Pegaza Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 tigrunia napisał(a):Cze Daria :multi: A Ty to kiedy wyjeżdżasz ? Cze Ewa i Beata:multi: za chwile....:cool1: no powiedzmy u Ciebie by to bylo za chwile:evil_lol: u nas za tydzien..:evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa i Beata:multi: za chwile....:cool1: no powiedzmy u Ciebie by to bylo za chwile:evil_lol: u nas za tydzien..:evil_lol: No wiesz co ?? :crazyeye: :diabloti: Quote
dzasta Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 O to nas opuścisz na trochę i będziesz się pałać słodkim lenistwem :D Ale to dobrze! A dziewczynki jadą z Wami czy zostają w domku? Gratuluje wyników córy. Ja zawsze czekałam na prezenty po zakończeniu roku :) Pstrąg mniam mniam :) Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 No co ?:evil_lol: Cze Dzasta:multi: ta jej tez sie oplacalo uczyc..nie dosc ze mnie naciagla to Tz tez jej sypnal kaską..:p jada dwie a trzecia jedzie tez na wakacje ale w gory..:cool1: a i dziekuje za gratulacje:) Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 dysia-u napisał(a):a z tymi dwiema gdzie jedziecie? nad morze:diabloti: Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Pegaza napisał(a):nad morze:diabloti: no to będzie taplanie w piachu :razz: nie zapomnij dziewczynkom wziąć sztoki do włosów:lol: Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 dysia-u napisał(a):no to będzie taplanie w piachu :razz: nie zapomnij dziewczynkom wziąć sztoki do włosów:lol: dziewczyny to morza raczej nie zobacza bo raczej nie bede ich zabierac na plaze..:roll:wystarczy im trawa wokol domku..:evil_lol: Quote
dzasta Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Toż to cała radocha utaplać się piachu :D Chociaż moja Gabcia to jest taki osobnik że sama jest damą zero kałuż, błotka itp a w trio z Czesiem i Bertą pierwsza w błocie ląduje :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Heh wiem ze radocha tylko ze potem te czyszczenie..a ja bede nie u siebie i wolalabym zeby psy niczego nie ubrudzily... zara ide do roboty na 3 godziny...i potem wolne..mam nadzieje ze juz do urlopu..:p a tera se jem paczka z masa kokosową:p milego dnia mimo deszczowej aury...:roll: Quote
eria Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 no co Ty !!! będziesz z psami nad morzem i pozbawisz je radochy taplania w wodzie i tarzania w piachu ??? przecież to nie błoto, wyschnie i osypie się raz dwa ! trawę to u siebie pod blokiem też mają :) Quote
Pegaza Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 eria napisał(a):no co Ty !!! będziesz z psami nad morzem i pozbawisz je radochy taplania w wodzie i tarzania w piachu ??? przecież to nie błoto, wyschnie i osypie się raz dwa ! trawę to u siebie pod blokiem też mają :) no nastepna dziekuje bardzo za ten syf..co przyniosą..to raz a dwa ja wpuszcze psy na plaze a potem mnie zas kto opierd...ze psy sie kapią razem z ludzmi.. kolezanka na molo wejsc nie mogla z psem ktorego miala w tasce..wiec ja tam tez nie mam zamiaru je zabierac...w koncu odpoczynek tez mi sie nalezy:cool1:chwilowy od nich.. Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 zjadłam juz kilo czereśni i wcale nie poprawiło mi sie samopoczucie :shake: niech tylko ktoś powie że pogoda nie umie wpędzić w bulimie :mad: cały dzień pada i pada. Nawet psu się wyjść nie chce:roll: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Daria-słoneczie:eviltong: ty mnie nie wkurzaj słonecznie :mad: ja cała wymoknięta bo chciałam zobaczyć czy ślimory zżarły poziomki - zżarły !! no to pewnie złapię doła jak sie klimat natychmiast nie osuszy Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 dysia-u napisał(a):ty mnie nie wkurzaj słonecznie :mad: ja cała wymoknięta bo chciałam zobaczyć czy ślimory zżarły poziomki - zżarły !! no to pewnie złapię doła jak sie klimat natychmiast nie osuszy Przyjedź do Łodzi na wczasy:evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ewa2909 napisał(a):Przyjedź do Łodzi na wczasy:evil_lol: dzięki :loveu: czuję się zaproszona Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 dysia-u napisał(a):dzięki :loveu: czuję się zaproszona Po 10 lipca przez 10 dni będzie jeden pokój wolny.Potem przez 2 pierwsze tygodnie sierpnia:evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 wy też możecie odwiedzić nasze strony.:multi: Zdarzają się cieplejsze dni , zapewniam:lol: Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 dysia-u napisał(a):wy też możecie odwiedzić nasze strony.:multi: Zdarzają się cieplejsze dni , zapewniam:lol: Jedziemy w góry ale niestety w innym kierunku.My do Stronia Ślaskiego. W wasze strony to może w końcu uda nam się pojecha ć na zimowiska:loveu: Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 my na zimowiska to jeżdimy w jeszcze większe górki. Już cieszymy sie na narty w Białce Tatrzańskiej.:multi::multi: No wiem , wiem , że dopiero czerwiec ale widzisz sama że ani opalania ani wygrzewania na słońcu:shake: trzeba sobie mnożyć przyjemności Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Daaariaaa!!! obudż się :mad: myszy ci po galerii harcują Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 dysia-u napisał(a):Daaariaaa!!! obudż się :mad: myszy ci po galerii harcują Wczoraj Wyście u mnie bszowały to dziaiaj ja troche po Waszych pomyszkuje:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 dysia-u napisał(a)::-( tylko moja galeria uboga w strony :-( No przecież i u Ciebie dzisiaj buszuje:evil_lol: Quote
Recommended Posts