tigrunia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Cze Daria :multi: Ja rzygi bokserki na szufelke zbierałam :cool1: Dziękuję to papierem zbierać :shake: Ale miałam taką roboczą specjalną w piwnicy :evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Pegaza napisał(a): i Rybnik tez zaliczony..i tera mamy dylemat brac czy nie..:roll: :hmmmm: tyż nie wiem... Cześć :loveu: Quote
Pegaza Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Aga76 napisał(a)::hmmmm: tyż nie wiem... Cześć :loveu: Cze Aga:loveu:i cze Beata:loveu: no nawet nie mow..sa momenty kiedy mowie bierzemy a za chwile stopuje i znow mysle a moze jednak nie..:roll: Be hahah tez taka mam w wc schowaną:evil_lol: tyle ze To juz nie szlo sprzatnac szuflą bo Soma w swoj kocyk to powycierala:roll: Quote
Pegaza Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Aga76 napisał(a)::hmmmm: tyż nie wiem... Cześć :loveu: poprawka ja juz wiem:cool1: decyzja zapadla..:cool1: nie pisalam Wam jeszcze ze wczoraj kleszcza mialam wbitego ponizej szyji:roll: gad siedzial swiezy i nie macie pojecia jak to szczypi jak sie go wyciaga..moze ze to miejsce unerwione bylo.. aa i wczoraj se w simy pogralam do 12:30 w nocy..i jeszcze bym grala ale w pore spojrzalam na zegar:cool1: Quote
Aga76 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pegaza napisał(a):poprawka ja juz wiem:cool1: decyzja zapadla..:cool1: Cze pokleszczowe :evil_lol: Znaczy się klamka zapadła :thinkerg: Quote
Pegaza Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Cze w ten piekny sloneczny wtorkowy poranek:loveu: hmm sie okaze m-a zmienny jak wiatr:roll: Quote
Aga76 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pegaza napisał(a):Cze w ten piekny sloneczny wtorkowy poranek:loveu: hmm sie okaze m-a zmienny jak wiatr:roll: U nas też ładnie jest :multi: hura hura hura Quote
eria Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 gdzie Ty tego kleszcze załapałaś ? kurcze ja po takich chaszczach się przedzieram i na polach i na poligonie i odpukac,jeszcze ani jednego nie miałam... Quote
nane Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [FONT=Courier New]czeeeeśc :p D-E to nie pożyczasz od dziewczynek frontlajnu? :crazyeye: :evil_lol: [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ania podejrzewam dwa miejsca: parkowa tam bylismy na moment:roll: i obok mnie na łące jest sciezka, sie nią przedzieralam.... Nane heh wole offa:cool1: Quote
ewa2909 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pegaza napisał(a):poprawka ja juz wiem:cool1: decyzja zapadla..:cool1: nie pisalam Wam jeszcze ze wczoraj kleszcza mialam wbitego ponizej szyji:roll: gad siedzial swiezy i nie macie pojecia jak to szczypi jak sie go wyciaga..moze ze to miejsce unerwione bylo.. aa i wczoraj se w simy pogralam do 12:30 w nocy..i jeszcze bym grala ale w pore spojrzalam na zegar:cool1: Cze Daria:multi: U mnie cózra też miała wczoraj kleszcza.Dzwonili ze szkoły żeby ją zabrać i jechać do lekarza:shake:A i oczywiście Tosiek też miał.Ale ostatnio u niego to normalka w poniedziałki.Już drugiego miał:mad: Quote
Pegaza Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Czolem:multi: ja tam sama sobie poradzilam..:evil_lol: nikogo niet to ide grac w sims 3 Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Pegaza']Czolem:multi: ja tam sama sobie poradzilam..:evil_lol: nikogo niet to ide grac w sims 3 Czołem kluski z rosołem, hihihi Jak to nikogo niet, jam jest :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja tyż jestem :loveu: Ja wczoraj zaczelam grac w sims 2, trojki nie mam jeszcze :placz: Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Mała Rita napisał(a):Ja tyż jestem :loveu: Ja wczoraj zaczelam grac w sims 2, trojki nie mam jeszcze :placz: To ci powiem Asia, że jesteś lepsza ode mnie o całe dwa numery :cool1: Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Aga76 napisał(a):To ci powiem Asia, że jesteś lepsza ode mnie o całe dwa numery :cool1: ze jak ze az dwa:evil_lol::lol: cze Wam:loveu: dziewczyny sims 3 ma taką grafe ze szok.. jestem na etapie gotowania m-a chce flaczki psy chca podroby czyli zupa wstawiona ja nie wiem co bym zjadla i Niki pewnie tez nie wie..:lol: do roboty ide dopiero w sobote:cool1: a zara musze wyskoczyc do warzywnego..i cos sie na deszcz zanosi..:roll: a tak bylo fajnie Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Pegaza napisał(a):ze jak ze az dwa:evil_lol::lol: cze Wam:loveu: dziewczyny sims 3 ma taką grafe ze szok.. jestem na etapie gotowania m-a chce flaczki psy chca podroby czyli zupa wstawiona ja nie wiem co bym zjadla i Niki pewnie tez nie wie..:lol: do roboty ide dopiero w sobote:cool1: a zara musze wyskoczyc do warzywnego..i cos sie na deszcz zanosi..:roll: a tak bylo fajnie Ano dwa :evil_lol: Jak już jesteś na etapie gotowania to ja chętnie do flaczków się podłączę :roll: :evil_lol: :loveu: Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Aga76 napisał(a):Ano dwa :evil_lol: Jak już jesteś na etapie gotowania to ja chętnie do flaczków się podłączę :roll: :evil_lol: :loveu: przyszla moja siora niby do mnie a gra w simsy:roll::evil_lol: flaczki wyszly wyborne:loveu: a ja zrobilam sobie zupe pomidorową z makaronem tez pyszna wyszla..:loveu: juz po deszczu psy ublocone teraz spią i sie susza.. Quote
Sara_i_Aris Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Cześć D-E :multi: Fajne te nowe Simsy? Ja ostatnio grałam chyba 2 lata temu :hmmmm: Dość szybko mi się nudzą... Quote
madziasto4 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja też bym sobie chętnie pograła i simsy, ale poczekam, aż ktoś będzie miał 3-kę, bo ja nie będę kupować :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 madziasto4 napisał(a):Ja też bym sobie chętnie pograła i simsy, ale poczekam, aż ktoś będzie miał 3-kę, bo ja nie będę kupować :eviltong: Ja też czekam, aż ktoś inny kupi :grins: Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Kurde nie gadajcie tak o tych simach bo mi się też chce :placz: Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Ja też czekam, aż ktoś inny kupi :grins: cze laski:multi: no fajne simy mowie Wam :eviltong: dzis znow se pogram wieczorem..jestem ciekawa dodatkow jakie wyjda do nich..a te co mam (2) chyba posprzedawam na allegro bo przeciez juz w nie nie bede grac:evil_lol: tylko wkurza mnie taka funkcja ze jak mam swoja rodzine i moje dziecko tez ma swoją i ona gra w te swoją to moja normalnie przez ten czas sie dalej rozwija tak jakbym w nia grala..czyli jak mialam kobiete w ciazy a moje dziecko zaczyna grac w swoja to jak ja pozniej zaczynam grac to moja kobieta w ciazy juz ma dziecko... i to mnie wkurza musze poszperac czy jest jakas funkcja by to wylaczyc gdy ja nie gram w swoja gre.. Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Pegaza napisał(a): tylko wkurza mnie taka funkcja ze jak mam swoja rodzine i moje dziecko tez ma swoją i ona gra w te swoją to moja normalnie przez ten czas sie dalej rozwija tak jakbym w nia grala..czyli jak mialam kobiete w ciazy a moje dziecko zaczyna grac w swoja to jak ja pozniej zaczynam grac to moja kobieta w ciazy juz ma dziecko... i to mnie wkurza musze poszperac czy jest jakas funkcja by to wylaczyc gdy ja nie gram w swoja gre.. To dla mnie za trudne :roll: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 E to faktycznie niefajnie :cool1: A może ona Twoją rodziną gra >?? :evil_lol: Quote
Recommended Posts