Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też sama niemam zadnych....a jeszcze karta pamieci nam padla i miesci sie tylko kilka zdjec wiec tymbardziej mi sie nie chce....
I czesc przyszłam powiedzieć a zara musze spadać bo mam gości tylko chwilowo sie przeniesli do tesciowej...

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulinka10']Ja też sama niemam zadnych....a jeszcze karta pamieci nam padla i miesci sie tylko kilka zdjec wiec tymbardziej mi sie nie chce....
I czesc przyszłam powiedzieć a zara musze spadać bo mam gości tylko chwilowo sie przeniesli do tesciowej...[/QUOTE]

O rany na obiad Ci przyszli? hihih

Posted

[quote name='Paulinka10']Smaku ni mom:eviltong:
nie teściowa by mnie nie otruła...gorzej teść ten to by mi dosypał jakiejś trutki:roll:[/QUOTE]

Aaa no jo czasem tez tak mom ze coch by zjadla a smaku ni ma..
te jo mom tyz takiego T haha

Posted

[quote name='dysia-u']no co wy mówicie?! to o teściowej sa dowcipy, teść to równy gośc[/QUOTE]

Taa tez tak myslalach kiedys ale wlasnie mi przypomnialas jutro minie kolejny rok kiedy uslyszalam co o mnie mysli..

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dzisiaj nie będzie historyjki?;)
Wiem, wiem, jesteś niedysponowana, masz dziś ulgę:D[/QUOTE]

A wlasnie ze mam;) bylam rano w sklepie i wiadomo ze nikt nie wyglada tryskajaco po jakis sensacjach zoladkowych..kolejka na miesnym spotkalam 2 znajome i jedna z nich mowi: Daria ale Ty jestes blada no to mowie co mi dolega..a ta druga znajoma spojrzala na mnie jak na zadzumiona i szybciutko opuscila kolejke..hehe tzn nie hehe no bo ludzie na moj widok uciekaja;)
:evil_lol:

jak narazie siedze o glodzie wsio sie uspokoilo ale jestem slaba w porywach lepszych ogarniam chate..ale juz mam wsio zrobione co zamierzalam;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dzielna jesteś:)

No widzisz, uciekają, bo nie wiedzą co dobre:D (sama bym uciekła;))[/QUOTE]

Taka dzielna ze wyladowalam w szpitalu i teraz wrocilam ale to jutro napisze..

Posted

[quote name='dysia-u']jak to jutrooo??? mów tu zaraz co ci sie stało?
odwodniłaś sie na maxa czy co?![/QUOTE]
Jutro czyli dzisiaj bo wczoraj nie mialam juz sil..Zeby tylko odwodnienie ale niestety ujawnila sie znow moja choroba tężyczka..+ ostra jelitowka i wtedy lądujemy na kroplowkach..masakra poprostu..

[quote name='Chiquita&DeeDee']Daria! Dostaniesz po tyłku, a mówiłam dbaj o siebie!:mad: a nie goń z obiadkiem:shake:
Czekam na Ciebie, odpoczywaj:buzi:[/QUOTE]

Taa od dzis znow bede pamietac ze mam chorobe ktora w kazdej chwili sie moze uaktywnic;) a juz myslalam ze mam to za soba..
zaczne dbac a konkretnie musze ograniczyc picie coli bo to ona mi wyplukuje wazne dla organizmu makroelementy..

w kazdym bardz razie walentynki spedzilam na korytarzu izby przyjec podlaczona do 3 kroplowek..na szczescie wieczorem wypuscili mnie do domu...ale z rana juz bylam w przychodni bo wirus nie odpuszcza i mam juz leki wykupione..lekarz jak zobaczyl moje wyniki to stwierdzil ze jestem bardzo wyplukana i w kazdej chwili moze byc nawrot tezyczki..a oni w szpitalu mi tylko dali tyle by zatrzymac te bolesne skurcze miesni..bol niesamowity mowie Wam myslalam ze bede lazic po scianach..a teraz mam L4 do konca tygodnia siedze sobie i odpoczywam..