Paulinka10 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ja też sama niemam zadnych....a jeszcze karta pamieci nam padla i miesci sie tylko kilka zdjec wiec tymbardziej mi sie nie chce.... I czesc przyszłam powiedzieć a zara musze spadać bo mam gości tylko chwilowo sie przeniesli do tesciowej... Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Paulinka10']Ja też sama niemam zadnych....a jeszcze karta pamieci nam padla i miesci sie tylko kilka zdjec wiec tymbardziej mi sie nie chce.... I czesc przyszłam powiedzieć a zara musze spadać bo mam gości tylko chwilowo sie przeniesli do tesciowej...[/QUOTE] O rany na obiad Ci przyszli? hihih Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Paulinka10']Nieee,obiad teściowa robiła...:)[/QUOTE] Aaa ale Ty tez dostalas?;) Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Paulinka10']Jaa,dała mi ale nie zjadłach:D[/QUOTE] Balas sie ze zatrute haha abo niedobre bylo;) Quote
Paulinka10 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Smaku ni mom:eviltong: nie teściowa by mnie nie otruła...gorzej teść ten to by mi dosypał jakiejś trutki:roll: Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Paulinka10']Smaku ni mom:eviltong: nie teściowa by mnie nie otruła...gorzej teść ten to by mi dosypał jakiejś trutki:roll:[/QUOTE] Aaa no jo czasem tez tak mom ze coch by zjadla a smaku ni ma.. te jo mom tyz takiego T haha Quote
dysia-u Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 no co wy mówicie?! to o teściowej sa dowcipy, teść to równy gośc Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='dysia-u']no co wy mówicie?! to o teściowej sa dowcipy, teść to równy gośc[/QUOTE] Taa tez tak myslalach kiedys ale wlasnie mi przypomnialas jutro minie kolejny rok kiedy uslyszalam co o mnie mysli.. Quote
Paulinka10 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Moj jest perfidnie wredny.....ciekawy kto kogo zdąży otruć.....wrrrrrr tesciowa ma czasem jakies odchyły ale ogolnie super a ten....... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Teamt Teściów zostawiam bez komentarza:evil_lol::evil_lol: Miłego dnia dziewczynki:p Quote
Pegaza Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Teamt Teściów zostawiam bez komentarza:evil_lol::evil_lol: Miłego dnia dziewczynki:p[/QUOTE] Dzieki R..:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Dzisiaj nie będzie historyjki?;) Wiem, wiem, jesteś niedysponowana, masz dziś ulgę:D Quote
Pegaza Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzisiaj nie będzie historyjki?;) Wiem, wiem, jesteś niedysponowana, masz dziś ulgę:D[/QUOTE] A wlasnie ze mam;) bylam rano w sklepie i wiadomo ze nikt nie wyglada tryskajaco po jakis sensacjach zoladkowych..kolejka na miesnym spotkalam 2 znajome i jedna z nich mowi: Daria ale Ty jestes blada no to mowie co mi dolega..a ta druga znajoma spojrzala na mnie jak na zadzumiona i szybciutko opuscila kolejke..hehe tzn nie hehe no bo ludzie na moj widok uciekaja;) :evil_lol: jak narazie siedze o glodzie wsio sie uspokoilo ale jestem slaba w porywach lepszych ogarniam chate..ale juz mam wsio zrobione co zamierzalam;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Dzielna jesteś:) No widzisz, uciekają, bo nie wiedzą co dobre:D (sama bym uciekła;)) Quote
Pegaza Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzielna jesteś:) No widzisz, uciekają, bo nie wiedzą co dobre:D (sama bym uciekła;))[/QUOTE] Taka dzielna ze wyladowalam w szpitalu i teraz wrocilam ale to jutro napisze.. Quote
dysia-u Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 jak to jutrooo??? mów tu zaraz co ci sie stało? odwodniłaś sie na maxa czy co?! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Daria! Dostaniesz po tyłku, a mówiłam dbaj o siebie!:mad: a nie goń z obiadkiem:shake: Czekam na Ciebie, odpoczywaj:buzi: Quote
Pegaza Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='dysia-u']jak to jutrooo??? mów tu zaraz co ci sie stało? odwodniłaś sie na maxa czy co?![/QUOTE] Jutro czyli dzisiaj bo wczoraj nie mialam juz sil..Zeby tylko odwodnienie ale niestety ujawnila sie znow moja choroba tężyczka..+ ostra jelitowka i wtedy lądujemy na kroplowkach..masakra poprostu.. [quote name='Chiquita&DeeDee']Daria! Dostaniesz po tyłku, a mówiłam dbaj o siebie!:mad: a nie goń z obiadkiem:shake: Czekam na Ciebie, odpoczywaj:buzi:[/QUOTE] Taa od dzis znow bede pamietac ze mam chorobe ktora w kazdej chwili sie moze uaktywnic;) a juz myslalam ze mam to za soba.. zaczne dbac a konkretnie musze ograniczyc picie coli bo to ona mi wyplukuje wazne dla organizmu makroelementy.. w kazdym bardz razie walentynki spedzilam na korytarzu izby przyjec podlaczona do 3 kroplowek..na szczescie wieczorem wypuscili mnie do domu...ale z rana juz bylam w przychodni bo wirus nie odpuszcza i mam juz leki wykupione..lekarz jak zobaczyl moje wyniki to stwierdzil ze jestem bardzo wyplukana i w kazdej chwili moze byc nawrot tezyczki..a oni w szpitalu mi tylko dali tyle by zatrzymac te bolesne skurcze miesni..bol niesamowity mowie Wam myslalam ze bede lazic po scianach..a teraz mam L4 do konca tygodnia siedze sobie i odpoczywam.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Biedna nie zazdroszczę:shake: To posyłam troszkę ciepła:loveu: I życzę szybkiego powrotu do zdrowia:glaszcze: Quote
dysia-u Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no nie zazdroszcze, wiem co to tężyczka na szczęście tylko z praktyki szpitalnej żadnej kawy, coli. one wypłukują wapń Quote
Yorkomanka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 :glaszcze: szybkiego powrotu do zdrówka Quote
Recommended Posts