Jump to content
Dogomania

najlepszy wśród terierów - FOKS SZORSTKOWŁOSY (prosimy zakladac oddzielne tematy)

Recommended Posts

Posted

a ja nie mogę sie oprzeć i jeszcze raz :oops:
[img]http://www.imagestation.com/picture/sraid177/pc139c17375794b8de304a1ec97072ab2/f34b0ee4.jpg[/img]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fuka']a ja nie mogę sie oprzeć i jeszcze raz :oops:
[img]http://www.imagestation.com/picture/sraid177/p57fd335310c3104c324b1669a7243c9f/f34b1f9c.jpg[/img][/quote]
Fuka nie widzisz, że Makaron ma lewą tylnią nogę znacznie krótszą niż prawą? :o :wink:
Tak nie może być u foxa! :lol: :wink:
Pewnie o to chodziło! 8)

Posted

[quote name='SengaSengana']To nie na widok Fuki tylko (piiiiiiiiiiiiiiip.....)co go wybrała :D :D :D[/quote]
hahahaha
z radosci ze chociaz ktos go docenil i zobaczyl w nim ukryte piekno:))to dopiero sztuka-zobaczyc to co niewidzialne dla oczu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='SengaSengana']może Flaire da się jeszcze namówić, może byś Ty spróbowała, w końcu sie znacie nie? [/quote]Przecie napisałam już dawno:
[quote name='Flaire']Jak chcesz, to przyślij do mnie tego szczeniaka. [/quote]
Więc o co chodzi? Na co jeszcze ma mnie Fuka namówić?

[quote name='Fuka']a ja nie mogę sie oprzeć i jeszcze raz [/quote]A to moim zdaniem szkoda wielka, zważywszy specjalnie, co poszło po tym.
No nic, to w końcu nie moja sprawa. :roll:

Posted

:roll: ale ja chciałam tylko żeby Makarona było widac.... bo mi się podoba i juz, howgh!
:PROXY5: juz wiem wytnę drugiego psa i wkleję samego Maszkarona :cunao: :evil_lol:

Posted

[quote name='Fuka']juz wiem wytnę drugiego psa i wkleję samego Maszkarona :cunao: :evil_lol:[/quote]Pamiętasz zdjęcie Api, które Ci kiedyś dawno przesłałam? Też mogłam wstawić całe. Pamiętasz naszą o tym rozmowę wtedy?

Posted

[quote name='Fuka']Co ja na to poradzę, że Maszkaron mi sie podoba nawet rozciągnięty.... 8) On wtedy dostawiał tę łapę.[/quote]Nie, nie o to mi chodziło. Pogadamy wieczorkiem :D , jeśli zostanie nam czasu po tym, jak Ci skończę gratulować już wiesz czego. :wink:

Posted

ja pamiętam, ze o co innego Ci chodziło :lol: ale tak mi sie przypomniało, jak już rozkładamy to zdjęcie na czynniki pierwsze :D

Posted

Senga zobacz: ilosc postow:1
co sugeruje, ze to jest jakis szpieg albo cus:)))))
nie ufaj obcym :lol: :lol: :lol: :lol: pierwsza i najwazniejsza zasada Dogomanii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Pytam dlatego, że również były wystawiane moje dwie foksie. Ryfka i Livia. Mam trochę mieszane uczucia i stąd moje pytanie. W żaden sposób nie komentuję pracy sędziego ale własne spostrzeżenia mam. Dlatego interesuje mnie opinia innych uczestników.

Posted

[quote name='orsini']Senga zobacz: ilosc postow:1
co sugeruje, ze to jest jakis szpieg albo cus:)))))
nie ufaj obcym :lol: :lol: :lol: :lol: pierwsza i najwazniejsza zasada Dogomanii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

orsini, "szpieg albo cus" to może Ty jesteś. Ja, wydaje mi się, jestem normalnym, zwykłym wystawcą. Co do ilości postów, to po prostu dopiero dołączyłem. Ty swego czasu też z pewnością opublikowałeś pierwszy post. A może Tobie, jako "cus" udało się od razu wygenerować setny post?. Przemyśl zawsze opinię zanim ją wypowiesz.

Posted

copco jak ktos nagle zaczyna pisac swoj pierwszy post w tzw. goracym temacie to wierz mi-jest to podejrzane!!!i w 99% sie okazuje byc szpiegiem, a czasem i nawet ta osoba o ktorej sie pisze!!!wiem co mowie-mam doswiadczenie w tym temacie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Powiedziales kim jestes i OK, nie jestes anonimowy!:)))

Posted

ale za to Senga sie wystraszyla i dala drapaka:))
a Fuka odsypia pewnie:))
wiec sie nic nie dowiesz o suk sedziowaniu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Co poniektórzy wydają się nie zdawać sobie sprawy, że dogomania to otwarte, publiczne forum i w związku z tym pojęcie "szpiega" nie bardzo ma tu sens... :wink: To forum czyta bardzo wiele osób, które nigdy się nie wypowiada i nic, co jest tu pisane nie może byc uważane jako temat do "szpiegostwa", bo są to publiczne informacje, a zadaniem szpiega jest zbierać informacje tajne. :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...