gonia66 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 lilith27 napisał(a):ksiązkę można napisać, co dziewczyny wyrabiają we dwie jedna zazdrosna o drugą jedna chce jeść kulki drugiej i na odwrót lilka kradnie zabawki fionce i pilnuje, żeby ta ich nie ruszała fionka kradnie wszystko inne z pułek najsmaczniejsze są dowody osobiste, karty do bankomatu no i kapcie wcześniej też były super smaczne welury na ścianie i posłanie posłania już nie ma, welurów też całe akwa męza wymalowane jest psim nosem jak również lustra w szafie fionce nie można się położyć na łożko jak jest tam lilka wołasz lilkę idzie fionka, lilka morduje fionę na dworzu i tarza ją w śniegu fionka biega za lilką i ciągnie ją za włosy na zadku razem za to wspólnie kradną kaczkom chleb nad zalewem fiona jest już bardzo duża i ma pseudonim - kuń lilka to kojot rano zawsze kuń i kojot się całują ropki z oczu wylizują i uszy myją a teraz idziemy na dwór może jakieś nowe fotki nam wyjdąLiluś, a moze tak bys jakąs ksiązkę napisała z historyjami swoich dziewczynek, okraszonymi w cudowne fotki i wydała na dogo??Byłby zapewne hicior na maxa:):) Uwielbiam czytac te wariactwa i ogladać cudne focie:) Quote
lilith27 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 goniu jak Ty mi tekst zredagujesz Quote
gonia66 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 lilith27 napisał(a):goniu jak Ty mi tekst zredagujeszTaaaaa..ja Tobie..??:o Jeszcze uczeń mistrza nie przerósł....nawet bym nie smiała spróbować:) Quote
lilith27 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 no to moje dziewczyny dziś postanowiły zdjęć nie ma pierwszeństwo bowiem oddają blance [quote name='lilith27']Do schroniska została odwieziona Blanka http://www.dogomania.pl/threads/192538-Porzucają-psy-w-biały-dzień-!!!-Kolejna-sunia-!!!-RADOM Była ona na DT u AnnyA, ale niestety w wyniku CHYBA rozdzielenia gryzących się psów Blanka dziabnęła dość poważnie Annę. Tylko proszę nie komentować oddania Blanki...Anna i tak dużo dla suni zrobiła. Blanka ma ogólnie problem z silnym lękiem sepracyjnym. Jak człowiek zniknie jej z oczu to dostaje po prostu szału - wie co to drzwi, wie do czego jest klamka...nawet udało jej się otworzyć bramę z tego przesuwanego skobla uderzając w niego dość długo łapą.....ona jest po prostu mądra. Jej atak wydaje mi się nie był spowodowany agresją, tylko po prostu "otumanieniem" w walce z innym psem. Niestety u Anny jest starszy pies, który niedawno został pogryziony - sprawca nie jest dokładnie określony. Psiak już jest starszy i dość schorowany - niestety, ale może chodzić o zwykłe wyeliminowanie słabszego osobnika ze stada... No cóż, stało się jak stało. Blanka ogólnie ma dość dobre zchowanie. Jak każdy pies lubi porządzić - na przykład jak chce sie ją z łóżka zwalić to coś tam mruknie...ale po prostu trzeba jej pokazać jej miejsce - jak każdemu psu. Z dzieciakami dobrze się dogaduje...ale może trzeba być dość ostrożnym w takich adopcjach.... Proszę o pomoc dla tej suni. Ona jest po prostu teraz w schronie załamana :( Z ciepłego łóżka trafiła do zimnego boksu...błagam, nie dajmy jej tam dłużej zostać. Na dzień dzisiejszy nie było żadnej możliwości umieszczenia jej gdzie indziej. rozmawiałam z treserem zwierząt, nie ma sensu walczyć z jej lękiem w schronisku, nad Blanką trzeba pracować w dt lub ds....niestety z tym lękiem separacyjnym (choć trochę już podobno jest poprawa) to jednak dalej ciężko o dom stały... szukamy dla blanki dt, który by zechciał z nią pracować wówczas już bylibyśmy w stanie znaleźć i opłacić tresera, który by pomógł w terapii proszę o pomoc...... jakąkolwiek....nawet o przesłanie info dalej dziękuję z góry za każdą pomoc Quote
anhata Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 lilith27 napisał(a):a jak twoje dranie? Są wychowywane bezstresowo. Robią, co chcą. A swojej Lizi mówię, ze zawsze będzie moim szczeniaczkiem. Quote
lilith27 Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 ja mówię fionci "kocham cię bezgranicznie, nie ważne co zjesz" Quote
anhata Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 lilith27 napisał(a):ja mówię fionci "kocham cię bezgranicznie, nie ważne co zjesz" Nie ma tio jak picie z kałuży i jedzenie zdobyte poza miejscem zamieszkania. ;> Quote
lilith27 Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 anhata napisał(a):Nie ma tio jak picie z kałuży i jedzenie zdobyte poza miejscem zamieszkania. ;> leżę i kwiczę a moje suczki patrzą i myślą głuuuuupia przecież to co anhata pisze jest w 100% trafione nie ma to jak badziew z dworu Quote
lilith27 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 a tu jest bęc z poślizgu na lodzie a tu w oczach szaleństwo Quote
anhata Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A gdzie jeszcze tyle śniegu leży ? Psy domowe kochają śnieżek. Quote
lilith27 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 stare fotki z końca lutego ostatnie dni lutego i początek marca śnieg leżał na lodzie na zalewie (na samej tafli, tam było bęc fioni) Quote
anhata Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A kaczek nie chciały ganiać ? Niektóre pieski jak zobaczą wodne stworzenia pływające, to od razu rzucają się za nimi do wody. Quote
lilith27 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 a jak nie chciały ganiać ale kaczki głupie nie są i okazuje się, że latać potrafią....jak już psy są w ogródku i witają się z ............hmmmmmmmmmmm... kaczką :) Quote
anhata Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='lilith27']a jak nie chciały ganiać ale kaczki głupie nie są i okazuje się, że latać potrafią....jak już psy są w ogródku i witają się z ............hmmmmmmmmmmm... kaczką :)[/QUOTE] Nasuwa mi sie pytanie: Biedne kaczki? czy biedne psiaki ? :) Quote
lilith27 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 psiaki biedne bo wychodzi, że frajerki Quote
anhata Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='lilith27']psiaki biedne bo wychodzi, że frajerki[/QUOTE] Domowym wolno :) Quote
lilith27 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 w Domanowie a teraz retrospekcja foto z wakacji Quote
Recommended Posts