Darianna Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Prosiłam Olę o wystawienie, z kilku powodów: -Jak wystawiałam go ostatnio, to z Gralem przegrał, a znów miał go w klasie... -Tam był na widowni trzon mojej rodziny, pierwszy raz... Bałam się, że mnie trema zje doszczętnie i dam ciała na ringu. -No i Ola jest w handlingu rewelacyjna :D Tebusa, w Poznaniu będę z oba rudymi, poznasz się hurtowo ;) Quote
Teba Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Daria prześlij mi na pw swój numer telefonu- jak będę w Poznaniu to Cynamon urządzi sobie polowanie na swetry :eviltong: Kurde ja ostatnio jakoś czuję się wystawową łamagą... myśl o światówce przeraża... 22 psy w klasie młodzieży (a potem 2 dni później jeszcze mamy specjalistyczną gdzie w klasie będzie 27 psów...) :roll: Quote
kajkoowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Gratulacje!:multi::multi::multi::multi: No Brandulec pięknie się prezentował, oby tak dalej! Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 No rzeczywiście, zdjęcie i ujęcie - super! http://images50.fotosik.pl/206/8d3fcd75b37774femed.jpg pzdr. Quote
Neiven Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Gratulacje Daria!!!!! Macie rozpoczęty Mł.Ch. ...i to w jakim stylu! Branduś jest obłędny :loveu: Jeszcze 8 mies. temu to było dziecko specjalnej troski, a teraz - żywioł. I nawet dostałaś gratulacje od 'sama wiesz kogo' :P, (co tam, że mu się psy pieprzły :P) Quote
McDzik Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Oj ta Ola, oj ta Ola :evil_lol: Świetny duecik stwirzyli, foto z finałów w ruchu genialne, widac wykrok Brandulca , Daria pewnie sama nie wiedziałaś, że mały się tak rusza :loveu: Quote
Darianna Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Ano, nie wiem, jak Ola to robi ;) Ale może kiedyś mi wyjawi ;) Agnieszko, dziękuję za gratulacje, możesz być dumna z Hawankowego miotu :) pd. Olu, chcesz dalej rudego na Zabrze? ;) Quote
IrishDevils Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Verdana]Powiem szczerze, że czytam, czytam i mi się miło zrobiło:eviltong:.[/FONT] [FONT=Verdana]Miałam ogromnego stresa przed wyjściem na ring, bo byłam ciekawa jak Brando bedzie się zachowywać... a tu... byłam w bardzo pozytywnym szoku :evil_lol:. Chłopak super współpracował. Aż miło się biegało ;).[/FONT] [FONT=Verdana]Jeśli mi go dasz to z wielką przyjemnością go pokaże :p.[/FONT] Quote
Darianna Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Jakbym Ci go mogla nie dać ;) Quote
kinnia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 My też jeszcze raz gratulujemy!!! Fajnie się chłopak zaprezentował, i fotka fajna wyszła, pewnie zrobiła ją bardzo utalentowana osoba( czytaj:Kinnia):diabloti::diabloti::evil_lol: I oczywiscie.miło było Was poznać:P Quote
Darianna Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Nam również niezmiernie miło było :) Quote
konikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 I jak tam wakacje?;) A wieści jakieś co u Presto? Quote
Darianna Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Już wszystko na swoim miejscu - ja w pracy, chłopaki w domu :D Presto stanowczo odmówił wyjazdu od Moniki, widząc otwarte drzwi od samochodu położył się na plecach na podjeździe odmawiając współpracy ;) Trzeba było na rączki :D Za to powitanie z Brando było huczne i już się chyba Presto z powrotem do mnie pogodził ;) Tłuką się chłopaki po staremu ;) Quote
Darianna Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 A wiecie, co Wam powiem? Mój Mąż już jest bardziej zaseterowany niż ja ;) Wczoraj mi oznajmił: "Wiesz co, jak będziemy mieć kiedyś dom z ogrodem, to weźmiemy trzeciego setera - tego czarnego z podpalaniem" I kto zaprzeczy, że ja nie jestem toksyczna? ;) Quote
halgre Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Darianna']A wiecie, co Wam powiem? Mój Mąż już jest bardziej zaseterowany niż ja ;) Wczoraj mi oznajmił: "Wiesz co, jak będziemy mieć kiedyś dom z ogrodem, to weźmiemy trzeciego setera - tego czarnego z podpalaniem" I kto zaprzeczy, że ja nie jestem toksyczna? ;) No to życzę wam spełnienia tych planów, marzeń ... :multi::multi::multi: Quote
konikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No to pięknie:P Ja coś czułam, że tak się to skończy;) Ja też jak kiedyś tam będę mieszkała sama w domu z ogródkiem, to zaopatrzę się jeszcze w anglika;) Quote
werbena520 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 :multi: No,chociaż coś na naszą korzyść nie Lolli???... Quote
Darianna Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Lolek postanowił sie przefarbować na gordonka? ;) Quote
jamnicze Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Lubie patrzeć na fotki psów w ruchy, Brandulec ślicznie się prezentował na tej wystawie http://images50.fotosik.pl/206/8d3fcd75b37774femed.jpg [quote name='Darianna']A wiecie, co Wam powiem? Mój Mąż już jest bardziej zaseterowany niż ja ;) Wczoraj mi oznajmił: "Wiesz co, jak będziemy mieć kiedyś dom z ogrodem, to weźmiemy trzeciego setera - tego czarnego z podpalaniem" I kto zaprzeczy, że ja nie jestem toksyczna? ;) Ech, a ja mojego przez kilka lat musiałam przygotowywać, że w ogóle będzie pies w domu :shake:, a teraz robię podchody na drugiego :diabloti: Quote
kinnia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 My też życzymy spełnienia planów:D I czarnucha w domu:eviltong::loveu: Quote
McDzik Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Mąż się wciągnął :razz: Życzymy szybkiego spełnienia tego marzenia :loveu: Quote
halgre Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Cześć ... [/FONT] Quote
taxelina Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='halgre58']No to życzę wam spełnienia tych planów, marzeń ... :multi::multi::multi: dokladnie!! my texz zyczymy!!! Quote
Cherry Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 boski , ! :loveu: identyczny jak moja Cherry ; D. eh , szkoda ze Cherry juz nie ma :-( będę zaglądać ; ] Quote
Recommended Posts