malawaszka Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 w dodatku nikt się nią nie interesuje :shake: Quote
akacha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 na życzenie malawaszka z posądzeniem (niesłusznym) o SPAM wątek usunięty. wiadomość znajduje się w innych miejscach, kotre sprawy i wolontariuszki dotyczą. Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 to już przegięcie - SPAMOWANIE!!! na tym wątku mosii nawet nie było :diabloti: Quote
Blackberry Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Mosii dawała mi tutaj rady w sprawie mojej demolującej damy :) Fiu! Całe szczęście, że wraz z klatką cały problem poszedł w niepamięć. W ogóle Leila zrobiła straszne postępy. Przestała już panicznie bać się dużych psów, wczoraj jednak się nią zainteresował potężny bokser. Na szczęście był bardzo dobrze ułożony z rosądnym właścicielem i dał jej świetną lekcję psiego wychowana oraz pokazał, że nawet wielkoludy niestaszne :) Jak z początku kuliła ogon i uciakała od niego, tak po 10 min zaczeła go sama zaczepiać i bawić się. Na gonitwach i turalaniu zeszło im z dobra godzinkę :D To jednak nie wszystko ze zmian na dobre ;) Psinka przestała się nam załatwiać w domu i stała się niezwykle posłuszna, wystarczy słowo "nie" i natychmiast przestaje robić to co nam sie nie podoba :) Jest naprawdę niezmiernie wdzięczna i kochana. Zrobiliśmy jej także zdjęcie RTG przy okazji szczepienia na wścielkiznę żeby się dowiedzieć co jej w tych bioderkach siedzi. Wet stwierdził lekką dysplazję, jednak to nie od tego tak stawia krzywo łapki. Prawdopodobnie miała kiedyć zwichnięte kolano i nikt jej tego porządnie nie nastawił. Na szczęcie nie będzie to raczej rzutować na jej życie :) Zobaczcie jaka z niej modelka! :cool3:: A co słychać u jej koleżanki Orty? :) Quote
Blackberry Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Świetnie!!! :multi: Oby się udało :) EDIT: Hmm jakoś dziwnie post mi wskoczył, miał być pod wiadomością Malawaszki ;) Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 PIĘKNA!!!!! :loveu::loveu::loveu: a Orta miała dziś jechać do nowego domku - ale jeszcze nie wiem co i jak bo nie było mnie i nie rozmawiałam z missieek - może teraz pojechały :kciuki: Quote
Asior Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ortusia do domku!!!!!???? OOJACIEEEEE:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 no i Orta już w nowym domku :multi::multi::multi: w Niepołomicach :multi: Quote
Asior Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ale czad!!!!!!!! Pani ją w programie w ogłoszeniach wypatrzyła, nie??? Quote
missieek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 tak Pani wypatrzyla ja w Kundlu byl jej krotki filmik Orta ma druga troszke mniejsza suczke do towarzystwa w podobnym do niej wieku Quote
missieek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 czy Lejla nadal korzysta z klatki? przydalaby sie dla innej niegrzecznej panienki... Quote
Blackberry Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Korzysta, ale dziś przyszła nowa ;) Karolina mi dała znać, że jest inna psina w potrzebie. Jest do odebrania :) Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Dogo wybiera kandydata do głosowania w KrakVecie - proszę o głosowanie na missieek http://www.dogomania.pl/forum/f28/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Quote
Recommended Posts