Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudowne masz psiaki:loveu::loveu:

Odkąd gościła u nas seterka, mam sentyment do tej rasy. Są przekochane:multi:
Zresztą, o ile się nie mylę, dzięki tobie "moja" seterka została ogłoszona na forum fundacji dla seterków i znalazła cudowny domek:multi:

pozdrawiamy i posyłamy głaski dla ślicznych chłopaków. I zazdrościmy "podwójnej" radości:lol:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tandeta, wiadomo. Ale moje zdolniachy pogryzły w jeden dzień swoje obróżki gdy zostawiłam je na niskiej półce... Trzeba mi było coś na szybko i tanio aż dojdą zamówione porządne. Te się sprawdzają, zwłaszcza że rude mają je na sobie tylko w drodze na teren wybiegowy - potem latają na golasa ;)

No i nie będzie potem szkoda ich do kosza walnąć... Za tą cenę ;)

Posted

U TŻ Marty i Aresa ;)

A, chciałam się podzielić refleksjami. Mój Brando okazał się być wielbicielem pierogów ruskich. Zwinął ich z blatu 60, jeszcze nie ugotowanych.... Zjadłby i 80, gdybym go nie przyłapała... Na szczęście zawarta w nich cebula mu nie zaszkodziła...

Za to gdybyście widzieli tą ekstazę w jego wzroku jak dziś odgrzewałam te co ocalały.... Mięso się chowa... Chyba zacznę na wystawę zabierać pierogi ruskie w wersji bezcebulowej ;)

Posted

Dobrze, że nic mu po nich nie było;) Bo 60 surowych pierogów robi wrażenie.
Ginger też ma takie różne ulubione rzeczy:P
Oczywiście wszystko co na ludzkim stole jest pycha, ale najbardziej to lubi owoce, warzywa i mięso:D
Jak jem jakiś owoc (jabłko, kiwi, pomarańcz, mandarynkę, banana nawet cytrynę) to malutka zawsze coś dostanie i bardzo jej smakuje;)

Posted

Co Daria zastała jak dziś do domu wróciła...

Miałam wiklinowy koszyczek...

A więc, nasza linia obrony jest taka...

... Że tak właściwie to nic nie zrobiliśmy...

...I naprawdę nie wiemy, o co Ci chodzi?

Posted

:diabloti:No tak, skąd ja to znam:diabloti:
Co za rozbójniki:evil_lol:

Ja kiedyś zastałam pokuj cały w ziemi z kwiatków, porozwalane wszystkie zabawki, pogryzione książki i Bóg wie co jeszcze:evil_lol: niestety nie miałam siły robić zdjęć, bo wzięłam się od razu za sprzątanie:diabloti:
A innym razem stwierdziłam, że zostawię Ginger w przedpokoju gdzie nie ma niczego, zostawiłam posłanie, gazety (żeby siusiu miała gdzie zrobić), miskę z wodą i oczywiście zabawki... Co zastałam... Pogryzione gazety, rozlaną wodę, zabawki nie tknięte, ale najgorsze było pogryzione posłanie:angryy:

Uroki bycia młodym:diabloti:

A TZ jak zareagował?

Posted

konikowa napisał(a):
:diabloti:No tak, skąd ja to znam:diabloti:

Ja kiedyś zastałam pokuj cały w ziemi z kwiatków, porozwalane wszystkie zabawki, pogryzione książki i Bóg wie co jeszcze:evil_lol: niestety nie miałam siły robić zdjęć, bo wzięłam się od razu za sprzątanie:diabloti:
A innym razem stwierdziłam, że zostawię Ginger w przedpokoju gdzie nie ma niczego, zostawiłam posłanie, gazety (żeby siusiu miała gdzie zrobić), miskę z wodą i oczywiście zabawki... Co zastałam... Pogryzione gazety, rozlaną wodę, zabawki nie tknięte, ale najgorsze było pogryzione posłanie:angryy:

Uroki bycia młodym:diabloti:

:lol: GINGER...wstyd:shake:,kto to widział...i to panienka...nie wypada:shake:...