Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prosiłam Olę o wystawienie, z kilku powodów:
-Jak wystawiałam go ostatnio, to z Gralem przegrał, a znów miał go w klasie...
-Tam był na widowni trzon mojej rodziny, pierwszy raz... Bałam się, że mnie trema zje doszczętnie i dam ciała na ringu.
-No i Ola jest w handlingu rewelacyjna :D

Tebusa, w Poznaniu będę z oba rudymi, poznasz się hurtowo ;)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria prześlij mi na pw swój numer telefonu- jak będę w Poznaniu to Cynamon urządzi sobie polowanie na swetry :eviltong:

Kurde ja ostatnio jakoś czuję się wystawową łamagą... myśl o światówce przeraża... 22 psy w klasie młodzieży (a potem 2 dni później jeszcze mamy specjalistyczną gdzie w klasie będzie 27 psów...) :roll:

Posted

Gratulacje Daria!!!!! Macie rozpoczęty Mł.Ch. ...i to w jakim stylu!
Branduś jest obłędny :loveu: Jeszcze 8 mies. temu to było dziecko specjalnej troski, a teraz - żywioł.

I nawet dostałaś gratulacje od 'sama wiesz kogo' :P, (co tam, że mu się psy pieprzły :P)

Posted

Oj ta Ola, oj ta Ola :evil_lol: Świetny duecik stwirzyli, foto z finałów w ruchu genialne, widac wykrok Brandulca , Daria pewnie sama nie wiedziałaś, że mały się tak rusza :loveu:

Posted

Ano, nie wiem, jak Ola to robi ;) Ale może kiedyś mi wyjawi ;)

Agnieszko, dziękuję za gratulacje, możesz być dumna z Hawankowego miotu :)

pd. Olu, chcesz dalej rudego na Zabrze? ;)

Posted

[FONT=Verdana]Powiem szczerze, że czytam, czytam i mi się miło zrobiło:eviltong:.[/FONT]
[FONT=Verdana]Miałam ogromnego stresa przed wyjściem na ring, bo byłam ciekawa jak Brando bedzie się zachowywać... a tu... byłam w bardzo pozytywnym szoku :evil_lol:. Chłopak super współpracował. Aż miło się biegało ;).[/FONT]
[FONT=Verdana]Jeśli mi go dasz to z wielką przyjemnością go pokaże :p.[/FONT]

Posted

My też jeszcze raz gratulujemy!!! Fajnie się chłopak zaprezentował, i fotka fajna wyszła, pewnie zrobiła ją bardzo utalentowana osoba( czytaj:Kinnia):diabloti::diabloti::evil_lol:

I oczywiscie.miło było Was poznać:P

Posted

Już wszystko na swoim miejscu - ja w pracy, chłopaki w domu :D

Presto stanowczo odmówił wyjazdu od Moniki, widząc otwarte drzwi od samochodu położył się na plecach na podjeździe odmawiając współpracy ;) Trzeba było na rączki :D

Za to powitanie z Brando było huczne i już się chyba Presto z powrotem do mnie pogodził ;) Tłuką się chłopaki po staremu ;)

Posted

A wiecie, co Wam powiem? Mój Mąż już jest bardziej zaseterowany niż ja ;)

Wczoraj mi oznajmił: "Wiesz co, jak będziemy mieć kiedyś dom z ogrodem, to weźmiemy trzeciego setera - tego czarnego z podpalaniem"

I kto zaprzeczy, że ja nie jestem toksyczna? ;)

Posted

[quote name='Darianna']A wiecie, co Wam powiem? Mój Mąż już jest bardziej zaseterowany niż ja ;)

Wczoraj mi oznajmił: "Wiesz co, jak będziemy mieć kiedyś dom z ogrodem, to weźmiemy trzeciego setera - tego czarnego z podpalaniem"

No to życzę wam spełnienia tych planów, marzeń ... :multi::multi::multi:

Posted

Lubie patrzeć na fotki psów w ruchy, Brandulec ślicznie się prezentował na tej wystawie
http://images50.fotosik.pl/206/8d3fcd75b37774femed.jpg

[quote name='Darianna']A wiecie, co Wam powiem? Mój Mąż już jest bardziej zaseterowany niż ja ;)

Ech, a ja mojego przez kilka lat musiałam przygotowywać, że w ogóle będzie pies w domu :shake:, a teraz robię podchody na drugiego :diabloti: