Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze Daria :multi:
A Ty to kiedy wyjeżdżasz ?

Cze Ewa i Beata:multi:
za chwile....:cool1: no powiedzmy u Ciebie by to bylo za chwile:evil_lol: u nas za tydzien..:evil_lol:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Ewa i Beata:multi:
za chwile....:cool1: no powiedzmy u Ciebie by to bylo za chwile:evil_lol: u nas za tydzien..:evil_lol:

No wiesz co ?? :crazyeye: :diabloti:

Posted

O to nas opuścisz na trochę i będziesz się pałać słodkim lenistwem :D Ale to dobrze! A dziewczynki jadą z Wami czy zostają w domku?
Gratuluje wyników córy. Ja zawsze czekałam na prezenty po zakończeniu roku :)

Pstrąg mniam mniam :)

Posted

No co ?:evil_lol:

Cze Dzasta:multi: ta jej tez sie oplacalo uczyc..nie dosc ze mnie naciagla to Tz tez jej sypnal kaską..:p

jada dwie a trzecia jedzie tez na wakacje ale w gory..:cool1:
a i dziekuje za gratulacje:)

Posted

dysia-u napisał(a):
no to będzie taplanie w piachu :razz: nie zapomnij dziewczynkom wziąć sztoki do włosów:lol:

dziewczyny to morza raczej nie zobacza bo raczej nie bede ich zabierac na plaze..:roll:wystarczy im trawa wokol domku..:evil_lol:

Posted

Toż to cała radocha utaplać się piachu :D

Chociaż moja Gabcia to jest taki osobnik że sama jest damą zero kałuż, błotka itp a w trio z Czesiem i Bertą pierwsza w błocie ląduje :evil_lol:

Posted

Heh wiem ze radocha tylko ze potem te czyszczenie..a ja bede nie u siebie i wolalabym zeby psy niczego nie ubrudzily...

zara ide do roboty na 3 godziny...i potem wolne..mam nadzieje ze juz do urlopu..:p
a tera se jem paczka z masa kokosową:p
milego dnia mimo deszczowej aury...:roll:

Posted

no co Ty !!! będziesz z psami nad morzem i pozbawisz je radochy taplania w wodzie i tarzania w piachu ??? przecież to nie błoto, wyschnie i osypie się raz dwa !
trawę to u siebie pod blokiem też mają :)

Posted

eria napisał(a):
no co Ty !!! będziesz z psami nad morzem i pozbawisz je radochy taplania w wodzie i tarzania w piachu ??? przecież to nie błoto, wyschnie i osypie się raz dwa !
trawę to u siebie pod blokiem też mają :)

no nastepna dziekuje bardzo za ten syf..co przyniosą..to raz a dwa ja wpuszcze psy na plaze a potem mnie zas kto opierd...ze psy sie kapią razem z ludzmi..
kolezanka na molo wejsc nie mogla z psem ktorego miala w tasce..wiec ja tam tez nie mam zamiaru je zabierac...w koncu odpoczynek tez mi sie nalezy:cool1:chwilowy od nich..

Posted

zjadłam juz kilo czereśni i wcale nie poprawiło mi sie samopoczucie :shake: niech tylko ktoś powie że pogoda nie umie wpędzić w bulimie :mad: cały dzień pada i pada. Nawet psu się wyjść nie chce:roll:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cze Daria-słoneczie:eviltong:

ty mnie nie wkurzaj słonecznie :mad: ja cała wymoknięta bo chciałam zobaczyć czy ślimory zżarły poziomki - zżarły !! no to pewnie złapię doła jak sie klimat natychmiast nie osuszy

Posted

dysia-u napisał(a):
ty mnie nie wkurzaj słonecznie :mad: ja cała wymoknięta bo chciałam zobaczyć czy ślimory zżarły poziomki - zżarły !! no to pewnie złapię doła jak sie klimat natychmiast nie osuszy

Przyjedź do Łodzi na wczasy:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
dzięki :loveu: czuję się zaproszona

Po 10 lipca przez 10 dni będzie jeden pokój wolny.Potem przez 2 pierwsze tygodnie sierpnia:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
wy też możecie odwiedzić nasze strony.:multi: Zdarzają się cieplejsze dni , zapewniam:lol:

Jedziemy w góry ale niestety w innym kierunku.My do Stronia Ślaskiego.
W wasze strony to może w końcu uda nam się pojecha ć na zimowiska:loveu:

Posted

my na zimowiska to jeżdimy w jeszcze większe górki. Już cieszymy sie na narty w Białce Tatrzańskiej.:multi::multi: No wiem , wiem , że dopiero czerwiec ale widzisz sama że ani opalania ani wygrzewania na słońcu:shake: trzeba sobie mnożyć przyjemności

Posted

dysia-u napisał(a):
Daaariaaa!!! obudż się :mad: myszy ci po galerii harcują

Wczoraj Wyście u mnie bszowały to dziaiaj ja troche po Waszych pomyszkuje:evil_lol: