Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
NIE MA SZANS ,ANI WIDU ANI SŁYCHU . .....:shake:

Jeśli mi kto da potrzebne info moge ją poogłaszać na zaginionych, może ją chociaż ktoś widział.

Posted

bigosik napisał(a):
Jeśli mi kto da potrzebne info moge ją poogłaszać na zaginionych, może ją chociaż ktoś widział.

Ale ,co jest ci potrzebne napisz:oops:

Posted

Dajcie mi linka do waszego schronu (chodzi o kontakt do podania), ja widziałam psiunkę na fotach - ale pomyśl dobrze, może wpadną ci do głowy jakieś informacje na temat samej suni - które mogą być istotne, a może coś charakterystycznego, czego z monitora ja wyłapać nie mogłam,zbliżony wiek suni(chyba,ze na pierwszym poście jest,a ja zapomniałam) etc, etc. Wszystko co wyda ci się ważne - miałaś w końcu osobisty kontakt z pieskiem. ja sklecę z tego całość i ruszę z ogłaszaniem. Wiem ,że bywam o dziwacznych porach, ale wątek śledzę cały czas - więc nie umknie mi info, które napiszesz :). Zawsze to jakieś działanie, coś co można zrobić.

Posted

betka-sp napisał(a):
szkoda małej.....dobrze moze , ze robi sie już cieplej............:roll::roll::roll::roll:

Mimo to się niepokoję, bidulka może się zaszyła gdzieś w lesie jak nasz Barry:shake:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...