funia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 NIE MA SZANS ,ANI WIDU ANI SŁYCHU . .....:shake: Quote
bigosik Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 funia napisał(a):NIE MA SZANS ,ANI WIDU ANI SŁYCHU . .....:shake: Jeśli mi kto da potrzebne info moge ją poogłaszać na zaginionych, może ją chociaż ktoś widział. Quote
__Lara Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Biedna psiunia, gdzie ona teraz jest...:( :( :( Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 bigosik napisał(a):Jeśli mi kto da potrzebne info moge ją poogłaszać na zaginionych, może ją chociaż ktoś widział. Ale ,co jest ci potrzebne napisz:oops: Quote
bigosik Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Dajcie mi linka do waszego schronu (chodzi o kontakt do podania), ja widziałam psiunkę na fotach - ale pomyśl dobrze, może wpadną ci do głowy jakieś informacje na temat samej suni - które mogą być istotne, a może coś charakterystycznego, czego z monitora ja wyłapać nie mogłam,zbliżony wiek suni(chyba,ze na pierwszym poście jest,a ja zapomniałam) etc, etc. Wszystko co wyda ci się ważne - miałaś w końcu osobisty kontakt z pieskiem. ja sklecę z tego całość i ruszę z ogłaszaniem. Wiem ,że bywam o dziwacznych porach, ale wątek śledzę cały czas - więc nie umknie mi info, które napiszesz :). Zawsze to jakieś działanie, coś co można zrobić. Quote
betka-sp Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 szkoda małej.....dobrze moze , ze robi sie już cieplej............:roll::roll::roll::roll: Quote
bigosik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 betka-sp napisał(a):szkoda małej.....dobrze moze , ze robi sie już cieplej............:roll::roll::roll::roll: Mimo to się niepokoję, bidulka może się zaszyła gdzieś w lesie jak nasz Barry:shake: Quote
bigosik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 nika28 napisał(a):I nie jest wysterylizowana... :-( Mogli jej chociaż jedno szczenię zostawić, dla jako-takiej równowagi psychicznej.. :-( Quote
bigosik Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 *zaba* napisał(a):No niech ona sie juz znajdzie :placz: Niech..:-( Quote
Recommended Posts