stonka1125 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 jak sobie pomyśle co sie w tej biednej łepetynce dzieje:-(...... Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Oj, wiele bym dała żeby u tej bidy zobaczyć taki wyraz pysia ,jak ma mała,czarna, kudłata sunia w moim avatarze (śpi tu zresztą na kanapie i zastanawiam się czy uda mi się wśliznąć chociaż na brzeżek :roll:) Tyle tu tego psiego/kociego nieszczęścia...No nic będę myśleć...ale nie mam nikogo w tych okolicach:placz: Dobranoc maleńka, obyś chociaż sen miała jakiś miły maluszku.. Quote
Olena84 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Też wpisuje sie na wątek i dodam sunke do siebie! Quote
*zaba* Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Moze jakis bannerek... ?? Ja nie umiem :oops: Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='*zaba*']Moze jakis bannerek... ?? Ja nie umiem :oops:[/QUOTE] Ja też nie, ale mój facet będzie umiał - on się na tym zna, bo strony umie robić. Jak tylko wróci do domu - popędzę go. Może jakby ją wirtualnie adoptować to by miała większe szanse na DT chociaż:placz: Jakieś info co u Biduszki też wypatrywane. Jak będzie bannerek - wrzucam. Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Podrzucam cię mała. No, a teraz będzie robiony bannerek:multi: Quote
Torusia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Tylko że ona nam dzisiaj uciekła jak sprzątałyśmy w kojcu i nie wiadomo co się z nią stało:-( Quote
nika28 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Torusia']Tylko że ona nam dzisiaj uciekła jak sprzątałyśmy w kojcu i nie wiadomo co się z nią stało:-([/quote] Matko... :placz: Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Słuchajcie, dał ją ktoś na zaginione psy(wątek)? :placz::placz::placz:co z nią będzie? trzeba znaleźć bidulinkę:placz::placz::placz: Quote
*zaba* Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Torusia']Tylko że ona nam dzisiaj uciekła jak sprzątałyśmy w kojcu i nie wiadomo co się z nią stało:-([/quote] O matko!!!!!!!!! Ona taka wylekniona :-( 0by sie odnalazla!!!!!!!!!!! Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ZAGINIONE/ZNALEZIONE Zaginione / Znalezione Psy i inne zwierzęta :: Strona Główna DOGOMANIA - PSY W POTRZEBIE http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=108 4LAPY 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki 4LAPY.INFO OGŁOSZENIA - wszystkie, 1 do 16 - 4łapy Świat Zwierząt PET.WORLD.PL zaginione - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Dwukropek.pl : Proste i darmowe ogłoszenia ogłoszenia drobne > ojej.pl www.lukrowi.pl psy, koty, hodowla www,schronisko.com Na dogo było info, że tu można działać - znajdzie ją, prrrroszę :placz: Quote
Olena84 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jakto uciekła? Ale chyba na terenie schroniska jest? Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 hmmm...jak taka czarnuszka wylękniona to kto wie może się faktycznie zaszyła gdzieś na terenie schroniska i siedzi cichunio jak trusia:shake:..oj bido mała:-( Quote
bigosik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ech..strasznie mi ta czarnuszka zapadła w serce...Ręce opadają..Co robić?! Quote
Agata69 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jak chron w Zamościu jest taki jaki jest, to moze dobrze się stało? o ile oczywiscie sunia jest na wolności, a nie gdzieś w zakamarku schroniska Quote
betka-sp Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 kurcze....a schronisko...brama....furtka...były pootwerane?? może faktycznie gdzieś w kąciku się zaszyła..........rany boskie.......tego jeszcze brakowało.........uciekinierki :-( Quote
stonka1125 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 boże,uciekła????????????jak ona musi sie strasznie bać! bigosik jaka ona podobna do twojego pyszczka z avatarka:crazyeye: Quote
bigosik Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 stonka1125 napisał(a):boże,uciekła????????????jak ona musi sie strasznie bać! bigosik jaka ona podobna do twojego pyszczka z avatarka:crazyeye: Dokładnie ,to moja sunia na avatarku jest, ta mała strasznie mi ją przypomina. Tyle,że to moje niczego się nie boi:roll:...Jejku bidulka,oby się znalazła, poogłaszałoby się ją, no bo jak ona sobie poradzi..:-( Quote
Tola Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No niestety sunia uciekła przez dziurę w siatce:-( Quote
Tola Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wiecie u nas te ostatnie dni są straszne:shake: W naszym schronie nic nie jest łatwe i proste:roll: Szczeniaki bez matki popzostawione w otwartych budach na zewnatrz, kotka z odparzonymi od moczu łapkami bo siedziała przez 3 tyg w słomie w klatce. Staralismy się o szpitalik dla psów, użyczylismy kojce. A w szpitaliku nakładziona słoma, nie mozna wejsc tak cuchnie, zrobiło się istne gnowjowisko:roll: Załamka. Myslałam, ze my posuwamy się malenkimi kroczkami do przodu. Jestem załamana:-( Quote
*zaba* Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bosz.... niech malenka sie odnajdzie cala!!! Czy tam u Was ktos wylapuje walesajace sie psy i dostarcza je do schroniska?? Quote
bigosik Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tola napisał(a):Wiecie u nas te ostatnie dni są straszne:shake: W naszym schronie nic nie jest łatwe i proste:roll: Szczeniaki bez matki popzostawione w otwartych budach na zewnatrz, kotka z odparzonymi od moczu łapkami bo siedziała przez 3 tyg w słomie w klatce. Staralismy się o szpitalik dla psów, użyczylismy kojce. A w szpitaliku nakładziona słoma, nie mozna wejsc tak cuchnie, zrobiło się istne gnowjowisko:roll: Załamka. Myslałam, ze my posuwamy się malenkimi kroczkami do przodu. Jestem załamana:-( Proszę - trzymajcie się jakoś:placz: dla tych bid...Zawsze brak tego samego: pieniędzy i domów, a i ludzi moze więcej by się przydało...:shake: Quote
bigosik Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Hmm...a może by trzeba jakieś pisemko do urzędu miasta/gminy żeby wam dofinansowali ten szpitalik... Quote
Recommended Posts