Darianna Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Brix z Karmelkiem Jestem już duży, mogę iść pobuszować z Brando? mooogę? idę Pańcia, on mnie ciągle szczypie w tyłek, powiedz mu coś! Quote
Darianna Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Brando znów gdzieś polazł ratunkuuuu! Portret rodzinnie - brat, ciocia, wujek, ja - psów przedstawiać nie trzeba ;) My :) Quote
Darianna Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 My w komplecie plus Brix ;) słodki czarny misiaczek gryzu, gryz... Ja, Brix, mój chrześniak Vincent Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy braciszka :loveu:[/FONT] Quote
Darianna Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Niedobra Matka Chrzestna, grzeczne dziecko popsuła... Karmelek testuje posłanko Brixa I co rudy, może być? dasz atest? gościnne dziecko wylądowało na podłodze... a potem wróciliśmy do Truskolas, ale o tym już jutro ;) Quote
zuzolandia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 http://img689.imageshack.us/i/p1300323.jpg/ narazie to on malutki słodki misiaczek za kilka miesiecy to juz mu tylko misiaczek zostanie ;-) hihihihi pozwoliłam sobie zajrzec idąc tropem Pepkowego braciszka;-) Rudzielceee masz slicznee .....i tak pięknie sie błyszczą ;-) pozdrawiamy kudłato ;-) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ale czarny ślicznotek :) Do Pepka strasznie podobny a jaki całuśny heh :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Ale czarny ślicznotek :) Do Pepka strasznie podobny a jaki całuśny heh :loveu: [FONT=Comic Sans MS]To prawda podobny do mojego Pepka :D I pewnie urwis taki sam :loveu: A burczy? Bo mój nawet na wodę w misce potrafi naburczeć :evil_lol: [/FONT] Quote
Darianna Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Brix nie burczy, spokojne dziecko z niego. Całe dnie przesypia ;) No ale on nie ma towarzysza zabaw na codzień, więc szalał z Karmelem ile wlezie żeby na zapas mieć ;) Quote
AlaŚ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 http://img689.imageshack.us/i/p1300292.jpg/ Ale śliczne pycholki :lol: Karmelek rośnie jak na drożdżach, a Brandusiowi to pora już suni poszukać ;) Może na szczeniaczka się skuszę ? :razz: Quote
FredziaFredzia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Padłam po zdjęciu Karmelka w koszyku :D Quote
Darianna Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Jeszcze chłopak uprawnień reproduktora nie ma ;) Ale 3 oceny doskonałe i będą mogły pukać do nas dziewczyny, jeśli jakaś się skusi ;) A my wróciliśmy z Oławy do Truskolas i po drodze zahaczyliśmy o dworek Mikołaja Reja w Nagłowicach :) Zdjęcie będzie jedno, a potem dalej seria z Truskolas, jak tylko imageshack przestanie sie na mnie obrażać... ps. Wam daje się tam coś załadować? na imageshack? bo mi coś nie idzie dziś... Quote
werbena520 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 :cool3: ładują się zdjęcia ładują,proszę się tam uwijać:evil_lol: Quote
Darianna Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 No, faktycznie, to Firefox mi strajkuje na żabę :D Chłopaki w Nagłowicach I wracamy do Truskolas 29.12.2009 rude z kolegą bałwanem :) seterze uszy to fenomen ;) - Brando jako Księżniczka Leila Quote
Darianna Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Karmelek Brando - szalony rumak do domu? nie ma mowy! Pańcia, mogę tu zostać? Bawcie się! Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Darianna']Jeszcze chłopak uprawnień reproduktora nie ma ;) Ale 3 oceny doskonałe i będą mogły pukać do nas dziewczyny, jeśli jakaś się skusi ;) [FONT=Comic Sans MS]Same będą pukać :cool3:[/FONT] ps. Wam daje się tam coś załadować? na imageshack? bo mi coś nie idzie dziś... [FONT=Comic Sans MS]Nic nie mogę dzisiaj wrzucić przez image, więc musiałam się z Fotosikiem przeprosić [/FONT]:evil_lol: http://img46.imageshack.us/img46/3931/p1300475.jpg [FONT="Comic Sans MS"][FONT="Comic Sans MS"]Te jego uszy to faktycznie fenomen :grin::grin:[/FONT][/FONT] Quote
Darianna Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 idziemy na spacer [FONT="] [/FONT] Quote
Darianna Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Brando z moim bratem z górki na pazurki!! Krajobraz księżycowy No dawaj! Quote
Darianna Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 młody uciekaj, będzie gorąco! seter morderca Karmel, uważaj, pan coś kombinuje... A nie mówiłem... Quote
Darianna Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 No wiesz co? Pańcia, a Pan mnie męczy... Rude z moim bratem rude ze sobą ;) niuchanie Quote
Darianna Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Karmelek Karmelek jeszcze narączkowy Brando Quote
Recommended Posts