Pegaza Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Cze wszystkim:multi: u nas od rana pochmurno..:roll: lody sa z nowej "kolekcji" Zielonej budki... palą nieziemsko w gebie:roll::cool1: Be taxi se zamowcie:evil_lol: na te 4 ulice:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Pegaza']Cze wszystkim:multi: u nas od rana pochmurno..:roll: lody sa z nowej "kolekcji" Zielonej budki... palą nieziemsko w gebie:roll::cool1: Bry hihihi Muszę poszukać nowej kolekcji lodowej, obowiązkowo !!! Quote
Pegaza Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Aga76']Bry hihihi Muszę poszukać nowej kolekcji lodowej, obowiązkowo !!! Cze:multi: tylko nie mow ze masz slonko:roll: dalam fotke jak one wygladaja:p Quote
Aga76 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Pegaza napisał(a):Cze:multi: tylko nie mow ze masz slonko:roll: dalam fotke jak one wygladaja:p :evil_lol: tia :roll: jeśli już to tylko w mojej głowie, hihihi Fajne pudełko, czaderskie :evil_lol: teraz przynajmniej wiem, czego mam szukać, ciekawa jestem strasznie czy mi będą smakować :cool1: Quote
Pegaza Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Aaa jesli lubisz ostre palące cos to beda smakowac ja je zjadlam ale potem paluszkami zagryzalam ten smak:roll::evil_lol: dzis mam sterte prasowania,mycia talerzy buu Quote
Aga76 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Pegaza napisał(a):Aaa jesli lubisz ostre palące cos to beda smakowac ja je zjadlam ale potem paluszkami zagryzalam ten smak:roll::evil_lol: dzis mam sterte prasowania,mycia talerzy buu Nie lubię, ale i tak chcę spróbować :megagrin: U mnie podobnie, muszę nadrobić wczorajszy dzień na działce. Stos naczyń i garów już się suszy, raniutko się nimi zajęłam, a teraz odkurzacz centralny muszę włączyć na chwilę :evil_lol: łazienkę ogarnąć, kurze podetrzeć :evil_lol: i niuńki odświeżyć :cool:, kuciaka namaścić, maseczką się poczęstować, i jeszcze odpocząć przed nowym tygodniem pracy... Quote
Pegaza Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 No Ty juz masz przynajmniej gary pomyte... a psy tez musze okapac... swoje wlosy tez musze doprowadzic do porzadku.. a m-a jeszcze chce mi fundnac wycieczke po poludniu albo do Rybnika albo do Jaworza jest to troche oddalone od nas...:roll: Quote
Pegaza Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Aga76 napisał(a):Wycieczka niedzielna wypoczynkowa? :shake: ogladanie pojazdu 4 kolowego:roll: Quote
Aga76 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Pegaza napisał(a)::shake: ogladanie pojazdu 4 kolowego:roll: Aaaa, sam nie może sobie pojechać, czy jednak też chcesz być przy obdukcji? :cool3: Quote
Pegaza Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Aga76 napisał(a):Aaaa, sam nie może sobie pojechać, czy jednak też chcesz być przy obdukcji? :cool3: no ba ja mu je jeszcze wybieram ktore sa warte obejrzenia a ktore nie:evil_lol: wiec nie ma opcji ogladania beze mnie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Pegaza']no ba ja mu je jeszcze wybieram ktore sa warte obejrzenia a ktore nie:evil_lol: wiec nie ma opcji ogladania beze mnie:evil_lol: Aaa to zupełnie zmienia postać rzeczy, pani Prezes musi jechać Quote
Pegaza Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 :evil_lol: kiedys te auto bedzie moje wiec wiesz jak jest.:cool1:. nubira m-a bedzie jezdzil na remonty a ja swoim..:cool1: bynajmniej takie mamy zalozenie.. Quote
Aga76 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Pegaza napisał(a)::evil_lol: kiedys te auto bedzie moje wiec wiesz jak jest.:cool1:. nubira m-a bedzie jezdzil na remonty a ja swoim..:cool1: bynajmniej takie mamy zalozenie.. Pikne i sensowne założenie !!! Popieram !!! Quote
tigrunia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Pegaza napisał(a):Cze wszystkim:multi: u nas od rana pochmurno..:roll: lody sa z nowej "kolekcji" Zielonej budki... palą nieziemsko w gebie:roll::cool1: Be taxi se zamowcie:evil_lol: na te 4 ulice:evil_lol: Pochmurno chyba dziś wszędzie :cool1: Szalone te lody :-o Też miałam taki pomysł ale co powiem ? Zawieź mnie pan tu 4 ulice dalej ? :evil_lol: Moge sobie jeden przystanek autobusem podjechać jeszcze :cool3: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Nie uwierzycie ale wyszlo u nas slonko i od razu cieplej sie zrobilo.. niby jest wiatr ale jest cieply,psy z spaceru ledwo doszly do domu.. zobaczymy co bedzie z reszta dnia.. jeszcze mnie czeka wycieranie ale to se potem zrobie...:p Quote
Sara_i_Aris Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Cześć D-E :multi: Lody o smaku chili :hmmmm: Odważna jesteś, ja bym się raczej nie skusiła. Miłej niedzieli :loveu: Quote
ewa2909 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Cze Daria :loveu: U nas też słoneczko,ale niestety na przemian z burzami:shake: Quote
Aga76 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 I co reszta dnia była słoneczna? Odpoczęłaś choć odrobinę? Quote
Pegaza Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Aga76 napisał(a):I co reszta dnia była słoneczna? Odpoczęłaś choć odrobinę? Cze Sara i Ewa:multi: reszta dnia byla sloneczna, a tera nawet bez wiatru, nawet se drzemke ucielam ale podlogi nie powycierane..:shake: i Rybnik tez zaliczony..i tera mamy dylemat brac czy nie..:roll: Quote
Kasia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 czołem D-E :multi: w koncu zawitało słonko na południe, oby tak dalej! pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
Pegaza Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Cze Kasia i reszta :loveu: u nas tez slonko..a ja za godzine do roboty poki co ide idkurzac i zygole od Somy posprzatac..malo tego ona to zrobila nocą swoj kocyk tym powycierala i jeszcze na tym spala:roll: obrzyda do potegi :roll: Quote
Pegaza Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Kasia napisał(a):a co jej jest? dolega je cos, że tak rzyga? nic Kasia nic przezarta nazarta :roll: to byl jeden zyg ale porzadny bo duzy pies zyga jak dorosly:roll::evil_lol: nie to co to male ze mozna jednym listkiem papieru sprzatnac:roll: Quote
Recommended Posts