Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na życzenie malawaszka z posądzeniem (niesłusznym) o SPAM wątek usunięty. wiadomość znajduje się w innych miejscach, kotre sprawy i wolontariuszki dotyczą.

Posted

Mosii dawała mi tutaj rady w sprawie mojej demolującej damy :) Fiu! Całe szczęście, że wraz z klatką cały problem poszedł w niepamięć.
W ogóle Leila zrobiła straszne postępy. Przestała już panicznie bać się dużych psów, wczoraj jednak się nią zainteresował potężny bokser. Na szczęście był bardzo dobrze ułożony z rosądnym właścicielem i dał jej świetną lekcję psiego wychowana oraz pokazał, że nawet wielkoludy niestaszne :) Jak z początku kuliła ogon i uciakała od niego, tak po 10 min zaczeła go sama zaczepiać i bawić się. Na gonitwach i turalaniu zeszło im z dobra godzinkę :D To jednak nie wszystko ze zmian na dobre ;) Psinka przestała się nam załatwiać w domu i stała się niezwykle posłuszna, wystarczy słowo "nie" i natychmiast przestaje robić to co nam sie nie podoba :) Jest naprawdę niezmiernie wdzięczna i kochana.
Zrobiliśmy jej także zdjęcie RTG przy okazji szczepienia na wścielkiznę żeby się dowiedzieć co jej w tych bioderkach siedzi. Wet stwierdził lekką dysplazję, jednak to nie od tego tak stawia krzywo łapki. Prawdopodobnie miała kiedyć zwichnięte kolano i nikt jej tego porządnie nie nastawił. Na szczęcie nie będzie to raczej rzutować na jej życie :) Zobaczcie jaka z niej modelka! :cool3::

A co słychać u jej koleżanki Orty? :)

Posted

PIĘKNA!!!!! :loveu::loveu::loveu:

a Orta miała dziś jechać do nowego domku - ale jeszcze nie wiem co i jak bo nie było mnie i nie rozmawiałam z missieek - może teraz pojechały :kciuki:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...