Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie udało się przedłużyć, ale nie wiem na jak długo bo nie rozmawiałam z p.Alą. Dzięki wielkie Leni, że cały czas interesujesz się Norką.

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydrukowali mi dzisiaj ogłoszenie Norki w Metrze, kontakt podałam do koleżanki p.Ali bo do p.Ali ciężko się dodzwonić, może ktoś odpowiedzialny zadzwoni..

Posted

Witam.

Wątek został zmoderowany - usunięto posty belinda11, które nie związane były z tematem wątku a jednocześnie łamały Regulamin Forum (punkty 1, 2, 3, 5).
W związku z usunięciem postów belinda11 usunieto także posty będące odpowiedzią na jej wypowiedzi. Łącznie z wątku "zniknęły" 24 posty.

Pozdrawiam.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dobra, to robimy deal - za te zniknięte posty niech sie dom pojawi :razz:

No i stało sie . Pojawił się i znikł . Był chetny z Radomia ale jego żona nie zgadza się na wizyty poadopcyjne itd.
Wiecie jak to jest ludzie myslą że dostaną psa na buzię . A na buzie to najlepszy puder jest tak?????
Szukamy dalej domku. Szkoda że nie ma nowych zdjęc norki i malucha pewnie już się baaardzo zmienił

Posted

Właśnie wczoraj o tym rozmaiałam z p. Alą, ma zadzwonić do hotelu i poprosić o zrobienie nowych fotek, myślę, że maluch można by już ogłaszać osobno bo ma jakieś 6 tygodni, wtedy szanse na domki dla obojga by sie zwiększyły.

Posted

Teraz jakoś wogóle chyba moda na chomiki :evil_lol:
Ale wiecie co - jak byłam na giełdzie to kurcze ludzie kupowali psy za 500 zł ( niby ratlerki, od tej Pani co 11 lat temu ja kupiłam -wyszedł nietoperz)

Posted

marlenka napisał(a):
No i stało sie . Pojawił się i znikł . Był chetny z Radomia ale jego żona nie zgadza się na wizyty poadopcyjne itd.
Wiecie jak to jest ludzie myslą że dostaną psa na buzię . A na buzie to najlepszy puder jest tak?????
Szukamy dalej domku. Szkoda że nie ma nowych zdjęc norki i malucha pewnie już się baaardzo zmienił

Pewnie ta pani oglądała program pani Jaworowicz.Jak tak się traktuje ludzi naprawdę kochających zwierzęta to inni zaczynają mieć stracha przed adopcją.Poświęcą psu masę czasu,pieniędzy i najgorsze bo pokochają go ,a tu jakaś fundacja im go odbierze wymyślając jakiś powód .

Posted

Nie wiem jak działają fundację i czy odbierają zwierzęta jeśli jest wszystko oki . Niektórzy ludzie własnie tak myslą że pies to pies jak ja adoptowałam Baraka to tez słyszałam że zgłupiałam jaka umowa że na psa?? Po co ??? Przeciez to tylko pies:angryy: Słyszałam takie komentarze od ludzi którzy naprawdę krzywdy by nie zrobili zwierzakowi , a Baraka uwielbiają . Ja sama miałam pietra jak dziewczyny do mnie przyjechały i nie iwedziałam czy wszsytko będzie w porzadku , wymagania itp. No trudno , może będzie lepszy domek :lol:

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką p.Ali i znowu szukamy DT dla Norki, nie ma chętnych z ogłoszeń, a na dłuższe jej i małego utrzymywanie w hotelu po prostu p.Ali nie stać, jeżeli ktoś mógłby pomóc to bardzo prosimy. Być może koleżance p.Ali uda się znaleźć dom dla szczeniaczka, wtedy DT potrzebny byłby tylko dla Norki.

Posted

Ja nie wiem ze taki ładny pies i nie ma powodzenia. Może rzeczywiście ogłaszać małego oddzielnie i Norke oddzielnie , bo przecież w taki sposób szybciej znajdą domki co????

Posted

Ja jej robię ogłoszenia, ale allegro nie robię. Od dzisiaj bedę ja ogłaszała samą. Nie mam nowych fotek szczeniaczka więc nie moge go ogłaszać.
W każdym razie na dziś bardzo potrzebny jest DT.

Posted

Wiecie co ?? Rozmawiałam z Alą i chyba Norka zostanie na stałe w tym hoteliku w którym jest na tymczasie. Pani prowadząca hotel tak się przywiązała do norki i jej dziecka i szkoda jej suni że tak dużo przeszła i żeby jej nie rozdzielac z maluchem , postanowiła ją zatrzymać u siebie, ale jak Ala oficjalnie to potwierdzi to będzie zajefajnie co nie??? :multi::multi::multi::multi:
Koniec tułaczki i cierpienia dla Norki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

marlenka napisał(a):
Wiecie co ?? Rozmawiałam z Alą i chyba Norka zostanie na stałe w tym hoteliku w którym jest na tymczasie. Pani prowadząca hotel tak się przywiązała do norki i jej dziecka i szkoda jej suni że tak dużo przeszła i żeby jej nie rozdzielac z maluchem , postanowiła ją zatrzymać u siebie, ale jak Ala oficjalnie to potwierdzi to będzie zajefajnie co nie??? :multi::multi::multi::multi:
Koniec tułaczki i cierpienia dla Norki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ojejku, byloby cudownie :multi: