliza']Czyżby Aresik znalazł domek że tu tak cicho.....:roll:[/quote]

Gdyby znalazł domek, to na pewno nie byłoby tu tak cicho :-(
Byłam ostatnio u niego w sobotę, ale sporo padało i zachmurzenie było niesamowite, więc zdjęcia z pewnością nie byłyby zbyt ładne...

Posted

[quote name='haliza']A uszko już zdrowe?-ile może ważyć Aresik :evil_lol:
Czy nadawałby się do bloku drugie piętro bez windy ?:loveu:[/quote]

A czemu pytasz? Ktoś jest zainteresowany? :p

Nie wiem jak uszko - z tego całego zamieszania zapomniałam w sobotę spytać...

Posted

[quote name='izzie1983']Oooo Haliza :lol:[/quote]

Zrobiło się tajemniczo :evil_lol:
Nie chciała robić nadzieji, a ja i tak już mam :lol::lol::lol:
Jak by to było pięknie, gdyby Aresidło znalazło dom :loveu:
Ale bym za nim tęskniła...

Posted

[quote name='haliza']Marzenia czasem się spełniają jak bardzo się tego chce :evil_lol:......[/quote]

Aresik bardzo tego chce, naprawdę bardzo. Ale psiak jest taki smutny:-(
Ostatnio jestem codziennie w CK juz po zamknięciu, jak wchodzę to wszystkie psy zaczynaja szczekać i skakać a Ares albi siedzi i smutno patrzy albo podejdzie do krat i tylko popatrzy.On jest spokojnym psiaczkiem ale obecnie również bardzo smutnym:-( Przepięknym:loveu: ale domek dla niego to byłoby największe szczęście dla nas wszystkich.:loveu:

Posted

Tak wyszło, jak by to był największy smutas na ziemi :evil_lol: A on naprawdę potrafi się cieszyć i poszczekuje sobie co jakiś czas. Najbardziej jest szczęśliwy na wybiegu (albo spacerze), kiedy może sobie połazić i powąchać wszystko :loveu:

Posted

Wiem że bardzo go kochacie-mnie też bardzo poruszył :loveu: chciałabym dla niego jak najlepiej ale muszę wiedzieć te informacje o które prosiłam :roll:
To smutne kiedy taki piękny psiak marnuje czas w boksie:-( zamiast biegać na spacerki :evil_lol: