tula Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Na razie udało się przedłużyć, ale nie wiem na jak długo bo nie rozmawiałam z p.Alą. Dzięki wielkie Leni, że cały czas interesujesz się Norką. Quote
sleepingbyday Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dziewczyny, dopiero wróciłam, nie wiem nic, co się dzieje, jak sytuacja? cos nowego? Quote
tula Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nic nowego na razie nie wiem bo nie mogę sie dodzwonić do p.Ali, Norka i maluch nadal są w hotelu. Quote
tula Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Wydrukowali mi dzisiaj ogłoszenie Norki w Metrze, kontakt podałam do koleżanki p.Ali bo do p.Ali ciężko się dodzwonić, może ktoś odpowiedzialny zadzwoni.. Quote
Maupa4 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witam. Wątek został zmoderowany - usunięto posty belinda11, które nie związane były z tematem wątku a jednocześnie łamały Regulamin Forum (punkty 1, 2, 3, 5). W związku z usunięciem postów belinda11 usunieto także posty będące odpowiedzią na jej wypowiedzi. Łącznie z wątku "zniknęły" 24 posty. Pozdrawiam. Quote
sleepingbyday Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 dobra, to robimy deal - za te zniknięte posty niech sie dom pojawi :razz: Quote
marlenka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):dobra, to robimy deal - za te zniknięte posty niech sie dom pojawi :razz: No i stało sie . Pojawił się i znikł . Był chetny z Radomia ale jego żona nie zgadza się na wizyty poadopcyjne itd. Wiecie jak to jest ludzie myslą że dostaną psa na buzię . A na buzie to najlepszy puder jest tak????? Szukamy dalej domku. Szkoda że nie ma nowych zdjęc norki i malucha pewnie już się baaardzo zmienił Quote
tula Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Właśnie wczoraj o tym rozmaiałam z p. Alą, ma zadzwonić do hotelu i poprosić o zrobienie nowych fotek, myślę, że maluch można by już ogłaszać osobno bo ma jakieś 6 tygodni, wtedy szanse na domki dla obojga by sie zwiększyły. Quote
sleepingbyday Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 a może ją by wrzucic na cafeanimal? miałaby szanse na publikacje w metrze... Quote
Soema Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):a może ją by wrzucic na cafeanimal? miałaby szanse na publikacje w metrze... Była ostatnio... Quote
tula Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Była, była bo ja codziennie psiakom tam ogłoszenia odnawiam, ale jakoś kiepski był odzew niestety. Quote
sleepingbyday Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 a ludzie od terierów to coś mało aktywni są, na moje oko. Quote
marlenka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Teraz jakoś wogóle chyba moda na chomiki :evil_lol: Ale wiecie co - jak byłam na giełdzie to kurcze ludzie kupowali psy za 500 zł ( niby ratlerki, od tej Pani co 11 lat temu ja kupiłam -wyszedł nietoperz) Quote
michal_sm Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 marlenka napisał(a):No i stało sie . Pojawił się i znikł . Był chetny z Radomia ale jego żona nie zgadza się na wizyty poadopcyjne itd. Wiecie jak to jest ludzie myslą że dostaną psa na buzię . A na buzie to najlepszy puder jest tak????? Szukamy dalej domku. Szkoda że nie ma nowych zdjęc norki i malucha pewnie już się baaardzo zmienił Pewnie ta pani oglądała program pani Jaworowicz.Jak tak się traktuje ludzi naprawdę kochających zwierzęta to inni zaczynają mieć stracha przed adopcją.Poświęcą psu masę czasu,pieniędzy i najgorsze bo pokochają go ,a tu jakaś fundacja im go odbierze wymyślając jakiś powód . Quote
marlenka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Nie wiem jak działają fundację i czy odbierają zwierzęta jeśli jest wszystko oki . Niektórzy ludzie własnie tak myslą że pies to pies jak ja adoptowałam Baraka to tez słyszałam że zgłupiałam jaka umowa że na psa?? Po co ??? Przeciez to tylko pies:angryy: Słyszałam takie komentarze od ludzi którzy naprawdę krzywdy by nie zrobili zwierzakowi , a Baraka uwielbiają . Ja sama miałam pietra jak dziewczyny do mnie przyjechały i nie iwedziałam czy wszsytko będzie w porzadku , wymagania itp. No trudno , może będzie lepszy domek :lol: Quote
sleepingbyday Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 z tego, co słyszałam, nic się nie zmienia....:shake: Quote
leni356 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Nikt nie dzwoni w sprawie adopcji? Ona taka śliczna Quote
tula Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką p.Ali i znowu szukamy DT dla Norki, nie ma chętnych z ogłoszeń, a na dłuższe jej i małego utrzymywanie w hotelu po prostu p.Ali nie stać, jeżeli ktoś mógłby pomóc to bardzo prosimy. Być może koleżance p.Ali uda się znaleźć dom dla szczeniaczka, wtedy DT potrzebny byłby tylko dla Norki. Quote
marlenka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ja nie wiem ze taki ładny pies i nie ma powodzenia. Może rzeczywiście ogłaszać małego oddzielnie i Norke oddzielnie , bo przecież w taki sposób szybciej znajdą domki co???? Quote
leni356 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A allegro ma? stamtąd chyba najwięcej domków się znajduje Quote
tula Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ja jej robię ogłoszenia, ale allegro nie robię. Od dzisiaj bedę ja ogłaszała samą. Nie mam nowych fotek szczeniaczka więc nie moge go ogłaszać. W każdym razie na dziś bardzo potrzebny jest DT. Quote
marlenka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wiecie co ?? Rozmawiałam z Alą i chyba Norka zostanie na stałe w tym hoteliku w którym jest na tymczasie. Pani prowadząca hotel tak się przywiązała do norki i jej dziecka i szkoda jej suni że tak dużo przeszła i żeby jej nie rozdzielac z maluchem , postanowiła ją zatrzymać u siebie, ale jak Ala oficjalnie to potwierdzi to będzie zajefajnie co nie??? :multi::multi::multi::multi: Koniec tułaczki i cierpienia dla Norki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
leni356 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 marlenka napisał(a):Wiecie co ?? Rozmawiałam z Alą i chyba Norka zostanie na stałe w tym hoteliku w którym jest na tymczasie. Pani prowadząca hotel tak się przywiązała do norki i jej dziecka i szkoda jej suni że tak dużo przeszła i żeby jej nie rozdzielac z maluchem , postanowiła ją zatrzymać u siebie, ale jak Ala oficjalnie to potwierdzi to będzie zajefajnie co nie??? :multi::multi::multi::multi: Koniec tułaczki i cierpienia dla Norki :loveu::loveu::loveu::loveu: Ojejku, byloby cudownie :multi: Quote
Recommended Posts