Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='tigrunia']E to faktycznie niefajnie :cool1: A może ona Twoją rodziną gra >?? :evil_lol: :crazyeye: to już zabrzmiało niemoralnie:mdleje: hihihi Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 :shake: bo ona ma tak z swoja hehe jak ja gram to jej dalej tez sie rozwija.. pewnie dzis jak wejde to moje dziecko bedzie juz nastolatkiem:roll: Quote
Pegaza Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Cze :multi: oj tak czas na relaks..tylko kto w tej kuchni posprzata:roll: i obiad ugotuje...:roll: Quote
tigrunia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dobry dzień :loveu: Piknie słonecznie dziś więc pranie wstawiłam.. zanim wyruszymy jesio zdążę na balkon wywiesić :multi: Quote
Pegaza Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 tigrunia napisał(a):Dobry dzień :loveu: Piknie słonecznie dziś więc pranie wstawiłam.. zanim wyruszymy jesio zdążę na balkon wywiesić :multi: a gdzie Wy wyruszacie?:razz: dzien dobry:loveu: Quote
tigrunia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Pegaza napisał(a):a gdzie Wy wyruszacie?:razz: dzien dobry:loveu: A nie mówiłam ?? :crazyeye: W Ciechocinku i Toruniu byliśmy :razz: Quote
Pegaza Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Cze lachonki:loveu: a wycieczke se zrobiliscie... zara bede szamac golabki..mieszkanie lsni..:cool1: czas na labe:multi: Quote
Kasia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ja dziś placka po węgiersku robiłam :loveu: i miałam okna myć ale zaczęło padać więc znów to odłożyłam na zaś... Quote
Pegaza Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Kasia napisał(a):ja dziś placka po węgiersku robiłam :loveu: i miałam okna myć ale zaczęło padać więc znów to odłożyłam na zaś... no tyz dobry obiad:p mylam w tamtym tygodniu:cool1: Quote
Mała Rita Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cze De :loveu: Witam się wieczorowo :loveu: Quote
Pegaza Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Cze Asia i Ania:multi: dzis pochmurno i kropkowo:roll: a ja na poludnie do roboty:roll: buu.. do kataru dolaczyl kaszel juz mnie plecory bola od kaslania...:roll: Quote
Kasia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Pegaza'] dzis pochmurno i kropkowo:roll: a ja na poludnie do roboty:roll: buu.. do kataru dolaczyl kaszel juz mnie plecory bola od kaslania...:roll: ja właśnie wróciłam od lekarza - angina i powiększone węzły chłonne :shake: antybiotyki i leżenie w łóżku! od 3 dni się kurowałam po domowemu ale nie dałam rady, niestety... na której stronie są te fotki? Quote
Pegaza Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Kasia']ja właśnie wróciłam od lekarza - angina i powiększone węzły chłonne :shake: antybiotyki i leżenie w łóżku! od 3 dni się kurowałam po domowemu ale nie dałam rady, niestety... na której stronie są te fotki? no szczeze powiedziawszy moglam isc do lekarza..ale jak zwykle tez sie lecze sama.. nie wiem..:roll: 232 znalazlam.. Quote
dzasta Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja chyba też znowu będę chora bo źle się czuje a jeszcze fatalna pogoda cały czas leje i ziąb niemiłosierny :( Quote
tigrunia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Taka pogoda, że faktycznie nic tylko się rozchorować :shake: Cze Daria :multi: Quote
Pegaza Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Cze Drzasta i Be:multi: Drzasta Ty tak jak i ja ciagle chora..:roll: dzis jade na urodziny do siory.. a jutro 5 pobudka buu:roll: ale juz niedlugo..i urlop bedzie.. Quote
Sara_i_Aris Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cześć D-E :multi: Ja też chora jestem, przedwczoraj mnie rozłożyło :shake: Nie mogę oddychać i zaraz płuca sobie wypluję :placz: Quote
madziasto4 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 O matko, same bakterie tu są :cool1: Lato tuż tuż, dziś piękna pogoda, a Wy chorujecie? :cool1: Quote
dysia-u Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Chwile mnie brakło na dg i co... same choróbska was nękają:mad: Cześć , jestem i wietrze galerie . Do twojej tez wpadłam obowiązkowo:loveu: Quote
ewa2909 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja tyż wpadłam przewietrzyć:evil_lol: troszke w śliczną słoneczną niedziele:loveu:(no może jeszcze troszke chłodną ale za to duuuuużo słoneczka po wczorajszej całodziennej ulewie):shake: Quote
Pegaza Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Cze :loveu: jak tu dzis przewietrzone :cool1: jeny niedziela ma sie ku koncowi i znow jutro poniedzialek i na obrotach..:roll: taka pogoda widac do chorowania...:roll: Quote
Recommended Posts